HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
27.04.2024, 10:43 #3285 Last Edit: 27.04.2024, 10:44 by ZZZZ7777
Inače evo i Dinamo traži strane sudce za finale kupa...😂 Razlog: start Gode za crveni...😂... znači nakon Smole uhvatili se Gode...😂

Hvala im.
#navodninavijač

Z
27.04.2024, 11:16 #3287 Last Edit: 27.04.2024, 11:18 by Zelko Maler
Quote from: TIR on 27.04.2024, 11:08Hvala im.

laž. dinamo ne želi strane suce, siguran sam u to. ovo s Godom im je jako dobro poslužilo za medijski spin. Kao zbog toga žele i oni strane suce, jer zbog svih okolnosti ne mogu reći da žele da sude domaći, a Rijeka strani, razapeli bi ih neutralni. Na kraju će biti :"i dinamo i Rijeka htejei strane suce, ali ipak sudi Bel".

Inače ono što sam ja primijetio, a to sam već priej htio napisati, primijentio sam da se dinamo ne zna ponašati kad sude stranci, ko da su u grču, nisu toliko slobodni ne toliko u igri nego u ponašanju i to ih živcira, nema te opuštenosti ko kad sude naši, ne znaju kako se ponašati kad ne mogu pičkarati matere sucima bez posljedica, na engleskom se ne mogu ni raspravljati toliko, bosanac isto je puno mirniji, ne mogu odgurivati igrače, svojatati teren itd. A kod nas sam primijetio ko da se igra opuštenije, ko da se opuste i oslobode, ovako je samo neki strah da ti netko ne da žuti za neki prigovor koji je možda sebi u bradu, ali oni jedva dočekaju. Ko da ne mogu igrati na 100%. Čisto moja opservacija, možda se varam.

ako dobijemo sutra i ako izborimo strane suce za finale kupa + Opus, mi smo na konju.

Z
27.04.2024, 11:28 #3288 Last Edit: 27.04.2024, 11:30 by ZZZZ7777
Naravno da je ovo sa stranim sudcima providno...ne bi bilo zgodno da samo Rijeka traži strane sudce...😂

Sutra je utakmica odluke...ali već smo imali nekoliko takvih i prošli smo... slažem se da ako sutra dobijemo, a hoćemo, sve je naše...💪

Z
27.04.2024, 11:33 #3289 Last Edit: 27.04.2024, 11:39 by ZZZZ7777
Inače čitam da novi pricednik ajduka nije priložio potvrdu o nekažnjavanju...😂 ...a nije da nema dosje...

Quote from: ZZZZ7777 on 27.04.2024, 10:43Inače evo i Dinamo traži strane sudce za finale kupa...😂 Razlog: start Gode za crveni...😂... znači nakon Smole uhvatili se Gode...😂
A koji bi strani sudac tolerirao divljačko ponašanje
i hvatanja za vrat Ala Ristovski te suditi sumnjivi penal u 95 minuti jedino ako se ne zove Bel,Jovic,Žebec ili Pajac.
Volim grad koji teče

Perfidan Bel u par navrata. Ništa novo.

VŽ nije loš...

A nije baš bi dobar. Realno. Posebno tragični danas oba krila, Mitrovski i Drožđek. Doslovno ništa, s tim da je Drožđek uništio i dvije dobre kontre nakon poklona onog smotanog Bernauera.
Može se, može, samo nema tko.
70. minuta, ovaj ništa naprijed ne mijenja još uvijek. Iako gubi i ekipa mu izgleda kao da jedva čeka kraj.

B
Quote from: Silvio Dante on 27.04.2024, 18:25A nije baš bi dobar. Realno. Posebno tragični danas oba krila, Mitrovski i Drožđek. Doslovno ništa, s tim da je Drožđek uništio i dvije dobre kontre nakon poklona onog smotanog Bernauera.
Može se, može, samo nema tko.
70. minuta, ovaj ništa naprijed ne mijenja još uvijek. Iako gubi i ekipa mu izgleda kao da jedva čeka kraj.
I jos dvaputa igraci varazdina leze i traze pomoc u zadnjih 10 min...pri negativnom rezultatu

S
Nemam nikad običaj gledat, ali danas sam gled'o zadnjih deset minuta, nadajući se nekakvom čudu.
Degutantno za gledat.... ne da mi se navoditi detalje, ali bilo ih je brdo. U tih jebenih zadnjih cca 5 + 4 min.
Degutantno. Jedini pravi odgovor bio bi nakrcati sutra Loksu i za tjedan dana ovu odvratnu bandu... također nakrcati, unakaziti.
Rijetko viđeno odvratna banda.

Ristovski je toliko smeće da je to strašno.. onaj potez sa djetetom na kraju utakmice je toliko isforsirano izgledao da ne znam šta bi reko.. za njega je i livaja gospodin, bez zajebancije.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 27.04.2024, 19:03Ristovski je toliko smeće da je to strašno.. onaj potez sa djetetom na kraju utakmice je toliko isforsirano izgledao da ne znam šta bi reko.. za njega je i livaja gospodin, bez zajebancije.
Livaja je pećinski čovjek, maloumna primitivčina.

Ristovski je loša, malevolentna osoba. Dvolično, egoistično đubre.

#degenerik

Duje Korač u prvoj za Rudeš.. to je naš igrač?
MAGICA FIUME

To je onaj šta nam je donio kadetski kup u onoj 4:1 utakmici ali ne vjerujem da je i dalje pod ugovorom s Rijekom. Neka netko provjeri u cometu ili di već ako ima pristup.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Odvratna obojena kuja u plavo spikerica na HRT dnevniku ushićena:"Jos jedan korak ka naslovu prvaka"tako je komentirala pobjedu odvratnih.Plaćamo li mi pretplatu da bi se s njom veselili pobjedama režimskog ajde još da su igrali s nekim stranim klubom ali u domaćem prvenstvu??Treba im napisati bukvicu a to ću im sad i napisati uključite se i vi.
Volim grad koji teče