Dresovi

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: beetlebum on 17.07.2025, 10:03Vidjet ćemo kroz sezonu, uživo, na TVu, stvorit će se drugi dojam. Veliki plus za event.
Klubu plus za događaj jučer na Trsatu.
Pohvale i igračima. Sa svima osmijeh od uha do uha kod slikanja i duboko nakon što se sve završilo. Radeljića su valjda zabolila leđa od pregibanja da djeci uđe u kadar  ;D  ;D  ;D  ;D
Većinom su i ljudi bili OK, ali je bilo i par bahatluka di si ljudi daju kao za neko pravo da moraju imati sliku i tu su igrači položili test.
Još su im parkirali autobus kod Dvorane mladosti pa je bilo zanimljivo vidjeti igrače i ljude koji idu u tom pravcu ća kako hvataju zadnje skose za sliku nasred ulice.
Tonia su toliko zaustavljali pa ako želimo da ostane samo treba pustiti ljude da se slikaju s njim i taj će zakasniti na bilo koji dogovoreni sastanak.  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Jel to jos uvijek suradnja sa Zigmanom?

Quote from: ArmadaZg on 17.07.2025, 10:58Jel to jos uvijek suradnja sa Zigmanom?
Da, jučer je i on bio na predstavljanju dresova.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Baš sam htio dodat link.
Ali zaista su samodopadni do ubera kada govore da im je adidas napravio "unikat" dres. Baš dno.

Što još više govori koliko moramo biti ponosni i vrednovati to što imamo. Kućnog dizajnera koji je svjetska klasa. Svaka čast Zigmanu, ali i klubu.  :svakacast:

17.07.2025, 14:23 #545 Last Edit: 17.07.2025, 14:36 by aahzinho
Nisam vidio dresove uživo, ali lajkam obje varijante. Možda nisu spektakularne kao neke ranije varijante, ali su dalje lijepe i jedinstvene. Na bijelom malo diskretniji križ (sviđa mi se i Zigmanova motivacija) i ovo zavijanje prema lenti (kako je kolega Finac primjetio  ;) ) mi je srcu drago. Još u ranijim godinama križa sam sanjario o varijanti sa lentom (River plate style) i sviđa mi se da je ovo mali korak u tom smjeru.
Crni mi je čak vizualno ljepši, makar je prejak kontrast između crne i križa. Ali slažem se s idejom tamnoplave umjesto crne. Mislim da smo imali u onim godinama Kappa garnitura neku tako jako tamno plavu, na kojoj bi ovaj križ izgledao jednako efektno. Ali sve su to samo sitnice...

U svakom slučaju, veliki pljesak klubu za sve elemente. Od suradnje sa Zigmanom što nam daje unikatni dizajn, od suradnje s Jomom što su voljni takve dresove izraditi, pa sve do ideje prezentacije dresa, gore na Gradini u onakvom ambijentu. Za ove prostore totalna avantgarda.  :svakacast:  i to trebamo znati cijeniti. Na stranu pojedinačni ukusi i "sitnice" koje ovakvim gurmanima možda smetaju.  :nisamja:

Blizanci na ove svoje postojeće pizdarije iz paštete iskaču i dosadni su i bogu i vragu. Strah me i zamisliti kako bi to bilo da imaju bilo koji od naših elemenata.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

17.07.2025, 14:28 #546 Last Edit: 17.07.2025, 14:28 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: aahzinho on 17.07.2025, 14:23U svakom slučaju, veliki pljesak klubu za sve elemente. Od suradnje sa Zigmanom što nam daje unikatni dizajn, od suradnje s Jakom što su voljni takve dresove izraditi, pa sve do ideje prezentacije dresa, gore na Gradini u onakvom ambijentu.

Sva sreca sto nemamo Jako 😉
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.07.2025, 14:28
Quote from: aahzinho on 17.07.2025, 14:23U svakom slučaju, veliki pljesak klubu za sve elemente. Od suradnje sa Zigmanom što nam daje unikatni dizajn, od suradnje s Jakom Jomom što su voljni takve dresove izraditi, pa sve do ideje prezentacije dresa, gore na Gradini u onakvom ambijentu.

Joma, Joma...j**** mu miša. Tako mi i treba kad pišem ove traktate na poslu.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 17.07.2025, 14:35
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.07.2025, 14:28
Quote from: aahzinho on 17.07.2025, 14:23U svakom slučaju, veliki pljesak klubu za sve elemente. Od suradnje sa Zigmanom što nam daje unikatni dizajn, od suradnje s Jakom Jomom što su voljni takve dresove izraditi, pa sve do ideje prezentacije dresa, gore na Gradini u onakvom ambijentu.

Joma, Joma...j**** mu miša. Tako mi i treba kad pišem ove traktate na poslu.  :nisamja:
Kad zelim saznati koliko zabusanta ima na poslu dodjem na forum 🤪😜.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
22.07.2025, 11:00 #549 Last Edit: 22.07.2025, 11:25 by Kostrena
Zigman je napravio 5 različitih dresova za svaku garnituru, nadam se da će mi ipak poslati da objavim onu koju je on zamislio, napravio i želio.
Mišković je odabrao ove koje su sad, zato je i kućni hvalio križ kao dio identiteta (?)
Trebali su biti morski psi ali razina iznad svega šta smo do sada imali

Quote from: Kostrena on 22.07.2025, 11:00Zigman je napravio 5 različitih dresova za svaku garnituru, nadam se da će mi ipak dozvoliti da objavim onu koju je on zamislio, napravio i želio.
Mišković je odabrao ove koje su sad, zato je i kućni hvalio križ kao dio identiteta (?)

Ajde daj objavi bas me zanima

I
Nek si Žigman kupi klub pa nek onda oblači igrače kako on želi !  ;D

K
Quote from: Snjesko on 22.07.2025, 11:14
Quote from: Kostrena on 22.07.2025, 11:00Zigman je napravio 5 različitih dresova za svaku garnituru, nadam se da će mi ipak dozvoliti da objavim onu koju je on zamislio, napravio i želio.

Nemam, ali nabavit ću sliku

Quote from: Kostrena on 22.07.2025, 11:28
Quote from: Snjesko on 22.07.2025, 11:14

Nemam, ali nabavit ću sliku

Ako ne možeš javno, šalji na PM  :neretljak:
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: Kostrena on 22.07.2025, 11:00Zigman je napravio 5 različitih dresova za svaku garnituru, nadam se da će mi ipak poslati da objavim onu koju je on zamislio, napravio i želio.
Jako me zanima, ali Zigman ako ne misli upast u neku nevolju u odnosima s klubom bolje da svoj odabir zadrži za sebe, tj. ako možemo do svih prijedloga bez natuknica koji bi bio njegov favorit bi bilo idealno.
Iskreno, dresovi su dobri, ali osobno sam se nadao da će se nastaviti s korištenjem motiva pešekana i dalje.
BTW ova suradnja sa Zigmanom je nešto stvarno ekstra i klub bi na bazi ovakvog primjera trebao/morao i druge segmente u klubu dignuti na viši level. Ima područja koja bi se lako digla. PR najlakše recimo ima ljudi koji vole Rijeku što od IG, TT, YT, X.. svi bi vjerojatno bez problema odradili volonterski dobar posao samo da ih klub želi.