HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
05.11.2023, 13:01 #1605 Last Edit: 05.11.2023, 13:13 by ZZZZ7777
To što bi mi htjeli je da pobjedimo svaku do kraja... puno tražimo...i još plus očekujemo umjetnički dojam i gaženje protivnika od prve do zadnje minute...

Očekujem da će ekipa u nastavku rasti i biti sve bolja...a onda bi mogli i nekog pobjediti u gostima...

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.11.2023, 11:42Pa sudeći po upisima na forumu i mi igramo jako lose a skupljamo bodove i još smo prvi  ;D.
Ja za domaće utakmice nemam bas velikih primjedbi osim za zadnjih pet do deset minuta.Izdominirali smo sve ekipe ali u gostima to je druga priča.
Volim grad koji teče

Ne svidja mi se sto je ova momcad na pocetku sezone uredno trpala 4-5-6 komada a sad se to svelo na gol po utakmici.
Sudjenje i dalje ide na ruku "velikima", Osijek se vec dva puta izmasakriralo.
Tovari su u slobodnom padu al uvijek nekako plivaju na povrsini.
Iduci vikend je prijeloman za nase ambicije i ni najmanje ne sumnjam da ce sudacka masinerija uciniti sve da poturica prodje neokrznut na rujevici.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 05.11.2023, 13:50Ne svidja mi se sto je ova momcad na pocetku sezone uredno trpala 4-5-6 komada a sad se to svelo na gol po utakmici.

Čovjek ti je objasnio još nakon prve utakmice s Lokosima:
Quote from: Monarh on 21.08.2023, 00:12Prvo, za nas navijače atraktivno, no postižemo eurogolove na individualne poteze pojedinca, neće ni Pašu srati ovakvi golovi stalno niti ovo što je zabio Đuro.

Neodrživo.
#degenerik

R
Ne mislite da su se i protivničke obrane uigrale?

Ako mene pitaš problem je što Sopa gura plan A jer plan B nije razradio.

Pa jbm kad znaš da su ti pročitali igru možeš ili dobit na potez/mišiće ili ih iznenadit nečim.

Fora je u tome što bi prijašnjih godina uvijek netko igrao ispod realnih mogućnosti. Sada to nije slučaj.

Hajduk neće ekspresno poletjeti na krilima 30-godišnjaka i raznih Lucića, Dialla i drugih odrona u ekipi.
Osijek može imat Zekića, Tomasa, taman da Čohar sjedne na klupu, to je strašno loše sastavljena momčad.
Dinamo kao i obično ima najjaču momčad od svih kao i najširu klupu, ali oni i dalje rotaciju rade kroz Menala, Kulenovića, Tameka i takve. Nemaju golmana za vrh, a kao i dosad, Petković i Mišić su jednu finu ponudu udaljeni od odlaska.
Goricu ne računam, svakako fino okupljena i momčad sastavljena s malo mozga, ali dugoročno ne mogu smatrati opasnim momčad u kojoj su standardni Raspopović, Mitrović i Maloča.
Varaždin također kao i Gorica, trenutno su na više bodova od očekivanog, odnosno bili su ok dok je Brodić zabijao iz ničega, sad kad je prestao, i oni su natrag u sredini.

Mi smo realno jedina momčad kojoj ne znaš potencijal.

Možda ćemo upasti u žešću krizu već do kraja jesenskog dijela - realno ne mogu reći da je nezamislivo. Imamo Dinamo doma i onda gostovanja Varaždinu, Osijeku i Cibaliji te za kraj Slaven i Rudeš kući. Kiksamo Dinamo i jednu od dva gostovanja, jedan remi kući i podvlačit će se crta, samo Sopić neće imati previše kredita. Ne kažem da će se zazivati ostavke, ali može tu brzo splasnuti optimizam. Dodaš tome Selahijev istek ugovora, prodaju Labrovića na zimu i laganini sjebana sezona.
S druge strane, pobjeda nad Dinamom bi bila rješavanje sva tri konkurenta doma bez puno muke što je vrlo jasan znak snage pored pobjeda nad skoro svim "malima". Imaš nekoliko potencijalnih reprezentativaca u kadru - a budimo realni kad smo zadnji put mogli očekivati rep. pozive četvorice igrača Rijeke (Labro, Pašalić, Pjaca, Ivanović)!? Ja ne pamtim. Dakle treba neka stabilnost i dugoročni plan, uz par rezultata koji idu na ruku.

Ove godine će prvak možda imati najmanje bodova, ali to ne znači da će biti najslabiji u povijesti nego da "svi igraju nogomet". Zato me unatoč nekim manama kod Sopića ne brine previše bod tu i tamo, ili poraz. Jer stvarno nema nitko osim nas tko može odjednom poletjeti na kvalitetu igrača ili trenera i nanizati 5-6 pobjeda zaredom.
#navodninavijač

Z
Prvak sa najmanje osvojenih bodova je bio Hajduk...onomad... još su morali plaćati i pošteno suđenje 😂

Z
Ako ne upadnemo u krizu nakon Dinama, onda imamo šanse da ostanemo u utrci...

Nećemo se veseliti golu Vž-a jer će se vjerojatno ponoviti lokomotiva.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: sthlm1987 on 05.11.2023, 13:50Ne svidja mi se sto je ova momcad na pocetku sezone uredno trpala 4-5-6 komada a sad se to svelo na gol po utakmici.
Sudjenje i dalje ide na ruku "velikima", Osijek se vec dva puta izmasakriralo.
Tovari su u slobodnom padu al uvijek nekako plivaju na povrsini.
Iduci vikend je prijeloman za nase ambicije i ni najmanje ne sumnjam da ce sudacka masinerija uciniti sve da poturica prodje neokrznut na rujevici.

U početku smo bili rasterećeni jer nitko nije ništa očekivao...sada su se i protivnici pripremili za nas...

R
Gnk kao i naši. Bez ideje. Teophile ubacuje visoke

Kako govna uvijek zabiju u nadoknadi  >:( .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Eto prilike za smjenu kod nas.
Vjerojatno bi ga smijenili da su izgubili.

1:1 na kraju.

Dinamo zadnje dvije utakmice 3 gola u sudačkoj nadoknadi.
Hajduk protiv Rudeša doma na sreću u 94. minuti ne prima izjednačujući gol i na sudački poguranac osvaja sva tri: čeka se samo još službena potvrda da je nedosuđeni penal za Rudeš greška, kolo ranije iz penala dobili Slaven.

I onda smo mi loši, nestabilni, u slaboj formi itd. Inače Dinamo na gostovanjima ima 3 pobjede: Istru i Rudeš s početka sezone. Osijek su preokrenuli sa dva penala u nadoknadi, ispušili Poljud i Goricu, a trebali i danas Varaždin. Vau forme.
#navodninavijač