Coppa 23/24 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 21.07.2023, 14:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: vMario87 on 03.04.2024, 13:56Meni izračunalo 4/11 jer su na Sofi izašle 'Moguće postave'

Valjda će bit bolje kad budu službene..  ;D

E pa sad je 5/11 !!!!!!
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

9/11, sa najnovijim updateom bolje jer je bilo 7/11, a imao i Petrovića ali ga maknuo u zadnji čas jer kako je bio Janko na presici kontao da bi mogao početi. Falio i Radeljića, stavio Mitra, ali stopere mi najteže pogoditi.

Idemo proći ovo na penale  ;D

Kao što sam i (zlo)slutio 5 od 11.
Pogađanje sastava za Kup je čista kocka.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: D2 on 03.04.2024, 15:24Kao što sam i (zlo)slutio 5 od 11.
Pogađanje sastava za Kup je čista kocka.  8)
Bolje (zlo)slutio nego (zlo)mislićio

Jučer je bilo nekih problema s ocjenjivanjem, danas vidim sve riješeno pa eto trk, nemojte zaboraviti

https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa;a=rating;match=32

I nemojte sad svima desetke  :nisamja:
#navodninavijač

-
I tablica nije nešto u redu.

08.04.2024, 09:59 #636 Last Edit: 08.04.2024, 09:59 by D2
Quote from: -RIJEKA- on 08.04.2024, 09:50I tablica nije nešto u redu.

Da ti imaš 40, a ostali pri vrhu 39 kola.
Ma kuhinja, Gnjus pokušava stalnim "poteškoćama" toliko pomiješati bodove da nitko ne primijeti njegov uzlet. Vratite nam našu Coppu od ove nam suze teku!!!!
 ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Joj, ne može čovjek ni pošteno proslaviti pobjedu nego samo šljakaj, šljakaj, šljakaj....

Riješeno.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 08.04.2024, 10:16Joj, ne može čovjek ni pošteno proslaviti pobjedu nego samo šljakaj, šljakaj, šljakaj....

Riješeno.
Samo to imaš za napisat?  :bo:   ;D

A
Quote from: Monarh on 08.04.2024, 10:19
Quote from: Gnjusna Izdajica on 08.04.2024, 10:16Joj, ne može čovjek ni pošteno proslaviti pobjedu nego samo šljakaj, šljakaj, šljakaj....

Riješeno.
Samo to imaš za napisat?  :bo:   ;D

Rekoh Gnjus je zaboravio napisati da je na vrhu smjena i poletjeh pogledati tko je prvi...kad ono i dalje Monarh...on i Sopa ko debeli i banda izgleda :D

Hvala Godi na pobjedi u ovom kolu i novom Grand Slamu  ;D
11 ljudi je pogodilo sastav od kojih 5 i točan rezultat.

@Monarh je i dalje prvi....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Neki u poretku (poput jednog gjnusnog admina) imaju 41 odigranu utakmicu. Znamo da se izbori bliže i da mrtvi imaju pravo glasa ali...  :neretljak:

@Gnjusna Izdajica Molim te uvedi za sljedeću sezonu pravilo neocijenjen zbog loše izvedbe (0) i neocijenjen jer nije imao posla (-. OO opravdano odsutan, što god). Meni je Labrović mislim već drugu ili treću utakmicu neocijenjen. Mislim čovjek je golman, da li da počnem gledati koliko pravilno dodaje loptu lijevom i desnom nogom i je li mu posjed lopte više ili manje od 10% ukupnog našeg posjeda.  8)

Inače Đalović smo pitali za prognozu sastava i rezultata, tako ćemo i sve buduće goste.

Pošto je intervju bio dan i sitno pred utakmicu, sastav se manje-više već znao pa to nije imalo smisla pogađati jer bi znao sve.

Ali rezultat je skinuo, 0-2. :sta: Đale bi u debi kolu Coppe imao maksimalnih 20 bodova :)
#navodninavijač

Quote from: TIR on 15.04.2024, 15:07Inače Đalović smo pitali za prognozu sastava i rezultata, tako ćemo i sve buduće goste.

Pošto je intervju bio dan i sitno pred utakmicu, sastav se manje-više već znao pa to nije imalo smisla pogađati jer bi znao sve.

Ali rezultat je skinuo, 0-2. :sta: Đale bi u debi kolu Coppe imao maksimalnih 20 bodova :)

:svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Što vam neće sve past na pamet da me skinete s vrha ali uzalud vam.