SHNL 1. kolo: Rijeka - Rudeš, subota 22.07.2023, 18:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 18.07.2023, 17:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ovo se dobit mora 💪
Najlošija su ekipa Lige trenutno sa igracima i trenerom
Forza Fiume ale!

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.07.2023, 11:43
Quote from: Fornax on 19.07.2023, 11:35Kekov najteži ligaški poraz, ne? I to s vjerojatno trećim, eventualno četvrtim najjačim sastavom Rijeke kojeg je vodio

Dobili nas 4-2.

https://hnl.hr/matches/9400813/rudes-rijeka-4-2/

U trenucima kada smo se za titulu borili
Forza Fiume ale!

Dobili su mislim oni sve i Dinamo i svakako tovare. I to za redom ili slično. Ne da mi se provjeravati, ali kladio bi se da su neka klađenja bila u igri :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Tamo je Pripuz ušao sa svojim "sumnjivim" kapitalom? Ili?

Uglavnom, vjerujem da Jakirovi puleni neće ući s "lako ćemo" stavom u utakmicu tako da, osim ako se ne dogodi neki black out, računam na našu pobjedu i to u hendikepu. Pa nije na klupi Tomić ili Cosmi da ne znaš je li bijelo- bijelo, a crveno - crveno.

Quote from: Projeto Shalom on 19.07.2023, 17:21Dobili su mislim oni sve i Dinamo i svakako tovare. I to za redom ili slično. Ne da mi se provjeravati, ali kladio bi se da su neka klađenja bila u igri :)
Da i sve to na proljeće 2018. a rezultati su isli ovako: Osijek (1:0), Rijeka (4:2), Hajduk (2:1) i Dinamo (1:0)

Jedino u HNL-u nisu dobili Lokose
Forza Fiume ale!

Samo nek dečki istrče sa željiom i motivom pa neće biti problema s bilo kim. Ove naše navijačke lako ćemo i plitke potoke oni neka ostave već u autima na parkingu prije ulaska na Rujevicu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

21.07.2023, 08:50 #21 Last Edit: 21.07.2023, 08:51 by Projeto Shalom
https://www.novilist.hr/sport/armada-novu-sezonu-otvara-prvim-povijesnim-karuselom-s-grobnika-okupljanje-je-u-subotu-u-15-sati-u-kukuljanima/

Glupo pitanje, a je li ovo sve pješke ili? :)

Ako je pješke, bi dobio po pički od ultrasa da idem Boltom?

Uzmi elektricni romobil  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Pa da - Bolt :)

Još samo 1 dan....
vremenska prognoza je nešto kenjkasta, ali nema veze... jači smo i od kiše i tuče i proloma oblaka...

Očekujem:

Labrović - Veiga, Dilaver, Radeljić, Čabraja - Banda, Hodža - Đuahra, Janković, Pašalić - Ivanović

Eventualno Goda na lijevom beku, Mitar umjesto Radeljića, Fruk umjesto Jankovića i Obregon umjesto Ivanovića. Najviše bi volio odmah vidjeti Fruka u akciji ispred Jankovića ali nekako sumnjam...

Samo jako i odmah na startu pokazat tko je gazda na Rujevici
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Rekao bih mozda cak da nece Pasalic od prve, al nema neke alternative. Mozda Grgic, al mozda bolje da on udje zadnjih pol ure pa jurca.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ne bih se iznenadio da Fruk osvane na desnom krilu. Rekao je Jakir da moze igrat na sve 4 pozicije a Jankovic ce vs Rudesa vjerojatno biti u pocetnoj postavi.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Projeto Shalom on 21.07.2023, 08:50https://www.novilist.hr/sport/armada-novu-sezonu-otvara-prvim-povijesnim-karuselom-s-grobnika-okupljanje-je-u-subotu-u-15-sati-u-kukuljanima/
Glupo pitanje, a je li ovo sve pješke ili? :)
Ako je pješke, bi dobio po pički od ultrasa da idem Boltom?
Za one koji idu kaže Edi 3 sata pa se pripremite.
Te 3 ure će valjda bit hoda bez stajanja jer se kreće u 15h, a piše da se onda sa Jelačićevog ide uru pred utakmicu na Rujevicu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Fora, novo vodstvo Armade počelo odmah delati!

Galešić preskače utakmicu sutra zbog crvenog kartona u zadnjem kolu prošle sezone...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje