Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: david_ri on 01.07.2024, 08:14
Quote from: Bobic on 01.07.2024, 03:29Ne kupujte jednostavno bez obzira dal mozete priustiti. Nema zurbe -prodati se nece.
Ja necu kupovati samo iz ljubavi prema klubu ako ljubav ocito nije obostrana. Ove sezone vodim se time da uzimam po takvoj cijeni ako puno toga dobivamo zauzvrat- Europsku ligu i borbu za prvaka- znaci uzimam eventualno u 9. mjesecu. Ako ne teska srca alo me nece biti cijelu sezonu.

Ako je tvoj uvjet Europska liga i borba za prvaka mozes odmah planirati investiciju negdje drugdje. Pa nije da ce ovo poskupljenje donijeti klubu 10 m eura. Nazalost i da se Rujevica rasproda po ovim cijenama i dalje cemo biti 4. klub u drzavi po budzetu, i najvise rezultate nitko ne moze garantirati.

Ako je stvar principa i toga da se stane u zastitu ljudi kojima je ovo poskupljenje nedostizno to mogu razumjeti..

Koji je motiv poskupljenja stvarno ne znam. Nekako mi je najlogicnije da se dokaze javnosti kako je projekt Kantride jednostavno neostvariv. Jer uz odrzavanje "zamjenskog" stadiona i kampa, dobili bi jos jedno mega zdanje za odrzavanje, a prihodi se svode na prodaju igraca, sto je opet uvjetovano nekim rizicnijim ulaganjima u svrhu igranja europe-izloga za igrace koji jedini osjetnije podizu cijenu igracima.
Sta nije receno da bi Grad bio vlasnik Kantride?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 01.07.2024, 07:35
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.07.2024, 00:08
Quote from: deo123 on 30.06.2024, 22:06Treba bojkotirati pokazati da sve ima granicu..ako ništa ne kupiti do zadnjeg trena, da vide trend opažanja.

Ne znam kako pogurati medijski da se podrži otpor, ima li nepresusan kao portal tu snagu...
Lokalpatrioti Rijeka na Fejsu:
Navijači Rijeke s portala  Nepresušan neće podržat povećanje pretplata. Jebeni bojkot!

S njima ćemo morati prijateljski popričati, jer vole zapapriti bez da se pita ikog. Neće Nepresušan pozivati na nikakav bojkot (još) jer je to individualna stvar. Jasno nećemo sigurno stat na stranu kluba koji napravi takvu neosjetljivu odluku kao da biraju koje mlijeko kupiti. Ali postoji dosta razina reakcija prije pozivanja na bojkot...

Ali anketa na portalu nije stavljena bez razloga nego da i kod nas crno na bijelo bude vidljivo mišljenje javnosti. A ćemo sigurno upitati klub za par komentara.
Ti lokalpatrioti mi odavno malo smrde na iridentu i s njima se ne bi bratimio.
#degenerik

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.07.2024, 08:17
Quote from: david_ri on 01.07.2024, 08:14Koji je motiv poskupljenja stvarno ne znam. Nekako mi je najlogicnije da se dokaze javnosti kako je projekt Kantride jednostavno neostvariv. Jer uz odrzavanje "zamjenskog" stadiona i kampa, dobili bi jos jedno mega zdanje za odrzavanje, a prihodi se svode na prodaju igraca, sto je opet uvjetovano nekim rizicnijim ulaganjima u svrhu igranja europe-izloga za igrace koji jedini osjetnije podizu cijenu igracima.
Sta nije receno da bi Grad bio vlasnik Kantride?
Točno, ali ljudi ili ne čitaju do kraja ili neki put ne skuže. Miško novu Kantridu pa time i održavanje od prvog dana misli "pokloniti" Gradu. NK Rijeka ne bi imala troškove održavanja Kantride, ali bi na istoj igrala. Hoće li tada što plaćati korištenje Kantride ili će se to "prebijati" preko gradskog udjela u vlasništvu je za doživjeti.

Volimo Rijeku, žmirili smo, žmirimo i žmirit ćemo na mnogo toga, ali način na koji je ovo odrađeno je ono na što se mora reći dosta. Ne cijena ova ili ona, već način.
Naravno, privatni  vlasnik može i smije staviti svoju cijenu koliko god hoće, može dignuti 1% ili 1000 i 1%, ali neka nas ne praviti idiotima, lagati i fabricirati stvari. Budi "muško" napiši dižemo cijenu pretplata toliko i toliko jer eto neka naša računica nam je pokazala kako nam se to isplati i da će proći. Na to ne bih A rekao, svatko bi pogledao u svoj takujin, račun na kartici, čemu već i odlučio koliko želi ili ne želi dati za svoje gušte. No ovako, ovo je zaista bilo ružno i podcjenjivački.

Evo i jednog razmišljanja koje gazda jako dobro razumije i zna, realno emocije na stranu brzo ćemo se svi mi ispuhati i ublažiti retoriku. Računica je veoma jednostavna, ako se smanji brojka pretplatnika za očekivanih 1000 do 2000 uz nove cijene prihod je i dalje tu negdje kao prošle godine. No otvara se puno više mjesta za prihod od prodaje pojedinačnih karata kojih je prošle godine falilo zbog malog kapaciteta zamjenskog stadiona. Ovim smanjenjem udjela pretplatnika na rasprodanim utakmicama dolazi se do znatno povećanih prihoda zbog moguće pojedinačne prodaje karata. Računica je jednostavna, ali ima tu i jako puno klađenja i nesigurnosti, jer rezultat uvelike dirigira posjećenost. No kako je i sam Mišković bahato rekao, što je kojih stotinjak tisuća Eura gore dole. Očito je odlučio okušati sreću.
Samo isto tako neka znaju da ovakvo povećanje cijene i na način kako su ga izveli za sobom povlači i puno manji prag tolerancije i lakšu kritiku na rad u svim segmentima u klubu.

Još jednom, suzdržimo se od kupnji pretplata, pretplata će biti nitko neće izvisiti za svoje mjesto, ako ništa takvim činom pokažimo što mislimo o ovim potezima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Prenosim poruku sa instagrama :)

#navodninavijač

Počeo PSK. Prioritet je dan Euru. Zoran Ban.

Ajmo Robi, budi Miškovićev advokat, izazivam te. And see what happens.
#degenerik

Nemaju muda doći imenom i prezimenom prezentirati cijene

Jebo vas Zoran Ban i Euro
MAGICA FIUME

Ali najsmješnije od svega je šta doslovno ništa nismo dobili zauzvrat uz to poskupljenje. Pa da su napravili barem onaj Fan token da možemo glasat kako će izgledat kapetanska traka ili ne znam ni ja šta..

Da su doveli npr. Badelja od 36 godina i predstavili ga kao "srebrnog reprezentativca koji je zabio gol na SP" pa barem bi rekli ajde, nije Zidane ali neki pojam za HNL je..

Ne kažem da nam Badelj treba pogotovo ne u tim godinama, samo želim reć da bi bar malo isprali okus da nam mažu oči na taj način..

Ne tražimo Kramarića, ne tražimo da imamo RijekaTV sa milijardu mogućnosti, ne tražimo da odlučujemo apsolutno svaku stvar u vezi kluba preko te aplikacije, ali Rijeka je stvarno najlošiji klub u Europi po pitanju odnosa sa navijačima i neka sitnica poput izbora izgleda kapetanske trake bi nam bila kao da u nekom drugom klubu biraš pojačanja..

Sve šta smo dobili tj. izgubili od ovog poskupljenja je oko 50% pretplatnika i dobru atmosferu oko kluba.

Ako ovu sezonu završimo bez trofeja ili pak još gore ispod Osijeka onda bi to mogla bit najlošija sezona u Miškovoj eri..

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Cijene nece ici dole,jedino mozda suzdrzati se od kupovine zasada I probati izvuci nesto kada prodaje nekrenu , Karte za pretkola Europe npr.

Imam info da su uz Miškovića odluku o povećanju cijena za 130% donijeli članovi uprave: Dean Šćulac, Vlatko Vrkić i Nikola Ivaniš. :jbg:

Quote from: T.T.N.Y. on 01.07.2024, 12:23Imam info da su uz Miškovića odluku o povećanju cijena za 130% donijeli članovi uprave: Dean Šćulac, Vlatko Vrkić i Nikola Ivaniš. :jbg:

Da, ja isto imam takav info i to vecinom glasova, Miskovic je jedini bio protiv, ali jebiga, rekli su mu da si kupi klub.

S
Hahaha naravno. Uprava ima pravo glasa

S
Quote from: vMario87 on 01.07.2024, 11:39Ali najsmješnije od svega je šta doslovno ništa nismo dobili zauzvrat uz to poskupljenje. Pa da su napravili barem onaj Fan token da možemo glasat kako će izgledat kapetanska traka ili ne znam ni ja šta..

Da su doveli npr. Badelja od 36 godina i predstavili ga kao "srebrnog reprezentativca koji je zabio gol na SP" pa barem bi rekli ajde, nije Zidane ali neki pojam za HNL je..

Ne kažem da nam Badelj treba pogotovo ne u tim godinama, samo želim reć da bi bar malo isprali okus da nam mažu oči na taj način..

Ne tražimo Kramarića, ne tražimo da imamo RijekaTV sa milijardu mogućnosti, ne tražimo da odlučujemo apsolutno svaku stvar u vezi kluba preko te aplikacije, ali Rijeka je stvarno najlošiji klub u Europi po pitanju odnosa sa navijačima i neka sitnica poput izbora izgleda kapetanske trake bi nam bila kao da u nekom drugom klubu biraš pojačanja..

Sve šta smo dobili tj. izgubili od ovog poskupljenja je oko 50% pretplatnika i dobru atmosferu oko kluba.

Ako ovu sezonu završimo bez trofeja ili pak još gore ispod Osijeka onda bi to mogla bit najlošija sezona u Miškovoj eri..

Miško kad je u pitanju prodaja kluba, dobije bodulsku budžetsku groznicu. Po floskulama koje je Raić-Sudar izdeklamirao o ciljevima prelaznog roka, sad više nije "jedan igrač ode, dovodi se zamjena", nego - sad su "iskusniji", sad ne treba imat poduplane pozicije.
Dovode se samo igrači koji pristanu na uravnilovku vrijednosti ugovora. Ja bih rekao da je Raić-Sudar dobio barem milijun € manje za vreću ugovornih obveza, što značl 3-4 igrača manje + prinovama ugovori striktno ograničeni unutar (primjer, jer ne znamo točne brojeve) 70-150 k €.
To nema veze s sportskim ambicijama, niti u HNL-u, niti u Europi. Ima veze jedino s rezanjem troškova (za plače igrača) i povečanjem prihoda (abnormalnim povečanjem pretplata).
Kažem, za prodaju svog dijela, trebaju Mišku bolji financijski pokazatelji, i kuri ga bolac za sportske rezultate u ovoj sezoni.
Nadam se da trčim pred rudo i pušem na hladno (jer mi se uvijek "pojačavamo" poslije 15.7., najviše u zadnja 2 tjedna prelaznog roka), ali sva komunikacija kluba dosad ide u smjeru stezanja remena i pljačke najlojalnijih navijača.

Quote from: Fornax on 01.07.2024, 09:38Počeo PSK. Prioritet je dan Euru. Zoran Ban.

Ajmo Robi, budi Miškovićev advokat, izazivam te. And see what happens.
Novinarstvo u RH.

Imaju temu desetljeca za PSK, ali bjeze od nje ko vrag od tamjana. PSK se pridruzuje Prodanu, koji se velemajstorski posrao na motku onim clankom. 

Čini mi se da na kraju tema nije ni došla na red (?)

#degenerik

Z
Quote from: Snowcrash on 01.07.2024, 12:30
Quote from: vMario87 on 01.07.2024, 11:39Ali najsmješnije od svega je šta doslovno ništa nismo dobili zauzvrat uz to poskupljenje. Pa da su napravili barem onaj Fan token da možemo glasat kako će izgledat kapetanska traka ili ne znam ni ja šta..

Miško kad je u pitanju prodaja kluba, dobije bodulsku budžetsku groznicu. Po floskulama koje je Raić-Sudar izdeklamirao o ciljevima prelaznog roka, sad više nije "jedan igrač ode, dovodi se zamjena", nego - sad su "iskusniji", sad ne treba imat poduplane pozicije.
Dovode se samo igrači koji pristanu na uravnilovku vrijednosti ugovora. Ja bih rekao da je Raić-Sudar dobio barem milijun € manje za vreću ugovornih obveza, što značl 3-4 igrača manje + prinovama ugovori striktno ograničeni unutar (primjer, jer ne znamo točne brojeve) 70-150 k €.
To nema veze s sportskim ambicijama, niti u HNL-u, niti u Europi. Ima veze jedino s rezanjem troškova (za plače igrača) i povečanjem prihoda (abnormalnim povečanjem pretplata).
Kažem, za prodaju svog dijela, trebaju Mišku bolji financijski pokazatelji, i kuri ga bolac za sportske rezultate u ovoj sezoni.
Nadam se da trčim pred rudo i pušem na hladno (jer mi se uvijek "pojačavamo" poslije 15.7., najviše u zadnja 2 tjedna prelaznog roka), ali sva komunikacija kluba dosad ide u smjeru stezanja remena i pljačke najlojalnijih navijača.

Miško je počeo s rezanjem primanja i plaća 2020. Drugi klubovi su odavno stali, on roka i dalje. Kad završi prosječna plaća prvotimca će biti 12 000€ godišnje