Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 04.08.2023, 17:07Nemam pojma kakvi su običaji na istoku, ali mi na zapadu se redovno gađamo škampima  :neretljak:

(skužajte na ovom, umro bih da nisam ovo napisao)
To je prihvatljivo ukoliko prije gađanja škampi plivaju u potocima Žlahtine.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 04.08.2023, 17:07Nemam pojma kakvi su običaji na istoku, ali mi na zapadu se redovno :neretljak:  gađamo škampima  :neretljak:

(skužajte na ovom, umro bih da nisam ovo napisao)
Mene su jucer zalili malvazijom...

:neretljak:  :neretljak:

Mogu i ja puhnut u rog?

Isto me irtiraju leteće čaše u svakoj situaciji. Prvo iz civilizacijskih razloga, iako sam i ja "stoka" koja popije i zija. Drugo iz sebičnih razloga, što će nam jedan dan puknut kaznu, mrežu ili čak još gore tipa zabranit pivu na tribinama.

Ne znam zašto klub ne iskomunicira taj problem sa čašama. Stvarno je postalo (Pre)uobičajeno to bacanje casa i treba reagirati prije nego dobijemo nekakvu kaznu.

Quote from: Zaf on 04.08.2023, 23:47Ne znam zašto klub ne iskomunicira taj problem sa čašama. Stvarno je postalo (Pre)uobičajeno to bacanje casa i treba reagirati prije nego dobijemo nekakvu kaznu.

Onaj tko baca čaše neće se obazirati na pokušaj komunikacije, ma kako god dobro smišljen i realiziran bio.
Ali trebali bi pokušati svejedno, pa da poslije kad stave mrežu ispred mogu ekipi koja se bude žalila odgovoriti: upozorili smo vas  :bo:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

neka stave kauciju, 2-3 eura, na čašu, kako rade vani na festivalima, odmah bi broj Sandri Perković na tribinama pao za 75%

a bilo bi i marketinšku efektno, ekologija sada prolazi

Quote from: ri5gile on 05.08.2023, 12:09neka stave kauciju, 2-3 eura, na čašu, kako rade vani na festivalima, odmah bi broj Sandri Perković na tribinama pao za 75%

Vidiš,vidiš. Koliko me sjećanje služi, mislim da je na Mercedes Areni bila neka takva fora. I znam da su se skupljale poslije utakmice za platit neku kaznu

Quote from: ri5gile on 05.08.2023, 12:09neka stave kauciju, 2-3 eura, na čašu, kako rade vani na festivalima, odmah bi broj Sandri Perković na tribinama pao za 75%

Ma bi kitu, pa ne bacaju prazne čače, piva 3 eura a baca se. I onda pretplata skupa.

A
Uglavnom debili to rade, svaku utakmicu sam mokar od pive. Ovu me na 6i gol puna casa pogodila. Ovom prilikom ponovno jebem mater onima koji to rade

R
Quote from: Monarh on 04.08.2023, 13:45Možemo mi njurgati, zapravo nikad nismo ni prestali, ali u zadnje vrijeme me dosta živcira ekipa koja je na I4, dole pri dnu i koja redovito gađa čašama pomoćnog suca i protivnike. Čak i jučer kada se mislilo da je gol Đure se gađalo pomoćnog suca. Nebitan gol, utakmica riješena a ti gađaš suca.
Priča se o nekim kamerama koje snimaju zjenicu oka, neki da su i najebali, no ovi su konstanta.
Jednostavno ne kužim, mogu shvatiti da ti Livaja digne tlak, ali jučer? Čemu? Zašto?
Blizu dotične ekipe budem redovito, istina je da se baci pokoja čaša, doduše protiv djukadsgfdhfs kako već, je bilo troje 13ogodišnjaka (bez majice, pederuše oko vrata hahahaha) koji su skupljali prazne čaše i iz lokvi po tribini skupljali kišnicu i ubacivali te čaše u teren.
Što se tiče komentara, pretjeruje se redovito i baš mi se gadi nekada biti na istoku (doduše bude i urnebesnih... "Toniooo, u staroj sam ti ronio" i sl.). Prošla domaća protiv Hajduka na poluvremenu se Sahiti zagrijava a lik se dere "SAHITIII, di ti je stara? jebe se s Livajinim starim" za zaključiti je da je pokojna.

U jebote, ovo je brutalno. Lajkao sam poruku radi prenesenog iskustva ne radi drugoga odlomka :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
Još bih dodao za navedenu ekipu da stvarno dižu atmosferu svaku tekmu, "vode" navijanje na istoku. Iako se točno vidi kako dijelu ekipe na istoku rade presing jer im se neda navijati (što je i okej, nismo na sjeveru).

Istok je baš prošarana tribina, sva sreća imaš mjesta na pretek, pozicioniraj se gdje ti paše i tjt. Mjesto traže samo stranci, a bome ih je puno u zadnje vrijeme. Četveročlana obitelj švaba je bila direkt ispod dotične ekipe na tekmi, svaki put zaliveni, ali po reakcijama im je bilo odlično iskustvo. "Poskrivečki" su snimali svako malo i pjevali aleale, ooooo, nanana dijelove  ;D  ;D  ;D

:)

Kad netko drugi put na turističkom sajmu kaže gutentag za štandom odmah pivo u lice pa brošuru karnevala i Trsata uvaliti. Šteta da nema više Tarsa.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Riverpool on 05.08.2023, 13:23Prošla domaća protiv Hajduka na poluvremenu se Sahiti zagrijava a lik se dere "SAHITIII, di ti je stara? jebe se s Livajinim starim" za zaključiti je da je pokojna.

Ljudi, prestanite izigravat dušebrižnike, igrači na terenu jedni drugima govore puno gore stvari.

Neki od najvećih sportskih idola u povijesti su bili doktori psihološkog ratovanja. Mislite da su protivnicima ulazili u glavu banalnim dobacivanjima tipa "jebo sam ti terma u pakšu?" Jasno vam da psihološke igre moraju biti izuzetno podle na vrlo osobnoj razini da bi imale efekta.
#degenerik

R
Quote from: Fornax on 05.08.2023, 14:15
Quote from: Riverpool on 05.08.2023, 13:23Prošla domaća protiv Hajduka na poluvremenu se Sahiti zagrijava a lik se dere "SAHITIII, di ti je stara? jebe se s Livajinim starim" za zaključiti je da je pokojna.

Ljudi, prestanite izigravat dušebrižnike, igrači na terenu jedni drugima govore puno gore stvari.

sve stoji. meni neukusno, čini se da onda ne izigravam  ;D