HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Moramo pobjedit dinamo na rujevici... to nam je glavni uvjet za naslov...

B
Ma dobro, lose mi je sjela pobjeda gnjka ali ne pretjerujte sa depresijom.. sad ovako kako je ispalo, nekako realno je da smo mi i dinamo 50-50 za titulu, tovari out. Da su otkinuli barem bod mi bi bili 60-70 posto do cilja pa zato smo ovakvi mrzovoljni

Quote from: Plumbum on 31.03.2024, 00:49Evo neću više širit pesimizam, odlogiravam se, samo sam htio komentirat da mi nisu jasni oni koji guštaju zbog poraza tovara, bilo bi nam puno lakše da su danas dobili.

Potjerali ste čovjeka preko noći, ubit ću vas, ja se tu borim za svaki klik :nisamja:  8)
#navodninavijač

Uostalom, ako u sezoni nemožeš nijednom pobijediti izravnog konkurenta, nisi ni zaslužio titulu.

Da, znam da Rujevica 2-2 i 1-0 Maksimir imaju sudački touch - doduše Max ne bi pobijedili nego uzeli bod da je Bel bio normalan na kraju. Na Rujevici smo gubili kod svih upitnih situacija pa bi i tamo vjerojatno do boda, ne pobjede.

Ali ova neće imati namjernu sudačku pogrešku.

A ako smo bolji onda to treba pokazati i u međusobnom susretu. Ne vidim mjesta za neku paniku. Bit će neizvjesno do kraja, gubit će se bodovi još negdje, ali ipak smo mi klub s trenutno +5. Nigdje ne piše da će oni dobit u Varaždinu, kao što onomad nisu ni u Koprivnici...
#navodninavijač

Z
31.03.2024, 10:33 #3020 Last Edit: 31.03.2024, 10:35 by ZZZZ7777
Ovisimo samo o sebi i svom savršenstvu... realno nama ni jedna pobjeda jučer nije igrala izuzev remija...naš je kiks bio poraz na Maksimiru, ali nećemo plakati nad prolivenim mlijekom... možemo mi to dovesti do kraja... očekujem kiks Dinama... loši su i stalno se provlače...ne može tako vječno... borimo se za kantu, ne ide to uvijek lako i komotno...

Evo prije uskršnjeg doručka još malo komedije:
QuotePogledajte klupu Hajduka u derbiju: Perišić, Brekalo, Kalinić. Strašno, takvu klupu nema ni Real.

https://www.index.hr/sport/clanak/kako-mozes-ici-na-pobjedu-u-derbiju-s-dva-stupa-hajduk-je-izgubio-prije-pocetka/2552342.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d

Ima još smiješnih stvari u tekstu. Recimo ove tri međusobno proturječne tvrdnje: Jakobušić mora ostati jer dobro vodi klub. Nikoličius otići jer vodi lošu politiku. Brekalu je doveo Bara i to je loše.

Z
Ponoviti ću...očekivan poraz ajduka...slabi su... prije utakmice nisam vidio načina kako ajduk može dobiti... remi se mogao samo posrećiti...ne zato što je Dinamo dobar...još kada dodamo pošteno suđenje jasno je da nisu imali šanse...
Ako mi budemo imali ovakvo suđenje, sve je na našoj strani...

Z
Quote from: ZZZZ7777 on 31.03.2024, 10:45Ponoviti ću...očekivan poraz ajduka...slabi su... prije utakmice nisam vidio načina kako ajduk može dobiti... remi se mogao samo posrećiti...ne zato što je Dinamo dobar...još kada dodamo pošteno suđenje jasno je da nisu imali šanse...
Ako mi budemo imali ovakvo suđenje, sve je na našoj strani...

nisam gledao utakmicu, ali po sažetku x je najrealniji, a onda pobjeda hadjuka, a tek onda pobjeda dinama.  imali su dvije šanse, tovari 3x više, ali bosančina jaran je to, sreća ga prati nevjerojatno. dogodio se najmanje zaslužen retultat od 3 moguća.

Z
Kada smo već kod loše sreće ovo nije najgore...gore bi bilo da tovari sada dobiju u kupu...😂

Z
Quote from: ZZZZ7777 on 31.03.2024, 10:58Kada smo već kod loše sreće ovo nije najgore...gore bi bilo da tovari sada dobiju u kupu...😂

pa za to navijamo?
Bar ja

Quote from: Zelko Maler on 31.03.2024, 11:01
Quote from: ZZZZ7777 on 31.03.2024, 10:58Kada smo već kod loše sreće ovo nije najgore...gore bi bilo da tovari sada dobiju u kupu...😂

pa za to navijamo?
Bar ja

i ja.. taman da se dinamo malo poljulja.. ali jaranu odgovara igrati ovako u gostima, on se više muči kada treba graditi igru i ima veći posjed..

malo brine momentum koji bi dinamo mogao dobiti ovom pobjedom i sjetimo se da im 'male tekme' sudi ova naša 'sirotinja'

T
31.03.2024, 11:17 #3027 Last Edit: 31.03.2024, 11:19 by toñito
Ma jebala Vas matematika, i kome šta treba. Ako netko misli da Dinamo neće dobit sve do kraja, gadno se zajebo.
Ono šta je nama značila pobjeda na Poljudu, taj zamah sada ima i Dinamo, možda još u boljem trenutku - osam utakmica do kraja. Ako dobijemo oba derbija mozda će i 6 utakmica do kraja biti dovoljno. To je jedina matematika koju priznajem.

Već je bilo napisano ovdje prije 20 kola, Rijeka ili Dinamo. A čekali smo na koji način će si ovi dole propucat nogu. To smo i dočekali kao i svake godine, nekad prije nekad kasnije. Mogu oni imat entuzijazma koliko želiš, ali za neki rezultat u vrhunskom sportu moraš imat i malo glave.

Dinamo je lošija momčad od RIjeke, to je valjda svima jasno. Od svih njihovih igrača, mjesto u naših 11 bi imao Petković, Baturina i eventualno Gabriel.
I nema matekmatike, Rijeka treba 6 pobjeda u slijedećih 6 utakmica (bez kupa, to je app). I mora pobijedit Dinama doma, da bi bila prvak, poštenije ne može.

Izgurao si utakmicu u Koprivnici,
Izgurao si dvije utakmice u Gorici
Izgurao si one utakmice kada su te sudci rezali protiv Dinama
Izgurao si da ti trener pobjegne pred utakmicu u klub sa kojim igraš

Sve si to napravio, i ostalo je još samo 6 komada.
NEKA DOĐU !

31.03.2024, 12:01 #3028 Last Edit: 31.03.2024, 12:02 by Fornax
Quote from: TIR on 31.03.2024, 10:22Uostalom, ako u sezoni nemožeš nijednom pobijediti izravnog konkurenta, nisi ni zaslužio titulu.
Vidiš jebi ga, ovo je cope.

Radije bih nezasluženo osvojio naslov nego ga zasluženo izgubio.

Mi igramo znatno bolji nogomet od Dinama (Toplak jučer priča kako ni oni ni Hajduk ne traže reposjed, to samo Rijeka radi), ali oni su moćniji.

Zapravo me iznenadilo koliko dobro su se jučer adaptirali na suđenje, izuzev par lapsusa. Hajduk nije. U utakmici u kojoj nije zaštićen kao bjeloglavi sup Livaja se totalno izgubi. Petković ne.

Mislim da se Hajduk samoubio puštanjem Livaje u Grčku. To je bio zadnji čavao u lijes bilo kakvoj percepciji ozbiljnog kluba. Nakon poraza od Lokomotive momčad je morala ići u karantenu, a frajer (kapetan) im ode drkat kurac.

#degenerik

Z
Sad je samo Loksa bitna