Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ovo poskupljenje bi jedino bilo opravdano da smo direkt u europi i da navedene cijene i to uključuju.... ovako sa 60 na 145 sjever je bolesno ludo....

Pozitivno je da ce sjever bit pun.

A sad kad potpisemo Rukavinu na posudbu, brojac pretplata ce se uzarit od vrtnje

Debil. Necu uzeti ni clanstvo ni pretplatu. Ovo je uvredljivo.

K
Z9 sa 190€ prošle godine na 435€ ove s time da se pola desne strane ne vidi ako sjediš 😂

You cannot view this attachment.

Ovako je bilo prošle ako treba kome za referencu

Kada su ovoliko poskupili mogli su barem uključiti Europu i Kup... Iz principa neću kupiti pretplatu prvi put nakon 10 godina
Zbogom i više se ne vraćaj

V
Ništa, lagano doma gledati. Mater im jebem pohlepnu.

B
Ovo je strašno Miško kao da se trudi zaratiti sa navijačima , kakvi debili...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: Deba on 30.06.2024, 16:15Ovo poskupljenje bi jedino bilo opravdano da smo direkt u europi i da navedene cijene i to uključuju.... ovako sa 60 na 145 sjever je bolesno ludo....

Miško nam je očito spremio svakava iznenađenja najesen - perverzna pojačanja, igranje grupne faze nekog evropskog kupa, svakom pretplatniku novi dres ili bon za pivu (po vlastitom izboru) a sve za pišljivih 100-150 eura više.
A mi nemamo povjerenja nego divljamo i bunimo se 😁

Ili skuplja zadnje pare prije nego izađe (proda) i prepusti klub nekim arapima ili indonežanima 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

V
Jebem ti dan ja sam i dalje u šoku.

Pa da su digli 50 posto riječ ne bih rekao.

Ovako ići kontra navijača, dizati cijene kao da smo u Italiji ili Austriji je bruka i sramota.

Jbga. Člansku sam već uzeo.  A uzet ću i pretplatu, I4, ponovo.
Pa da vidimo. Ako ispadnem magare (pun intended) ovo će mi bit zadnja pretplata.
Ali dat ću im šansu da pokažu u kojem smjeru ovo ide.
U svakom slučaju, ovo nije način za postaviti se prema navijačima, pogotovo nakon onakve podrške prošle sezone. Miško i ekipica u uredu su se doveli na tanak led sad, i nekakvim slijedećim lošim potezom bi se mogli fino strmopizditi.
Neću više ovome, pojelo mi je i previše živaca danas.

Quote from: toñito on 30.06.2024, 16:04https://nk-rijeka.hr/komplet-ulaznica-u-ponedjeljak-pocinje-zasticeni-period-prodaje/

Puši kurac čobane. Ne ti nego Miško  ;D. Iz principa mu ne dam tu lovu a pogotovo ne dam ovu bolesnu cifru da bih gledao zg šupke koji tankiraju utakmice. Za te pare kupiš 3 dresa.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 30.06.2024, 17:20
Quote from: toñito on 30.06.2024, 16:04https://nk-rijeka.hr/komplet-ulaznica-u-ponedjeljak-pocinje-zasticeni-period-prodaje/

Puši kurac čobane. Ne ti nego Miško  ;D. Iz principa mu ne dam tu lovu a pogotovo ne dam ovu bolesnu cifru da bih gledao zg šupke koji tankiraju utakmice. Za te pare kupiš 3 dresa.

Šta će ti kad mi nemamo 3 dresa u ponudi 😂😂😂😂

Miško je odmah u cijenu uključio i gostovanja. Kartu i kombi.  ;D
Uglavnom, ne hvala. Možda dođem samo do dokera na pivo.
rio