HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 29.03.2024, 22:06Ja se danas ne bih veselio da sam pobijedio, majke mi, ovo je strašno...

Jakiroviću, bijedna kukavico.
#degenerik

Z
Počinju pripreme za slijedeću sezonu...od tovara nisam ništa ni očekivao...

Quote from: moreplovac on 30.03.2024, 21:29
Quote from: toñito on 30.03.2024, 21:14FENOMENALNO SUĐENJE. VRH

Hvala Nervoznom Hajdukovcu, šta nam je omogućio pošteno suđenje do kraja prvenstva.
Evo Mariću i BEl, gledaj i uči.

Da oni zele nauciti, naucili bi. Treba imati i osnovu u sebi,postenje i moral.

BTW Kalinic zuti za simuliranje, sad zamislis da je bilo ovakvo sudjenje cijelo prvenstvo,pa ovaj bi svaku dobio zuti za simuliranje.

Imali bi da to nije amatersko zanimanje.

Bit nogometni sudac je kod nas ekvivalent tipa hobiju fotografije... Možeš ić po seminarima, pratit kako to vani rade uspješni profesionalci, al kad tvoj netalentirani kolega dobije promaknuće u 2. ligu jer je član HDZ-a iako si ti bolji sudac i educiraš se, nisi debela svinja. O njemu lokalni portali ne pišu kad sjebe nešto jer mu je brat vlasnik firme s kojom osnivač tog lokalnog portala surađuje. I onda se na kraju dana pitaš koji ti kurac to treba, a tako i tako moraš ić odrađivat svoj glavni posao sudio ti treću ili prvu ligu.

I onda se nekad i izboriš do vrha, kvalitetom ili drukčije pa te šalje u kurac neki mrtvi Ristovski koji godišnje digne 600 tisuća eura neto, a tebi plate 500 eura po utakmici, pa ti napreduj i trudi se.

Mala škola suđenja. Al jebiga ovaj dobije 3600 eura po kolu Bundeslige plus 90 tisuća eura godišnje fiksne plaće. Pa lik je 2022/23 sezone zaradio 150 tisuća eura, Kolarić sa 20 tisuća može bit sretan, presretan.

#navodninavijač

O
Da li je ovim porazom tovarluk definitivno ispao iz utrke, vjerojatno da, teško će se oni vratiti. Na Ruji nemaju šanse bez njih nekoliko obrana im  propuh. Bez Šarlije i uremovića na Ruji moraju primiti barem dva komada ako ne i više. U napadu ako ne igra Livaja nema im tko dat gol i nakon dva poraza totalno su u kurcu dolaze nama na Ruju. S te strane je dobro da su danas popušili, jer ćemo ih dočekat na volej onako s guštom, s druge strane navijao sam za neriješeno, ali šta je tu je sad. S obziromm da sude strani suci ove derbije ne bojim se suđenja, samo da pošteno suđenje bude u ovim ostalim utakmicama  i ne bi smjelo biti problema.
Nijemac pokazao kako se sudi, suđenje perfektno bez ijedne greške. 8 zasluženo žutih kartona. Neka se naši uče kako se stvara autoritet na terenu.

B
Malo mi pokvarilo vikend ovaj gnjk...grozni su, nemaju nista, no jakir 9 zivota ima, nije imao dve dobre utakmice cijelu sezonu..Nadao sam se bar x da ce tovari...oni ispali iz utrke, no ispali bi ionako na Rujevici drugi vikend

M
Mnogo puta je ispalo da je ekipa nekad taoc najboljeg igraca,nebih spustao gard nikada protiv njih , ici 100 na sat i bez pardona napunit.
S druge strane kad njemu ide onda cijela ekipa dise, ali sami su krivi da su ostali ovisni o njemu. u biti to je zadnje sto zelim razmisljati o njima, samo Rijeka i to je to.

Ma nema tu kvalitete, timske pogotovo, a bez Livaje ni individualne.
#navodninavijač

Z
Kvaka kod suđenja je da naš sudac ne bi živ napustio Poljud da je ovako sudio...

Kad smo kod suđenja bome Mr Respect odsudio prilično kvalitetno danas

Z
Nema druge, moramo biti savršeni kao i do sada ..

Z
nama će na Ruju protiv dinama poslat onog Irfana Peljtu ili Slavka Vinčića...

Ovaj rezultat (0:1 slinamo) je najgori mogući rezultat za nas. Kata fakn strofa.

Njima (i jednima i drugima) cijela sezona stane u tekmu protiv nas. Uzas.

Najgore sto smo mogli dobiti iz ove tekme.

I još Hadjuk dolazi rasterećen. Ma jebemu mater. 🤬🤬🤬

Ljudi,ja stvarno ne znam koliko puta moram napisati.
Ne sekirajte se previše, ovo je TA godina, bićemo prvaci.
Neće nitko spojiti sve pobjede do kraja. Mi smo ti koji imamo najbolju igru, naj napad,naj obranu, sve naj.
I nisam tovar. Samo statistika.
Hadjuk je ispao iz igre, ali, ako ćemo realno, ispali su nakon poraza od nas. Ostaje dinamo.
Sudiće nam neki stranac, tu smo u prednosti. Ne smijemo izgubiti od dinama na Ruji, prvaci smo.
Realno gledajući, ne navijački, mi smo u ogromnoj prednosti nad konkurencijom. Ako ispušimo od ZG govnara, glupo mi napisati da nismo zaslužili, ali nismo ih još niti jednom pobijedili ove godine, vrime je. A čak ni ne moramo. Dosta i x da budemo u prednosti i da ne ovise sami o sebi.
No sikiriki. PRVACI

Quote from: Zelko Maler on 30.03.2024, 22:16nama će na Ruju protiv dinama poslat onog Irfana Peljtu ili Slavka Vinčića...
neće, ne znam da li si čitao, oni ne žele, jer su frendovi s našim sucima, ne žele se kurčiti i pravit se pametni. Samo zapadni suci. Ako bude ovako kao danas, mi ne da smo u prednosti, nego već sad možeš izvaditi šampanjac i početi slaviti drugi regularni naslov

Loš i dinamo i hajduk....

Treba sve to tuć na Rujevici...
Pogotovo dinama...
Osvojit naslov a da nit jednom u sezoni nisi dobio dinamo, ne znam, to bi bilo čudo nad čudesima.....

Ali laganini, kolo po kolo....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje