Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: I2 on 17.06.2024, 21:00
Quote from: Vado Magnar on 17.06.2024, 19:32A kad će odrediti nove cijene pretplata?

Trebali bi do 01.07. i mislim da će biti bolesno skupe .

100-150% poskupljenje   :bo:

V
Quote from: TIR on 27.06.2024, 11:11U ponedjeljak će nove cijene pretplata, a po svemu sudeći ići će gore i to ako je vjerovati izvorima, za solidan postotak... :neretljak:

Računam 50% da će ići.

Iako ne shvaćam, u redu, nema frke, računam na to.

Sve iznad toga je bezobrazno previše. Da ću platiti, hoću, ali bezobrazno bi bilo svakako. Omjer ponuđeno dobiveno u smislu stadiona i svega neće opravdati poskupljenje.

G
Da je neznam kolika pretplata nas 3 je obnavljamo i ja i sin i brat.
Barem se na utakmici mogu posteno izvikat a da ne strasim zenu doma pored tv-a🤣🤣

Quote from: TIR on 27.06.2024, 11:11U ponedjeljak će nove cijene pretplata, a po svemu sudeći ići će gore i to ako je vjerovati izvorima, za solidan postotak... :neretljak:
Samo da se ne zaigraju. Svaka čast nama na našoj slijepoj ljubavi, ali ...
BTW zna li netko radno vrijeme i kontakt za članstvo u klubu. Već par dana pokušavam dobiti informaciju gdje i kako pokupiti člansku iskaznicu koja je kupljena preko inetrneta. Prilikom kupnje je pisalo na info pointu, ali na njemu stoji da je do daljnjeg zatvoren.
Nitko se ne javlja na 563640, 563623 ili 563627.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Sve je to ok i očekivano je dizanje cijena, pogotovo kad se pogleda kroz 18 utakmica cijena pojedinačne karte nije prevelika, ali ipak treba gledati i kontekst u kojem se nalazimo.
Kao prvo i dalje smo u HNL-u i gledamo kvalitetu nogometa koji gledamo. Drugo ne znam tko u HNL-u ima cijene ulaznica i kompleta blizu našima od prošle sezone, a s novim cijenama ćemo biti sigurno predvodnici.
Također, očekujem da ću koji puta u sljedećoj sezoni ponovno pokisnuti, stoga nema infrastrukturnog napretka koji ovo opravdava. I za kraj, po meni nije neki PR potez previše se zaigrati s cijenama jer ispada da je to "nagrada" za nikad veći interes za ulaznicama i članstvom kojim se klub pohvalio.

Sad kad sam sve to napisao, napisat ću i to da ću opet biti vlasnik kompleta ulaznica. Takva nam je sudbina.

Po meni je ključna infrastruktura.

Ne bi bio problem povećanja cijena kada bi cijeli stadion bio na nivou Z tribine.

Nažalost, S i I tribine ne bi trebale doživljavat pretjerana poskupljenja, do 50 % maksimalno (vis a vis sveopće inflacije). Sve preko toga nije baš uputno po meni.

V
Quote from: beetlebum on 27.06.2024, 15:02Također, očekujem da ću koji puta u sljedećoj sezoni ponovno pokisnuti, stoga nema infrastrukturnog napretka koji ovo opravdava. I za kraj, po meni nije neki PR potez previše se zaigrati s cijenama jer ispada da je to "nagrada" za nikad veći interes za ulaznicama i članstvom kojim se klub pohvalio.

Ovo je moj najveći problem s time. Prvo da krenemo od toga da je potez naći parking, pa onda ako nađeš negdje dalje moraš lijepo hodati da bi došao do stadiona, ali to je manje bitno.

Sama kvaliteta usluge i ono što se nudi na stadionu ni blizu ne opravdava poskupljenje koje je najavljeno i koje će prema informacijama biti osjetno. Da je natkriven istok riječ ne bih rekao, ali nije, i opet ću morati nositi kabanice i ostalo. Da ne spominjem kvalitetu "hrane" i pive koja se nudi, iako to već spada u opcionalno.

R
Mogu se kladiti da Pan ide na 4 eura a Carlsberg na 4 ipol.

Ako cijene odu gore, nadam se:
a) povećanju komfora na I u vidu one tende na vrhu tribine koja je visjela na ogradi. (Ubi nas vjetar i kiša bez nje, vratite nam tendu, vratite nam tendu...)
b) očekujem fiskaliziranje računa na šankovima kad su već cijene pive tolike
ovo su moja grintanja, slobodno dopišite vaše kamenčiće u postolama koji vas žuljaju.  8)

OK, malo poluzafrkancije, ali realno koje je opravdanje za dizanje cijena osim da se može? Prošle godine je već išlo, ako se ne varam 50%, nije ta babaroga inflacija baš tolika da se sve može bez imalo kritike svaliti samo na nju.

do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Riverpool on 27.06.2024, 15:26Mogu se kladiti da Pan ide na 4 eura a Carlsberg na 4 ipol.
Cijena pijače bi se riješila u tren oka, samo da jednu utakmicu navijači budu složni i bojkotiraju šank. No znamo da mi nemamo intelekt za tako nešto pa neka nam je. Što se mene tiče na meni jako malo zarade ili skoro pa ništa u cijeloj sezoni, jer imam neke svoje principe kojih se držim. Mogu, ali im ne dam iz principa, još nisam toliki alkos da ne mogu izdržati sat i pol bez pive u ruci.

R
Quote from: Riverpool on 27.06.2024, 15:26Mogu se kladiti da Pan ide na 4 eura a Carlsberg na 4 ipol.

Ide žuja  u novoj sezoni

Quote from: ri001 on 27.06.2024, 17:22

Ide žuja  u novoj sezoni
Lol.

Lmao, čak.

Ovo je možda i veći autogol od onog debakla s Kaltenbergom.
#degenerik

I
Quote from: D2 on 27.06.2024, 14:53
Samo da se ne zaigraju. Svaka čast nama na našoj slijepoj ljubavi, ali ...
BTW zna li netko radno vrijeme i kontakt za članstvo u klubu. Već par dana pokušavam dobiti informaciju gdje i kako pokupiti člansku iskaznicu koja je kupljena preko inetrneta. Prilikom kupnje je pisalo na info pointu, ali na njemu stoji da je do daljnjeg zatvoren.
Nitko se ne javlja na 563640, 563623 ili 563627.

Ja sam dobio odgovor na mail, info point je zatvoren, ali dobit ćemo obavijest kada će biti otvoren.

Rekao bih sljedeći tjedan kada prorade kućice za pretplate.

Samo bih nadodao da je članstvo u Rijeci skuplje od članstva u Manchester Cityu, samo 1€ jeftinije od članstva u Liverpoolu i samo 5€ jeftinije od članstva u Realu. I 10 eura skuplje od članske AC Milana.  :-X

Poskupljenje članske je samo po sebi ne dovoljno, nego previše.

Ako pretplata za I4,I3,I2 bude više od 150€ to je čisti BEZOBRAZLUK. Svakako ćemo ih pokupovat, ali velika velika sramota ako bude tako kako se najavljuje.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Ajduci poskupili pretplate 50%...
Ako su članske išle kod nas 50% gore, nagradno pitanje glasi koliko će gore ići pretplate ?😂