Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

-
Quote from: Ro-Ro on 30.04.2024, 11:22Inace makli su prodaju preplata za ovu sezonu sa Ulaznice.hr

Mislim da će opet stavit nakon dinama. Već je bilo tako nakon šta je rasprodano onda opet stave.

R
Neznam baš koliko ima smisla kupovati polusezonsku samo za Belupo. Iako s obzirom na to da imamo priliku dignuti kantu na toj tekmi bilo bi i zainteresiranih za višestruko preplatiti kartu i osigurati mjesto prije generalne prodaje preostalih karata.

R
Quote from: Riverpool on 30.04.2024, 13:58Neznam baš koliko ima smisla kupovati polusezonsku samo za Belupo. Iako s obzirom na to da imamo priliku dignuti kantu na toj tekmi bilo bi i zainteresiranih za višestruko preplatiti kartu i osigurati mjesto prije generalne prodaje preostalih karata.

Slazem se ali frend mi dolazi iz USa ,nije pretplatnik već samo član...to mu je bio siguran ubod za kartu...a i za kup će vjerovatno prvo preplatnici imati prednost 
Bas jučer pogledao i kita

R
Quote from: -RIJEKA- on 30.04.2024, 11:28
Quote from: Ro-Ro on 30.04.2024, 11:22Inace makli su prodaju preplata za ovu sezonu sa Ulaznice.hr

Mislim da će opet stavit nakon dinama. Već je bilo tako nakon šta je rasprodano onda opet stave.

Nadam se

Pretplata je jeftinija nakon svake tekme, tako da ima smisla uzeti.

Z
Ja na sreću ne razbijam glavu hoće li biti karata ili ne i dali uzeti pretplatu.... Nema me tada u HR niti ima načina da dođem .... Ma samo da mi uzmemo trofej a dali ću biti tamo uživo ili ne manja je stvar....

Clanarine sa 100 kn pretvorene u 20€ a od nove sezone 30€ :neretljak:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

I citat na članskoj je "RijekaKojuSanjamo" šta bi značilo da nas kupuje Nasser Al-Khelaifi i da ćemo dosanjat finale lige prvaka..

https://nk-rijeka.hr/postanite-clan-hnk-rijeka-u-novoj-sezoni/
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Mašala.

Ako smijem samo prispomenut. Kad to već tako šeretski dižu, po devizi valjda sve raste pa moramo shodno tome i mi, onda valjda i ja kao konzument imam pravo apelirati na jednu stvar. De ako boga znate malo pobrišite ono ruglo od stolica. Po onome krpa nije prošla od izlaska iz tvornice. Broj dva. To me baš jebe i jako bode u oči. One stepenice, ona žuta boja, ono je jezivo kad padne kiša. Pa se neka farba nalik kombinaciji pišake i sraćke spušta po njima ostavljajući trag. Nigdje više nema te boje, osim kod markacija u radnika na auotecestama. Dajke majku mu jebem kupite par kanti farbe, i malo osvježite to. Plavo, bordo, može i neka neutralna varijanta u boji betona kakva je na sjeveru mislim. Ovo na istoku pogotovo, baš neugledno i ružno izgleda, zapušteno.

Koliko pretplate idu gore? Nije pitanje više ni da li idu, nego samo koliko. Nažalost.

Trude se nekad ići kontra razuma.

Da sam baš zločest, upitao bi se šta ću ja dobiti za tih 10 eura viška, odnosno što je to klub napravio u prethodne tri godine bez trofeja da opravda 300% poskupljenje?

Nogomet je glup hobi, sport, kakogod ako imalo gledaš na vlastite novce. Osim dresa od 50-70 eura i stotinjak eura koje ćeš pustit na pivu, kokice ili drugo kroz sezonu, imaš tu i super ekskluzivnu pretplatu na MAXSport od 50ak eura mjesečno.
#navodninavijač

Ničim nisu zaslužili da im se kupi clanska i pretplata osim našom ljubavi prema klubu, da nismo tako fanatično zaljubljeni u grad i klub nebi im bilo 3 tisuce clanova s obzirom sta se dobije za to.

Odnos s navijacima k*rac, fan shop k*rac, spiker k*rac, stranica na drustvenim mrezama k*rac, pa jel problem nac osobu koja je strucna i bavila bi se tim nekim stvarima.
Ne mora ni bit strucan samo sa voli i radi za klub i ljude.
Mnogi bi i volontirali na takvoj poziciji

Šta će tek biti s cijenama kad/ako bude nove Kantride  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Quote from: Ares1312 on 05.06.2024, 18:37Ničim nisu zaslužili da im se kupi clanska i pretplata osim našom ljubavi prema klubu, da nismo tako fanatično zaljubljeni u grad i klub nebi im bilo 3 tisuce clanova s obzirom sta se dobije za to.

Ne bi li to trebalo biti dovoljno?  :bo:

Z
Ne kupujem pretplatu zato jer su činovnici u upravi to zaslužili... valjda zato jer volim klub...
Deset eura više... koliko je to...jedna runda...jedna marenda...