Dresovi

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: MoloLongo on 22.07.2025, 13:35
Quote from: Kostrena on 22.07.2025, 11:28Nemam, ali nabavit ću sliku
Ako ne možeš javno, šalji na PM  :neretljak:
Nad informacijom se gubi kontrola prijenosom iste. Pamet u glavu ljudi. Nije problem vidjeti skice, ali bez navođenja favorita.
BTW Klub da ima imalo žicu sam bi mogao objaviti uže kandidate. Zašto ne, na taj način se diže interes prema klubu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Da, osim ako javnost zaključi da je zločesti Miško odbio ljepši dizajn.

To su interne stvari, jbt di smo došli da se navijači zanimaju koje su još opcije bile za odabir dresa. Baš nemamo pametnijeg posla.
#navodninavijač

22.07.2025, 14:20 #557 Last Edit: 22.07.2025, 14:22 by D2
Quote from: TIR on 22.07.2025, 13:58Da, osim ako javnost zaključi da je zločesti Miško odbio ljepši dizajn.
To su interne stvari, jbt di smo došli da se navijači zanimaju koje su još opcije bile za odabir dresa. Baš nemamo pametnijeg posla.
Ne kužim.  :o  Zanima me tko je jutros otvorio vodu za zalijevanje pomoćnog terena ako je vezano za Rijeku, a gdje ne bi koje su bile opcije za dresove.
Puno toga se "krije" u našem društvu jer zašto bi to netko trebao znati. Koga ne zanima neće pogledati pročitati, koga zanima će pogledati/pročitati. No davanjem informacija stvaraš zainteresiranost oko nečega. Evo neka klub ništa ne objavi 2 mjeseca pa ćeš vidjeti koliko će se to osjetiti u atmosferi oko kluba. Uostalom ne trebam ti to govoriti jer ionako to misliš pa... 8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Uglavnom meni je ljepši i motivi su pešekani, sljedeće godine Zigman i dalje radi

Napisao sam i ranije da je cista glupost dati Zigmanu da ti radi dres i onda ga ograniciti nekim krizem (koji btw. nikad nije bio niti je na ikoji nacin povezan sa klubom i gradom).
Ali to je klasicni Miskovic, kad uputis cak i neku konstruktivnu kritiku on doda jos 10% kriticarima pa napravi jos veci kriz ili ga jos malo nakosi, nema sanse da mu promijenis misljenje. Lani je krenuo u dobrom smjeru i dao clanovima da biraju izgled dresa, ajmo se nadat da ce to opet ponovit.

Quote from: Snjesko on 22.07.2025, 16:13Lani je krenuo u dobrom smjeru i dao clanovima da biraju izgled dresa, ajmo se nadat da ce to opet ponovit.

Da, 60% ljudi koji su glasali su odabrali taj. I onda je manje od 500 ljudi kupilo taj dres. Ej, niti 500.
#navodninavijač

Quote from: Kostrena on 22.07.2025, 11:00Zigman je napravio 5 različitih dresova za svaku garnituru, nadam se da će mi ipak poslati da objavim onu koju je on zamislio, napravio i želio.
Mišković je odabrao ove koje su sad, zato je i kućni hvalio križ kao dio identiteta (?)
Trebali su biti morski psi ali razina iznad svega šta smo do sada imali
Pa tako se radi. Dizajner predlozi nekoliko verzija i naručitelj/kupac izabere. Ovaj put je kupac izabrao prekrasan dres. Ne sumnjam da su i drugi bili odlični, ali kupac ima zadnju riječ.

Quote from: TIR on 22.07.2025, 16:26
Quote from: Snjesko on 22.07.2025, 16:13Lani je krenuo u dobrom smjeru i dao clanovima da biraju izgled dresa, ajmo se nadat da ce to opet ponovit.

Da, 60% ljudi koji su glasali su odabrali taj. I onda je manje od 500 ljudi kupilo taj dres. Ej, niti 500.

Istina, sramota i to smo komentirali.
Ali... da je to prvi dres, znaci kombinacija bijeli sa svjetloplavim, bila bi druga prica. Pa da je ovaj tamnoplavi sa svjetloplavim umjesto zlatne bio bi puno ljepsi.

Quote from: TIR on 22.07.2025, 16:26

Nikad ruzniji dres. Ili dat narodu bolji izbor ili bolje da narod ne bira 😂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Mogu izbrojit na prste jedne ruke ljude koji su mi rekli da im taj dres nije ružan.

Inače dresove ne kupujem, nisu moj đir. Nosim pamučne majice i to je to.
#degenerik

A
Quote from: Fornax on 22.07.2025, 17:42Mogu izbrojit na prste jedne ruke ljude koji su mi rekli da im taj dres nije ružan.

Inače dresove ne kupujem, nisu moj đir. Nosim pamučne majice i to je to.

1...2...3...4...izgubljeni...ima nas još...možda ti i druga ruka zatreba ako se netko izjasni kao ja...šta ne da da :) kad će više tekma večeras  :neretljak:

Ma dobro taj izbor dresa je koliko se sjećam bio na temelju onih mutnih rastera iz kojih bisi mogao ništa razabrat. Nije baš bilo lako procijeniti, pa reći da su ljudi sjebali nije ok. Iako, odlična ideja s tim da pretplatnici glasaju to mi je odlična fora. Nisu ispali dresovi šta sno očekivali, ali ipak su mi sve u svemu ispali pozitivni i kao potez, i kao pamtljiv dizajn, avangarda  :D.

Također nisam od onih koji nosi dresove na utakmice. Rekao sam već meni je novi bijeli super i jedva čekam vidjet kako će izgledat uživo.

Moram priznati da nikad kao večeras nisam vidio toliko novih dresova.

Bijeli mi je odmah bio vau! U živo se to potvrdilo. Stvarno je odličan! Baš spoj novog i starog, tradicije.

Crni mi na prvu na fotkama i nije izgledao nešto vau. Ali u živo... Potpuno druga priča! Možda mi je čak i bolji od bijelog!

Sve u svemu, Zigman i klub su opet napravili odličan posao!

P.S. Prošlogodišnji tamni dres mi je na raster ima bio odličan. U živo... Skroz druga priča. Nikako mi nije sjeo.
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

K
Dio dresa koji nije odabran je na semaforu, pogledajte semafor!!

23.07.2025, 08:46 #569 Last Edit: 23.07.2025, 08:48 by D2
Quote from: Kostrena on 23.07.2025, 00:25Dio dresa koji nije odabran je na semaforu, pogledajte semafor!!
Ako aludiraš na skicu pešekana ista ili jaaako slična je već korištena u ranijim dresovima.
Iskreno, mislio sam se da će i dalje klub biti toj kombinaciji njih i križeva. Nadam se da neće napustiti taj motiv i da će ga koristiti i dalje.