Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

L
Jučer je istok bio rasprodan, na sjeveru je ostalo manje od 200 , a na zapadu oko 450 ulaznica. Znači za jučerašnju utakmicu je prodano oko 7100 ulaznica, znači više od 1000 pretplatnika nije došlo.

Mogu potvrdit, u mom redu prvih 10ak mjesta su sve bili drugi ljudi u odnosu na Ludogorets.
#navodninavijač

Meni se po pogledu sa sjevera ipak činilo da nas je makar preko 6500, malo me iznenadilo da je ispod 6000...
Dobro, dobrooo! Fuć!

Sjever i Istok su bili dobro popunjeni, Zapad ne baš.
#degenerik

Quote from: LenRi on 04.08.2025, 13:44Jučer je istok bio rasprodan, na sjeveru je ostalo manje od 200 , a na zapadu oko 450 ulaznica. Znači za jučerašnju utakmicu je prodano oko 7100 ulaznica, znači više od 1000 pretplatnika nije došlo.

Iz uže ekipe jučer na utakmicu došlo 1.5 od 4. Ovaj 0.5 je zamijenski padobranac.
GO.

K
Još malo pa prestalo.

🦈  Drage navijačice i navijači,

obavještavamo Vas da će se godišnje pretplate prodavati zaključno s 14. kolovozom. I zato iskoristite priliku i osigurajte svoje mjesto na tribinama i navijajmo zajedno za bijele.

Godišnji komplet ulaznica možete kupiti na zapadnim blagajnama stadiona HNK Rijeka još do četvrtka (16-21 sat) ili online na ulaznice.nk-rijeka.hr 🔵⚪

#ZajednosmoRijeka #HNKRijeka

S
Išao danas na opciju ustupi ulaznicu i kaže ovako

"Datum rođenja nije povezan sa Godišnjim kompletom  Molimo vas pošaljite ime, prezime, datum rođenja i broj Godišnjeg kompleta na podrska@ulaznice.hr"

Pa kako to sad ::)  za belupo sam uredno uspio bez problema ustupit ulaznicu, mislim poslat ću ja podatke, ali mi nije jasno di si u međuvremenu nestali haha..

Edit: poslao mail i nakon 20 min odgovorila podrška i riješila stvar, bar su brzi.

R
  Drage navijačice i navijači,

obavještavamo Vas da će se godišnje pretplate prodavati zaključno s 14. kolovozom. I zato iskoristite priliku i osigurajte svoje mjesto na tribinama i navijajmo zajedno za bijele.

Godišnji komplet ulaznica možete kupiti na zapadnim blagajnama stadiona HNK Rijeka još do četvrtka (16-21 sat) ili online na...

Znači, ne pada im na pamet da puno ljudi prima plaću 15.-og u mjesecu, ali ajmo mi zaključiti prodaju kada su ljudi s lovom na vi. Ne svi, ali ima ih dosta. Meni zabrana još malo manje od dva mjeseca, htio uzeti pretplatu na rate jer mi nema smisla propustiti prvih 5 utakmica a plaćati kešom. I majstori lupe kao zadnji datum kupovine pretplate 14.08.  I u tom sitnom segmentu poslovanja rade protiv sebe

K
i mene iznenadila pretplata

ono odjednom dođe kraj lipnja i krenu neki signali s brda
članoviii
pretpleteee

pa šta i ove godine idu pretplate?

iznenađen sam
čekam i ja 15. pa cu uzet kartu za dynamo
qurac, neću jer je raspordan istok :(:(:(

da bar imam zabranu

Quote from: bob marley on 12.08.2025, 23:12Znači, ne pada im na pamet da puno ljudi prima plaću 15.-og u mjesecu, ali ajmo mi zaključiti prodaju kada su ljudi s lovom na vi. Ne svi, ali ima ih dosta. Meni zabrana još malo manje od dva mjeseca, htio uzeti pretplatu na rate jer mi nema smisla propustiti prvih 5 utakmica a plaćati kešom. I majstori lupe kao zadnji datum kupovine pretplate 14.08.  I u tom sitnom segmentu poslovanja rade protiv sebe
Počeli su s prodajom 23.6...nemoj raditi dramu gdje je nema...mjesec i pol traje prodaja...tko je htio kupit, kupio je, a tko nije nece ga ni 15. ni 25. u mjesecu spasit

K
Quote from: bob marley on 12.08.2025, 23:12Znači, ne pada im na pamet da puno ljudi prima plaću 15.-og u mjesecu, ali ajmo mi zaključiti prodaju kada su ljudi s lovom na vi. Ne svi, ali ima ih dosta. Meni zabrana još malo manje od dva mjeseca, htio uzeti pretplatu na rate jer mi nema smisla propustiti prvih 5 utakmica a plaćati kešom. I majstori lupe kao zadnji datum kupovine pretplate 14.08.  I u tom sitnom segmentu poslovanja rade protiv sebe

Ovo se ocekivalo, pogotovo s obzirom da ce se igrat europa
A i preko 70% kaoaciteta su vec pretplate

Quote from: deva on 13.08.2025, 00:15
Počeli su s prodajom 23.6...nemoj raditi dramu gdje je nema...mjesec i pol traje prodaja...tko je htio kupit, kupio je, a tko nije nece ga ni 15. ni 25. u mjesecu spasit
Tako je,  jebo pomorce i gastarbajtere.  :svakacast:
#degenerik

K
https://nk-rijeka.hr/obavijest-o-prodaji-ulaznica-za-playoff-europske-lige/

pročitati dobro ( s razumijevanjem ) kad rade blagajne, do kad se čuvaju mjesta i kad ne rade blagajne , ali se može online kupiti.