HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tovari pobjede građanski, pa mi tovare na Ruji i možemo stavit jednu ruku na trofej.. naravno ako pobjedimo Rudeš prije tog.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
18.03.2024, 17:38 #2836 Last Edit: 18.03.2024, 17:41 by ZZZZ7777
Definitivno remijem ubijamo jednim udarcem dvije muhe... Dinamo ne smije dobiti to je najmanje dobar ishod... ali to su naše želje...

Već sam rekao, ključne su naše dvije slijedeće... ako to dobijemo možemo staviti jednu ruku na kantu... naravno mislim na Rudeš i Hajduk...

Quote from: Fornax on 18.03.2024, 16:42
Hm. Da im ponudim svoje usluge? Ovo mi je jedna jadna rima...
Recimo:
Ti si prešao na jogurt Grčki,
dok titula je skoro na Učki.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

18.03.2024, 18:14 #2838 Last Edit: 18.03.2024, 18:18 by 🔵 D10S ⚪️
Pored remija ovdje ljudi samo tako biraju pobjedu tovara protiv dinama što bi značilo da nisu izletili iz utrke za naslov nego bi se na Ruji odvijao totalni rat, ali doslovno. Remi blizanaca uz nadam se našu pobjedu protiv Rudeša i mi idemo na +6 od tovara i na +7 od dinama odnosno +4 ako uzmemo zdravo za gotovo da će dobiti Vž u zaostaloj utakmici. Ali možda će nakon te zaostale dinamo kiksati protiv lokomotive pa se vrati na -7 ;).

Zadnje dvije utakmice smo hajduk na Rujevici dobili a prije toga smo imali negativnu seriju od čak 5 poraza. Stoga ta priča da treba pošto poto navijati za njihovu pobjedu protiv dinama jer ćemo ih sigurno dobiti mi je potpuno deplasirana. Hajduk je sada na konopcima, ako odigra neriješeno protiv dinama ili ako izgubi oni su gotovi i u tom slučaju nam dolazi potpuno razbijena vojska.  Ako pak pobijedi dolazi nam euforični Hajduk i tada je sve moguće a meni se baš ako ne moram neda tu tekmu gledat u grču, kako je to lijepo opisao kolega Boy1da. Gledat ću je u grču ali ipak malo manje. Također nemojmo zaboravit da imamo prilično dugačak popis igrača koji se nisu očistili kartona a vidjet ćemo tko će nam sudit protiv Rudeša. Dakle prije svega treba navijati za REMI.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

T
18.03.2024, 18:51 #2839 Last Edit: 18.03.2024, 18:54 by toñito
Ubrzali smo, ubrzali smo jako. Iako je teško ostat na zemlji nama navijačima, danas Sopić (kod Ferlina) djeluje kao njemačka glava koja je čvrsto na zemlji. Što mi dodatno diže zadovoljstvo  ;D

Da se svi skuliramo, pokušat ću nac mane i mine u novom pohodu prema tituli.

- Igramo 3 jebena puta na Kranjči, što je jebena katastrofa za već načete igrače ili neke sa povijesti ozljede. Sve se može sjebat u roku sekunde, na tom terenu.
- Igramo na onoj njivi u Istri, svaki put dosada je bilo čupavo i onaj 1:1 još pamtimo.
- 4 dana prije derbija sa Hajdukom igramo kup na Kranjči, tu bi mogli odigrat i 120 minuta, što nije neka sreća ispred utakmice sa Hajdukom
- Medijski i kladioničarski narativ je da smo mi sada prvi favoriti, šta sa koeficijentom 2.30 i jesmo. Mogu li se naši nosit sa tim medijima i pizdarijama koji ih dižu nebesa. Valjda mogu.
- Žuti kartoni i derbiji sa Dinamom i Hajdukom, nešto ćemo tu skupit i pitanje u kojem sastavu ćemo to izgurat. Selahi tu visi, može li odigrat 3 utakmice bez žutog, teško.
- Pjaca u repci i Paša u repci, nadam se da će to biti plus a ne minus.

Ovo računanje ko gdje i kada, to je sve kurac. Mi igramo za sebe i najbolji smo. Hajduk ili Dinamo u derbiju, puca nam kurac. Neka se pomlate do krvi, ako treba.

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.03.2024, 18:14Pored remija ovdje ljudi samo tako biraju pobjedu tovara protiv dinama što bi značilo da nisu izletili iz utrke za naslov nego bi se na Ruji odvijao totalni rat, ali doslovno. Remi blizanaca uz nadam se našu pobjedu protiv Rudeša i mi idemo na +6 od tovara i na +7 od dinama odnosno +4 ako uzmemo zdravo za gotovo da će dobiti Vž u zaostaloj utakmici. Ali možda će nakon te zaostale dinamo kiksati protiv lokomotive pa se vrati na -7 ;).

Zadnje dvije utakmice smo hajduk na Rujevici dobili a prije toga smo imali negativnu seriju od čak 5 poraza. Stoga ta priča da treba pošto poto navijati za njihovu pobjedu protiv dinama jer ćemo ih sigurno dobiti mi je potpuno deplasirana. Hajduk je sada na konopcima, ako odigra neriješeno protiv dinama ili ako izgubi oni su gotovi i u tom slučaju nam dolazi potpuno razbijena vojska.  Ako pak pobijedi dolazi nam euforični Hajduk i tada je sve moguće a meni se baš ako ne moram neda tu tekmu gledat u grču, kako je to lijepo opisao kolega Boy1da. Gledat ću je u grču ali ipak malo manje. Također nemojmo zaboravit da imamo prilično dugačak popis igrača koji se nisu očistili kartona a vidjet ćemo tko će nam sudit protiv Rudeša. Dakle prije svega treba navijati za REMI.

To su samo naše muzičke želje... ništa se tu nas ne pita glede ishoda režimskih... što bude biti će... naše je da gledamo sebe...ako nam se nešto od drugih rezultata posreći... super extra bonus..

Po mom mišljenju remi režimskih nam najviše odgovara,pobjeda Turaka bi ih digla a najviše se bojim terena u Kranjčevićevoke ako budu kiše pred utakmice s Rudesom i Lokomotivom.Imamo dosta igrača s dva kartona,igramo s njima za finale i ne bih volio da se iscrpe pred super važnu utakmicu za bujol koja slijedi za cetri dana.Sopic je izjavio da nema postede za nikoga i da će ići s najjačim snagama protiv Rudesa.Odmarati Selahija?Hodzu?Paslica?Galesica?Pjacu?......tko jos ima dva?
Volim grad koji teče

M
Banda, Labrovic, Dilaver uz ove gore

Dosta ih je

Obre i Radeljić riješili

Quote from: Starless on 18.03.2024, 19:11Po mom mišljenju remi režimskih nam najviše odgovara,pobjeda Turaka bi ih digla a najviše se bojim terena u Kranjčevićevoke ako budu kiše pred utakmice s Rudesom i Lokomotivom.Imamo dosta igrača s dva kartona,igramo s njima za finale i ne bih volio da se iscrpe pred super važnu utakmicu za bujol koja slijedi za cetri dana.Sopic je izjavio da nema postede za nikoga i da će ići s najjačim snagama protiv Rudesa.Odmarati Selahija?Hodzu?Paslica?Galesica?Pjacu?......tko jos ima dva?
Ops,tek sad vidio da je TIR stavio kartonirane igrače.
Volim grad koji teče

18.03.2024, 19:47 #2844 Last Edit: 18.03.2024, 19:58 by Silvio Dante
Quote from: Vado Magnar on 18.03.2024, 14:19Ima jedan važan detalj vezan uz našu igru. Teško da se može reći da nam većinu golova daje napad. Marić, Pjaca, Pašalić itekako sudjeluju u igri, ali nisu dali puno golova ili podijelili puno astistencija. Nama ostatak momčadi u biti donosi golove. Što to znači? To znači da imamo puno prostora za napredak. Da nismo na maksimumu. Daleko od toga. Nama na visokim okretajima igra obrambena faza igre i sama uža obrana. Ali napad? Ne bih rekao. Ali, vjerujem da će tu doći do promjena, do poboljšanja. Ide proljetni dio sezone u kojem bi vrijeme trebalo biti povoljnije, tereni bolji, a samim time bi i naši majstori poteza (Pjaca, Pašalić, Marić i drugi) mogli dati dodatni impuls.
Stoga vjerujem da tu imamo jednu rezervu i da bi mogli još bolje izgledati zadnjem, četvrtom krugu.
Samo roza oćale, samo Rijeka! ;)

Nego mene nešto drugo golica. Da, znam da sam cjepidlaka i da čačkam mečku  :D
Gdje su oni "puritanci" s jeseni koji su Franji brojali utakmice, i nizove u kojima nije poentirao? Šanse, stative, nespretnosti? I sve to još garnirano s onim: "ljudi, ne može ovako dovijeka, mi trebamo golove od napadača, kad je neka ekipa uzela naslov a prva špica zabila 4, ili šta ja znam 7 golova na kraju sezone?"

I gdje smo sad? Može li mi netko izvući statistiku Mirka Marića? Lijep je to sad već uzorak utakmica za napadača pridošlog iz Serie A.

Da, kako rekoh, nitko ni slova. Osim tebe koji si ovdje gore negdje na tragu možda ove moje intervencije. Jasno, sve je to to zbog dobrog niza. I kad je tome tako, nitko ne želi o teškim temama i ulaziti u tančine kako se to činilo na jesen.

Hoće li potrajati? Hoće li i napad za promjenu proraditi, dati ruke ovima iza, Hodži, Galešiću i ostalima koji su potegnuli ovaj zadnji period? Ne znam. Znam jedino da više ništa ne znam, ova sezona me malo je reć resetirala pravo. Najbolje ništa ne govorit, i ne izlijetati.

M
Očekujem da Smolčić u narednim utakmicama preuzme teret golova na sebe, da rastereti Galešića, najbolji golgeter među stoperima.

Ako nečiji doprinos gledaš isključivo kroz g/a onda nogometnu igru kužiš vrlo površno.

O
Quote from: TIR on 18.03.2024, 12:41Po pitanju žutih kartona ili bolje naših žutih kartona, ne treba zaboraviti da su Labrović, Galešić, Goda, Hodža i Selahi od udarne na dva žuta. Tu su još Bogojević, Dilaver, Veiga, Banda i Ivanović od drugog reda.

Jedan, dva glupa poteza u Rudešu i posljedično mi na Hajduk idemo u sastavu:

Zlomislić - Smola, Mitrović, Dilaver, Bogojević - Petrovič - Pašalić, Fruk, Janković, Pjaca - Marić :sta:

Je, napad neokrznut, ali otraga nikako.

Ne vjerujem u to nikako. Može možda 1 ili 2 igrača,ali sad baš da će biti tako nikako ne vjerujem.

S
Quote from: sthlm1987 on 18.03.2024, 17:01
Quote from: R13KA on 18.03.2024, 16:46Teškom mukom, ali ja bi pobjedu tovara. Sada me ego ne pita, samo gledam korist Rijeke, previše je važna situacija. Pobijedili smo Slaven, stvarno ne vjerujem da će biti problema protiv Rudeša, baš samouvjereno pišem 3 boda protiv raspale družine. I sada je kristalno jasno da je ozbiljan (ozbiljniji) konkurent jedino Dinamo. Neka Hajduk dobije i mi imamo meč loptu doma protiv njih već za 20-ak dana, 7.4. na Rujevici. Inače mi teško gubimo protiv tovara, često protiv dinama. Ja sam za to da dobiju tovari, imali bi +5 od dinama, i + 4 od tovara uoči naše međusobne utakmice s tovarima. Tovari su skloni samouništenju, a purgeri sve lakše prolaze kroz HNL kako prvenstvo odmiče. 

Mi protiv Rudesa moramo pisat krv ako mislimo u Rijeku s tri boda. Ta utakmica je nas dragovoljac od prije par sezona kad smo ispali iz utrke za naslov.
I da, definitivno je vrijeme da nam netko od kreativaca proigra, ostali su duzni.

Kako vam danas zvuči podatak da su tu utakmicu za Dragovoljac igrali Ivan Smolčić, Niko Galešić i Veldin Hodža?

Šta nije i Frigan?