HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

27.04.2024, 22:00 #3300 Last Edit: 27.04.2024, 22:01 by Fornax
Quote from: Starless on 27.04.2024, 21:08Plaćamo li mi pretplatu da bi
Plaćamo pretplatu jer nam je zakonski nametnuto.

Dovoljno sam star da se sjećam Balogovog "pa neće valjda Zagreb ponovno zabiti?" (Dinamu)...

Kad bi se oformila građanska inicijativa za ukidanje pretplate ili čak ukidanje javne televizije, to bi se dalo izvest. Ne postoji politička volja ni u jednom taboru, nažalost. Ali HRT je ruglo koje je odavno trebalo otići na smetlište povijesti. U modernom svijetu potrebe za javnim medijima nema. Naprotiv, oni su samo propagandna mašinerija vladajućih i izvor dezinformacije i usmjeravanja javnog mnijenja. BBC po tom pitanju nije apsolutno ništa bolji od HRT-a.
#degenerik

Quote from: Fornax on 27.04.2024, 22:00

Dovoljno sam star da se sjećam Balogovog "pa neće valjda Zagreb ponovno zabiti?" (Dinamu)...

Kad bi se oformila građanska inicijativa za ukidanje pretplate ili čak ukidanje javne televizije, to bi se dalo izvest. Ne postoji politička volja ni u jednom taboru, nažalost. Ali HRT je ruglo koje je odavno trebalo otići na smetlište povijesti. U modernom svijetu potrebe za javnim medijima nema. Naprotiv, oni su samo propagandna mašinerija vladajućih i izvor dezinformacije i usmjeravanja javnog mnijenja. BBC po tom pitanju nije apsolutno ništa bolji od HRT-a.

Bome, ja im ne plaćam, a bome kur.. ću im ikad i plaćat  ;D

Ja im plaćam, ali jedino što pogledam na HRTu je Liga prvaka i tako već godinama. Ajd što su me prisilili da im moram plaćati pretplatu, ali me ne mogu prisiliti da ih gledam ili slušam. Kao i sve što ima bilo kakve veze s HDZ-om. A oni su duboko u njihovom šupku

Quote from: Estel on 27.04.2024, 22:07
Quote from: Fornax on 27.04.2024, 22:00

Bome, ja im ne plaćam, a bome kur.. ću im ikad i plaćat  ;D
Ni ja im ne placam
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Jebena Istra OPET otvorila istok tovarima i to dok još ima 5000 slobodnih mjesta na ostalim tribinama.

Nevjerojatno kolika je to gamad..

:svakacast:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Pojačat novog prvoligaša, nadam se da će to ipak biti Šibenik, pa da ova govna napokon ispadnu u 2.ligu i neka tamo ostanu jako dugo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

01.05.2024, 19:54 #3306 Last Edit: 01.05.2024, 19:58 by Vado Magnar
Idući korak pulskog gradonačelnika biti će financiranje obnove Poljuda pulskom gradskom kasom. Jedino logično.

EDIT: Meni je ovo što rade toliko uvrnuto da mi je nerazumljivo. Nemam problema s time da nama ne otvore tribinu, nemam problema sa suparništvom, nemam problema s time da rađe surađuju s Hajdukom nego li s Rijekom, ali ne razumijem rade li oni u korist samih sebe, u korist pulskog nogometa ili? Jednostavno rečeno: Misle li oni na sebe? Je li to uopće u njihovom interesu?

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.05.2024, 17:43Pojačat novog prvoligaša, nadam se da će to ipak biti Šibenik, pa da ova govna napokon ispadnu u 2.ligu i neka tamo ostanu jako dugo.

Ma daj, pa to nam je najdrazi protivnik i najslađe gostovanje, ja se nadam da ćemo još dugo dugo slušati kako kriče 4 puta godišnje "samo ne od Rijeke" 😁
A svoje ženske, stadion i šta god već neka puštaju kome hoće 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: vMario87 on 01.05.2024, 17:15Jebena Istra OPET otvorila istok tovarima i to dok još ima 5000 slobodnih mjesta na ostalim tribinama.

Nevjerojatno kolika je to gamad..

:svakacast:

Nebitni mali misevi. Joj, napisao bi sad par stvari u afektu al cu pregrist jezik.
Nase mladje snage su im polomile kosti na Potoku, presavilo ih ko upitnik, uz to im je dio ekipe i pobjegao. Gdje ces vece sramote.

Rijeka u srcu, Armada do groba!

A nitko da u tim tekstovima, komentarima, spomene kako je za vrijeme gradnje Drosine Istra igrala domaće utakmice na Kantridi.

Quote from: Monarh on 02.05.2024, 06:41A nitko da u tim tekstovima, komentarima, spomene kako je za vrijeme gradnje Drosine Istra igrala domaće utakmice na Kantridi.
Jadni morali su, ne bi oni, ali im zločesti HNS nije dao igrati drugdje u Istri ili u Splita.

Nego, ili tada to nisam pomno pratio ili sam jednostavno zaboravio pa me malo Wikipedija podsjetila. Znači samo da rezimiramo naučeno, Demoni su otišli iz još uvijek živućeg kluba navijati za višerangirani klub pod uvjetom da ovaj promjeni ime i boje u klub za koji su do tada navijali. Meni se nekako vrtila u glavi informacija da je NK Istra prestala postojati pa da su onda promijenili klub, ali ovo da cijela navijačka skupina napusti klub..... ča vas ni sram gumeni bomboni.

https://hr.wikipedia.org/wiki/NK_Istra_1961
"U ljeto 2007., nakon što je pulski trećeligaš Istra, nekoliko puta odbio spajanje s Pulom, Istrini navijači Demoni su izjavili da će podržat Pulu (koja dotad nije imala organiziranu grupu navijača), ako promijene ime, te plave klupske boje u žuto-zelene. To je učinjeno pa je klub peti put u šest godina promijenio ime, ovaj put u NK Istra 1961"
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Ma mene ovo ne nervira uopce, samo pokazuju koliki su oni jad i koliko ne postuju sebe i ne zasluzuju nositi ime Istra- jer ovakvi potezi su pljuvanje po svome i sebi, ne samo demoni nego i sluzbeni klub. Pulska podruznica tovara.

Inace ako je opravdanje za otvaranje tribine interes lokalne zajednice(u koju su naveli sve stanovnike istarske zupanije)-mogli su otvoriti nama Istok za nase navijace sa istarskom adresom.

I
Pa na istok možeš ići od bilo kuda. Nije ti potrebno imati prebivalište u Istarskoj županiji.

Nadam se da će ovi "pirovat" tamo po stadionu, ne bi bilo loše ni nekoliko razbijenih i zapaljenih stolica.

Najbolja opcija bi bila da Istra dobije jedno 5:0 pa da svi na tom stadionu umjesto torcide poDemone :)

M
Quote from: ispod stijena on 02.05.2024, 11:03Pa na istok možeš ići od bilo kuda. Nije ti potrebno imati prebivalište u Istarskoj županiji.

Nadam se da će ovi "pirovat" tamo po stadionu, ne bi bilo loše ni nekoliko razbijenih i zapaljenih stolica.

Najbolja opcija bi bila da Istra dobije jedno 5:0 pa da svi na tom stadionu umjesto torcide poDemone :)

Zboris interesantno, da Istra dobije svoju juznu bracu, onako ruzno, cak moze iz nepostojeceg penala pa da vidimo kako ce se ponasati njihovi prijatelji iz torcide kad krenu orgijat,dali ce prijateljstvo doci u pitanje i hoce li gradonacelnik opravdavati navijace svog kluba koji nije iz Pule.