Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 03.02.2024, 17:06
Quote from: Boy3006 on 03.02.2024, 17:00Brzinsko pitanje,

frend je na terenskom radu u UK i ima godišnju, prepustio bi drugom frendu ulaz za sutra. Sta treba napraviti?

Osobnu ima sa sobom u UK.

Hvala
Slika osobne, slika preplate, osobna osobe koja preuzima ulaznicu i na šalter.
Evo imaš ovdje i službeno: https://nk-rijeka.hr/rijeka-istra-1961-zapadna-i-istocna-tribina-rasprodane/

I clansku ako ima, jer onda ne placa nista.
Ako nema, onda je doplata u visini razlike cijene karata sa i bez clanske.
Kako god, neka napravi clansku pa je miran.

Quote from: Snjesko on 03.02.2024, 17:19I clansku ako ima, jer onda ne placa nista.
Zaboravih na člansku.
Inače jedna doplata na ulaznicu moje normalne Z tribine je skoro kao iznos članske. I još te dočekaju škampi i žlahtina....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 03.02.2024, 19:36
Quote from: Snjesko on 03.02.2024, 17:19I clansku ako ima, jer onda ne placa nista.
Zaboravih na člansku.
Inače jedna doplata na ulaznicu moje normalne Z tribine je skoro kao iznos članske. I još te dočekaju škampi i žlahtina....
Aaa zbog toga si ti htio da se igra dan ranije.  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Evo moje iskustvo sa ustupanjem karte preko linka na ulaznice.hr za I4

Krenulo je sve idealno, upišeš bar kod godišnje ulaznice koja se ustupa. Odmah našlo vlasnika godišnje ulaznice, poziciju....
Nakon toga upisuju se podaci (ime, prezime i datum rođenja) osobe kojoj se ulaznica ustupa. S obzirom da u ovom slučaju osoba kojoj se ustupa ulaznica nije član kluba bilo je potrebno nadoplatiti 11 €
Pretpostavljam da je za članove cijena 0 €
I onda kreće problem. Odabirem plaćanje preko keks pay aplikacije, uredno mi generira QR kod, platim i plaćanje prođe. I nakon plaćanja stranica ulaznice.hr potpuno mrtva, uopće ne reagira... ništa.. karte nema nigdje, niti ja jednom e-mailu na kojem se mogla i naći. Ali pare uredno skinute sa računa...
Reko da probam postupak ispočetka, e sad više ne da jer po tom bar kodu više nije dostupna opcija ustupanja...

pišem mail i na ulaznice.hr i na klub... pa ćemo vidjeti tko će prvi odgovoriti, očekujem odgovor u ponedjeljak ujutro..... :bo:  :bo:

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

B
Ja sam protiv hadjuka otišao na zapadnu blagajnu sa svojom članskom i pretplatom te slikom osobne osobe kojoj prepuštam ulaznicu a koja nije član te nisam ništa doplatio.Još sam prije toga pitao jel trebam što platiti a ona cura na blagajni je rekla da ne jer sam član i pretplatnik i samo prepuštam svoje mjesto drugome.

Ja sam samo one europske kupovao na ulaznice.hr ovo ostalo rješavam dole direktno brzo i efikasno.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

X

Quote from: Basso on 03.02.2024, 21:40Ja sam protiv hadjuka otišao na zapadnu blagajnu sa svojom članskom i pretplatom te slikom osobne osobe kojoj prepuštam ulaznicu a koja nije član te nisam ništa doplatio.Još sam prije toga pitao jel trebam što platiti a ona cura na blagajni je rekla da ne jer sam član i pretplatnik i samo prepuštam svoje mjesto drugome.

Ja sam samo one europske kupovao na ulaznice.hr ovo ostalo rješavam dole direktno brzo i efikasno.

Mozda na S tribini nema doplate  :bo:
Za Z sam siguran da moras doplatit razliku u cijeni.

Quote from: vMario87 on 02.02.2024, 00:3113243/5492.

Očito su polusezonske pretplate pogodak.  8)

14423/5565

:svakacast:  :neretljak:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Bravo, ocito netko napokon misli :svakacast:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: vMario87 on 06.02.2024, 14:48
Quote from: vMario87 on 02.02.2024, 00:3113243/5492.

Očito su polusezonske pretplate pogodak.  8)

14423/5565

:svakacast:  :neretljak:

8 dana poslije imamo +126 pretplata

14423/5691  8)