HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ovako to gledaju Osijecani na forumu opcenito sto se sudjenja tice
Forza Fiume ale!

Quote from: tomyrijeka on 04.09.2023, 02:39Ovako to gledaju Osijecani na forumu opcenito sto se sudjenja tice

Bome sad su ih odradili svjetski, sad bas gledam sazetak  :svakacast:

Osijek nam dolazi sljedeće kolo, baš me zanima suđenje u toj tekmi... 

oba penala su dvojbena, ali da, niko ne bi dobio oba u zadnjim minutama osim dinama i hajduka.
sve je ovo cirkus a mi samo imamo svoju rolu, tako nas hns gleda i u bipolarnoj državi neće im nitko ništa jer su ipak pola raje usrećili svojim igrokazom

Po meni nisu dvojbeni. Ali je katastrofalan način na koji ih je Zebec dosudio. Kod prvog nije ni vidio igranje rukama kojeg je sam Nejašmić priznao i nitko se nije previše bunio na samoj tekmi. Drugi isto tako Zebec ne vidi i tek nakon 5-6 minuta natezanja ide pogledat VAR.
Očajno odrađeno.

Da je Rijeka u pitanju i da nam to ne sude bio bih ogorčen. Pogotovo s prvim. Drugi još ulazi u neku sferu tanke upitnosti. A što se tiče suđenja takvih faulova nama - bilo ih je na pretek i svirali su kontra nas i puno gore stvari (čitaj Hajduk na Poljudu).

Nema sanse da bi ikome sudili oba penala osim Dinama i Hajduka. Klasicna prica.
Prvi je tesko rec tocno gdje se nalazi ta ruka. A za drugi kontakt postoji, ali minimalan, a ovaj se bacio kao da ga je pokosio.
Ne kazem da nema materijala, ali nema jebene sanse da se ikome drugome onako sude 2 penala osim Dinama i Hajduka

Oba penala su 50-50.

Kod prvog je igrač u skoku, ni nogu ne možeš sa 100% reći da je na crti, kamoli ruku. Kod drugog je vrlo jasno branič sjebao stvar, ali ne možeš na temelju ničeg vidjeti da li ga je zapravo dotaknuo. Ovo temeljim na sinoćnjem gledanju snimke, ne pada mi napamet trošiti još minuta na to.

Muči to što Zebec ide gledati snimku, pogleda na 2 sekunde doslovno prvi kadar, PRETPOSTAVI da je oboje bio penal na temelju toga i mrtvo-hladno dosudi. Naravno i to što lik ne sudi godinu dana i onda se vrati i ovako "zajebe".

Portugalski Bel protiv Lillea ako se ne varam nijednom nije išao na ekran, a poništio je gol i provjeravao penal. Kod nas nisi faca ako ne odeš pred ekrančić.

Nijedan od ova dva penala, a pogotovo oba unutar 5 minuta na kraju utakmice, se ne bi sudila gostu na Poljudu ili Maksimiru. Bjelica je napravio puno više štete nego se misli kad je krvoločno dodavao vatru gledajući suce i Rijeku kao izgovor svojim neuspjesima u Osijeku, pa je onda privremeno tenzija ta dva kluba bila rekordno visoka. I onda smo nakratko zaboravili prave neprijatelje koji kradu po nalogu.
#navodninavijač

Sjetimo se prošlogodišnjeg susreta Rijeke i Hajduka na Poljudu i dva nepostojeća penala u sudačkoj nadoknadi, prvi dali gol, drugi skinuo Labrović..
Ri Or Die

M

Quote from: TIR on 04.09.2023, 09:41Oba penala su 50-50.

Kod prvog je igrač u skoku, ni nogu ne možeš sa 100% reći da je na crti, kamoli ruku. Kod drugog je vrlo jasno branič sjebao stvar, ali ne možeš na temelju ničeg vidjeti da li ga je zapravo dotaknuo. Ovo temeljim na sinoćnjem gledanju snimke, ne pada mi napamet trošiti još minuta na to.

Muči to što Zebec ide gledati snimku, pogleda na 2 sekunde doslovno prvi kadar, PRETPOSTAVI da je oboje bio penal na temelju toga i mrtvo-hladno dosudi. Naravno i to što lik ne sudi godinu dana i onda se vrati i ovako "zajebe".

Portugalski Bel protiv Lillea ako se ne varam nijednom nije išao na ekran, a poništio je gol i provjeravao penal. Kod nas nisi faca ako ne odeš pred ekrančić.

Nijedan od ova dva penala, a pogotovo oba unutar 5 minuta na kraju utakmice, se ne bi sudila gostu na Poljudu ili Maksimiru. Bjelica je napravio puno više štete nego se misli kad je krvoločno dodavao vatru gledajući suce i Rijeku kao izgovor svojim neuspjesima u Osijeku, pa je onda privremeno tenzija ta dva kluba bila rekordno visoka. I onda smo nakratko zaboravili prave neprijatelje koji kradu po nalogu.

Sve ovo sam htio u biti ja napisat,ali da, mi ostali smrtnici mozemo se jebat s takvim penalima,eventualno ce nam dosuditi protiv Rudesa da nam mogu gurnut pod nos. Bas sam neki dan ,mozda i mjesec dana  ;D prije pisao, kad ih din i haj bezocno kradu niko od njih se ne buni,a nedaj boze da im sudac nesto protiv Rijeke krivo dosudi. Sad su kao shvatili ko ih za stvarno krade na sve moguce nacine,kroz sudjenje i kroz prodaju igraca.

Nego pogledao sam snimku Os Din,i u jednoj akciji opet Risto stigne kasno u jedan duel i pokusava izvest onu rutinu koju je podvalio Kolaricu iz duela sa Ivanovicem ali ga Zebec nije ni pogledao a Osijek je imao priliku.

Suma sumarum na poljudu suparnicki igrac dobije high kick,igrac koji zadaje udarac dobije zuti,os din,ajmo ih nazvat "penali iz sive zone" i gle cuda oba na stranu dinama, vratilo se vriijeme Matrixa i stvarnost se savija kao guma, 90's are back baby,jos samo fali jedan covjek cudan.

Kod tih penala, prekršaja, kartona... puno je do inteligencije igrača i shvaćanja situacije.
Eto, imali smo nedavno primjer kontra Lilla, David dobio žuti na početku utakmice, vidiš da je nervozan, na svaki faul je mahao rukama, protestirao.
To odmah moraju i sami igrači i trener prepoznati i jednostavno ideš na drugi žuti, ako treba i zdravo seljački da iz čista mira kreneš u neku raspravu s njim, pa malo odgurivanja, pa glava pored glave i op, svakom po žuti samo što je to njemu 2., isključujući.

Quote from: TIR on 04.09.2023, 09:41Nijedan od ova dva penala, a pogotovo oba unutar 5 minuta na kraju utakmice, se ne bi sudila gostu na Poljudu ili Maksimiru. ....
Točno.

BTW
Ono igranje rukom, na stranu penal ne penal, to ne vidjeti i to ne suditi odmah pa makar van 16m je za micanje s liste sudaca. Dalje se nema što više pričati. Kako nije vidio košarkaško-odbojkaški skok i blok s dvije ruke?

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: D2 on 04.09.2023, 10:21
Quote from: TIR on 04.09.2023, 09:41Nijedan od ova dva penala, a pogotovo oba unutar 5 minuta na kraju utakmice, se ne bi sudila gostu na Poljudu ili Maksimiru. ....
Točno.

BTW
Ono igranje rukom, na stranu penal ne penal, to ne vidjeti i to ne suditi odmah pa makar van 16m je za micanje s liste sudaca. Dalje se nema što više pričati. Kako nije vidio košarkaško-odbojkaški skok i blok s dvije ruke?

Sa stajalista psihoanalize objasnjenje je vrlo jednostavno a ujedno i bizarno, Zebec je naime picka, nedostatak hrabrosti za donosenja odluke i strah, i zbog toga trazi spas tj odobravanje treceg lica da bi sam sebi opravdao donosenje odluke za situaciju koja je banalno ocita. Tzv Noj efekt. "Nebi ja dosudio ali me VAR zvao,moje su ruke ciste" samo sto nisu Zebece.

M

Quote from: moreplovac on 04.09.2023, 11:07https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/pogledajte-sto-je-hajduk-objavio-nakon-dosudjenih-penala-za-dinamo/2492576.aspx

Stara narodna ide: "Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu ".

Uvijek kažem isto

Hajduk i Dinamo dva lica iste kovanice

Misliš si da napredujemo s vremenom, nakon 30g isti qrac.. ni VAR nam ne može pomoći u ovakvoj državi..

Nadam se da vam je jasno da prvak uz ovakve možeš biti samo ako si 20-30% bolji, jednostavno ti neće dozvoliti.
Ne kažem da imamo ekipu za prvaka ili da smo legitimni kandidat, nego da u ovakvoj državi je to jbn ravno čudu

Moraš imati novaca, sve pobjeđivati i sve pretrčati u HNL -u...
Ri Or Die