HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: ZZZZ7777 on 21.05.2024, 13:06Da smo uzeli kantu danas ne bi nitko pisao na forumu... ovako izljevima nema kraja...😂

Srećom imamo tebe da nas povedeš na ispravni put...bez izljeva.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Prijašnja iskustva nam govore da postoji realna opcija da Pjaca završi u Dinamu sljedeće sezone i tom slučaju Marko Pjaca je bio doveden u poziciju gdje je on trebao svoj budući klub (i klub za koji navija) poslati u EL a bivši prema LP. Ne znam kakav robot bi trebao biti da takva situacija ne ostavi traga na tvojoj psihi ma koliko želio biti korektan prema svojoj momčadi.

Lijepe priče o tome kako je Marko odličan dečko i pravi sportaš, što po svemu sudeći i je, padaju u vodu ako se zanemari činjenica da je uz to i ljudsko biće. Tada te priče postaju manje lijepe i nameće se pitanje da li se radi samo o previđanju, nedovoljnoj stručnosti-nedoraslosti situaciji ili bacanju pijeska javnosti u oči.

A
Quote from: Monarh on 21.05.2024, 12:01Čekaj, vi želite reći da npr. Sopić ne želi kao trener Rijeke osvojit naslov več želi da to učini Dinamo, da se piše titula Jakiru, sve iz navijačkih pobuda Sopića?

Pa najbolje što bi Sopić učinio za sebe ukoliko sanja i mašta o Dinamovoj klupi je upravo to da ga je pobijedio s nekim drugim klubom.

:svakacast:
Da ja sam napisao da nećemo ugrozit Dinamo, pobjedit Dinamo dok imamo trenera Dinamovca iz Rudeša kuiš i glavne igrače Dinamovce koji se ispričavaju ako zabiju gol Dinamu i nema ih u završnici sezone u bitnim utakmicama. Ja nisam napisao da je to namjerno- nenamjerno ja sam napisao kako je.Demantiraj me ako pišem neistine.

B
Malo ste se previse razmahali sa ovom teorijom koja nema uporiste ni u cemu...
I meni je praznina i gorcina nakon sta smo usrali sezonu(koja se jos moze djelomicno spasiti), ali da netko ne zeli osvojiti ligu jer eto srce mu kuca za dinamo ili postoji neka sansa da ce zavrsiti u dinamu..i to u sezoni kada su spone sa dinamom manje nego ikad i kad zaista nema puno bivsih dinamovaca..
Pjaca- da odigrao je lose sa gnjk, no odigrao je dosta utakmica lose, ukljucujuci i hajduk(mozda je i tovar u dusi), jednostavno nije jos ni blizu igraca kakav je bio nekad,igrao je na bljeskove ovu sezoni... sa njime pocinje i zavrsava lista igraca koji mozda odu u dinamo na kraju sezone buduci da za ostale treba platiti odstete koje vjerujem da dinamo ne moze vise..
Ostali-Janko, Dilaver - nisu ni nastupali ovo proljece,
Sopa- u njega nemam sumnje, uostalom i sam je nedavno bocnuo drzavne klubove sa onim "da Rijeku nemoze spasavati politika ako imamo dugove"...a to da je podrijetlom dinamovac-jbga, zivimo u drzavi gdje je 90 posto ljudi odgajano da postoji samo dinamo i hajduk, tako da alternativi nemamo puno-domacih trenera iz naseg kraja nema, ili neki stranac( a imali smo i domaceg i stranca proslu sezonu-najgoru u zadnjih 10 god)..

Jbga pukli smo pred kraj, mozda smo mentalno pukli pod pritiskom, nismo pobjedivali 50-50 utakmice ili se provlacivali u nadoknadama...

Quote from: Arci1984 on 21.05.2024, 14:12
Quote from: Monarh on 21.05.2024, 12:01Čekaj, vi želite reći da npr. Sopić ne želi kao trener Rijeke osvojit naslov več želi da to učini Dinamo, da se piše titula Jakiru, sve iz navijačkih pobuda Sopića?

Pa najbolje što bi Sopić učinio za sebe ukoliko sanja i mašta o Dinamovoj klupi je upravo to da ga je pobijedio s nekim drugim klubom.

:svakacast:
Da ja sam napisao da nećemo ugrozit Dinamo, pobjedit Dinamo dok imamo trenera Dinamovca iz Rudeša kuiš i glavne igrače Dinamovce koji se ispričavaju ako zabiju gol Dinamu i nema ih u završnici sezone u bitnim utakmicama. Ja nisam napisao da je to namjerno- nenamjerno ja sam napisao kako je.Demantiraj me ako pišem neistine.
Što bi te demantirao, još gore, rekao da pišeš neistine, ja prihvaćam ostala mišljenja, što više, cijenim da ne mislimo svi isto i da se ne slažemo u nekim pogledima.

Dakle, na ovaj post mogu odgovoriti na sljedeći način. Kada smo imali naše trenere, tj. čak više njih, i naše igrače, borili smo se za opstanak, doslovno.
Naslov smo osvojili sa miksom tovara i purgera, da nismo, vjerovatno bi i tad bilo da dok god igraju za nas oni, ništa od naslova. Pa sam Kek je rekao da je simpatizirao Hajduk, srećom su tih godina bili u kurcu pa nije utjecala izjava.

F
Ne mogu nikako shvatit ovai način razmišljanja gdje smo kao sve prosuli i osvajanjem kupa bi samo djelomično spasili propalu sezonu...

Ostvarili smo najbolji plasman u zadnjih pet prvenstava, najpovoljniju polaznu poziciju za euro kupove još od 2017...

Razumijem razočaranje, ali pogledajte prema jugu... Oni vam to nikad neće priznati, ali ubili bi za to da im sezona propadne ovako kako je nama propala.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 21.05.2024, 14:55osvajanjem kupa bi samo djelomično spasili propalu sezonu...

Za mene je sezona uspješna i bez osvojenog kupa a ja se samo nadam da je za to zaslužniji Sopić od Jakirovića.

Quote from: Fornax on 21.05.2024, 14:55Ne mogu nikako shvatit ovai način razmišljanja gdje smo kao sve prosuli i osvajanjem kupa bi samo djelomično spasili propalu sezonu...

Ostvarili smo najbolji plasman u zadnjih pet prvenstava, najpovoljniju polaznu poziciju za euro kupove još od 2017...

Razumijem razočaranje, ali pogledajte prema jugu... Oni vam to nikad neće priznati, ali ubili bi za to da im sezona propadne ovako kako je nama propala.

Slazem se, ali malo u obranu druge strane - ocekivanja se korigiraju tijekom sezone. Dal bi prihvatili pred sezonu do samog kraja bit u borbi za sve? Bi. Cak i na polusezoni. Al kad vidis kako je nesta kliknulo, prilagodis se prilici. Kako klub, tako i navijaci.

Posebno jer znamo kako funkcioniramo i ne mozemo se puno nadat u zadrzavanje i nadogradnju. Imamobl sistem, al taj sistem je ustrojen da bi plivali u fluktuaciji. A kad imas fluktuaciju, onda moras iskoristavat moment vise.

I dalje, ja nisam nikako nezadovoljan sezonom, stovise. Sad samo treba vidit kako cemo dalje. Moja pretpostavka, po iskustvu, je da ce bit kao i do sad - otic ce odmah 2 ili max. 3 igraca, doc ce odmah 2 ili max. 3 solidna nova, a onda ovisno o tome kako karte padnu s europom i prvih 5-8 kola sezone ce se vidit tko ce jos otic i kakav profil igraca ces ganjat pred kraj prelaznog roka (popune ili Mister Ikseve).
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Quote from: ispod stijena on 21.05.2024, 13:03MAlo čudno , danas je taj Tibor kao najveći dinamovac među plavim dečkima.

U nekoj izjavi Baturine, gdje mu ovi ubacuju drgui režimski klub u usta, on odgovara da je dinamovac, ali da nitko nije veći od Tibora u svlačioni  ???

Sa druge strane , znam interno da taj Tibor nije volio gubiti ni na treningu što se kaže i da je tip uvijek bio ultra mega nabrijan.

Da... na prvi pogled čudno, ali jedan dio odgovora si dao na kraju, a isto tako... moguće da je nekim ljudima Mamićev Dinamo bio omražen, a nakon Mamićeve ere voljen kao nekad.

I
Nabasao sam na neki teksto o Sturm Grazu kako je upravo prekinuo 10 godišnju dominaciju RBS.

Zanimljivo da su i osvojili dvostruku krunu.

Sjetio sam se jedine pripremne utakmice Rijeke koju sam pogledao na pripremama, bila je kontra Sturma.

Znam da su ovi igrali neki ultra mega presing i podsjećali su na Kekovu Rijeku. Nakon što smo se stabilizirali uhvatili smo neku terensku ravnotežu.

Eto. Tko bi tada rekao da će i jedna i druga ekipa biti u igri do kraja. Jedni su uspjeli, drugi nisu.

F
Quote from: SandroB on 21.05.2024, 15:15
Quote from: ispod stijena on 21.05.2024, 13:03MAlo čudno , danas je taj Tibor kao najveći dinamovac među plavim dečkima.

U nekoj izjavi Baturine, gdje mu ovi ubacuju drgui režimski klub u usta, on odgovara da je dinamovac, ali da nitko nije veći od Tibora u svlačioni  ???

Sa druge strane , znam interno da taj Tibor nije volio gubiti ni na treningu što se kaže i da je tip uvijek bio ultra mega nabrijan.

Da... na prvi pogled čudno, ali jedan dio odgovora si dao na kraju, a isto tako... moguće da je nekim ljudima Mamićev Dinamo bio omražen, a nakon Mamićeve ere voljen kao nekad.
Nek potjeraju Vlatku Peras, pa ćemo onda pričat o eri nakon Mamićeve.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

M

Ma iskreno ja bih uvijek takve igrače u ekipi a ne lignje ala neki kojima je svejedno.
Smolčić je plakao posle mordora na Ruji, a nekima je bio another day in the office.
Ko god je došao pobjeđivati i dat sve za pobjedu kluba za kojeg igra je dobrodošao.
MG 17, koliki god je smrad ispao, i koliki god da je dinamovac, pogledajte golove koje je zabijao "svojima" i kako ih je slavio.
Ok sve prije nego se dogovorio da ide tamo ali dok je bio tu, bilo je sve za pobjedu.

T
21.05.2024, 17:34 #3462 Last Edit: 21.05.2024, 17:51 by toñito
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/rijeka-se-ispuhala-procitani-su-i-upali-su-i-oni-u-svoj-bunar---849492.html?itm_source=BottomNews&itm_medium=Dnevnik&itm_campaign=Naslovnica&_gl=1*pdxrxm*_gcl_au*ODE4NTkwOTA3LjE3MTQ4MzMwNDY.

Ali ovaj notorni Ljubić, kad ga slijedeći put vidimo na Rujevici treba ga iz onog  T-mobile autića izvuć. Koje smo mi kurčeve sreće da o nama raspravlja i naše utakmice komentira, uhljeb sa filozofskog. Koji naravno smatra malograđanski najhrvatskijim klubom.

Još mu nisam zaboravio ono kada je komentirao da je Ristovski vukao za vrat Ivanovića, i da je to sve bilo u žaru borbe. Slijedeći put kad dođe na Rujevicu, stvarno bi bilo korektno da onda i on osjeti žar borbe.

Klasični huškač i branitelj malograđanskog, vjerovatno HČSP Ante Starčević nije imao više slobodnih mjesta na ovim izborima, pa mu je grah pao da mora komentirat Rijeku, jer ne zna kako drugačije zaradit mjesecnu plaću. Klasični filozof, puno teorije malo rada i prakse.
Volio bi da malograđanski padne, više zbog ovakvih klošara i uhljeba poput njega Ničote, Mede i ovih koji su u službi pravednika i velikog hrvatstva.

R
Što je najgore on je još i najrealniji od svih tih gnk šupaka

Z
21.05.2024, 18:41 #3464 Last Edit: 21.05.2024, 18:53 by ZZZZ7777
Kup. Nama treba pobjeda za osvojiti kup. Ali mudraci kažu da Rijeka ima problem , ako Dinamo zabije gol da Rijeka mora zabiti dva ! 🤡