Uefa Conference league, 2. pretkolo: Dukadjini - Rijeka, cetvrtak 27.07.2023,20h

Started by tomyrijeka, 24.07.2023, 16:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: Monarh on 27.07.2023, 22:15
Quote from: Orpat on 27.07.2023, 22:10
Quote from: _PRX_ on 27.07.2023, 22:00Period s igračem više ispod svake kritike, kao olakotnu okolnost uzet ću velik broj novih igrača koji još kao nije uigran s ekipom i drugu utakmicu sezone, ali mi je neshvatljivo kako se nije uspio na individualnu kvalitetu stvoriti jedan pošten višak, nego se okrenulo napucavanju dugih lopti u bunar, nepotrebnim faulovima i rizicima i totalnoj impotenciji.

Pobjeda kakva je da je tu je i to je jedino bitno, doma se ovo potvrđuje i ide se dalje, ali ostaje dojam da se sa samo još jednim golom mogao prije Hajduka kupiti dodatni mentalni mir, a ovako se ostajemo svi pitati koji je razlog za ovu grozomornu zadnju trećinu utakmice.

P.S. potvrđujem gornji navod kako bi ukoliko se ne trgne do Vele Gospe, Liber nažalost vrlo lako mogao putem vječnih, ali nikad dorečenih talenata...

Da ti objasnim, ako imaš igrača više nema OLAKOTNE okolnosti, jednostavno je nema dakle nema, onda treba SLABIJOJ ekipi od tvoje dati još koji gol i to rutinski, a mi to nismo, to meni smeta. Znači očito nemamo kvalitetu, Liber je koliko sam vidio bio igrač manje na terenu i pored 11 prema 10 za nas. šta tu reći više. Nije u ovoj utakmici bila dostatna dakle samo pobjeda, nego me zanima i igra, a ona je ispod svake kritike. O tome se radi , što očekivati u Splitu gdje igramo protiv puno bolje momčadi od ove.
Upravo tako.
Mi nismo krenuli da npr. dobijemo 3-1,4-1...zadovoljili se sa 1-0 i, ponavljam, ostavili utakmicu sasvim otvorenu. Jebi ga, jedan zalutali metak na Ruji, pa se zatvore, doza sreće i evo ti sranja.

O tome ja i pričam, samo što to nekima ne možeš objasnit. Strah me je utakmice u Splitu. Dole moramo grist. Bacat se na glavu , barem da osvojimo bod.

Quote from: ZZZZ7777 on 27.07.2023, 22:08Preskočiti ću forum do nedjelje.

Lako tako kad imaš život. Šta ću ja?  :bo:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Pa mislim...
Dobili u gostima.. Ono..  Šta moramo igrati svaku kao real madrid..
Pobjeda..
Dobili.. Najvažnije..
Sve ok.. Idemo dalje..
Opušteno ljudi... Sve je ok..

Quote from: Uzaludni on 27.07.2023, 22:18
Quote from: ZZZZ7777 on 27.07.2023, 22:08Preskočiti ću forum do nedjelje.

Lako tako kad imaš život. Šta ću ja?  :bo:

F5 pa opet...to nam je sudbina

Dobili smo uz losu igru, doma cemo ih RA-ZVA-LI-TI.

Protiv tovara ce utakmica biti sasvim drugacija. Fritulasi ce napadat i ostavit ce nam prostora za kontre koje cemo valjda iskoristiti. Volio bi Ivanovica gledat na Sroljudu od prve minute, idealna utakmica za njega.

Jedino me jebe zakon velikih brojeva, vec 15 utakmica nije bilo remija  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Sve ste rekli. Igra odnosno neigra blagi uzas.
Pobjeda, ali s losim okusom...
No, na Poljudu ce biti skroz druga igra. Jakiru pase da se branimo.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.07.2023, 22:36Dobili smo uz losu igru, doma cemo ih RA-ZVA-LI-TI.

Protiv tovara ce utakmica biti sasvim drugacija. Fritulasi ce napadat i ostavit ce nam prostora za kontre koje cemo valjda iskoristiti. Volio bi Ivanovica gledat na Sroljudu od prve minute, idealna utakmica za njega.

Jedino me jebe zakon velikih brojeva, vec 15 utakmica nije bilo remija  8) .

Remi potpisujem isti tren, tog prostora o kojem pričaš će biti u oba smjera 😁
Bilokakav pozitivan rez, da se održi moral dok se momčad uigrava.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ljeto, teren ko oranica, dalek put, tek druga službena tekma, poljud za 3d, ima milijon alibija ko ih želi naći i svi pomalo imaju težinu.. ALI, igraš s poluamaterskom družinom koja od 60 i neke ima igrača manje, koja ne može trčati zadnjih 15' i ti nisi u stanju stvoriti jebeni višak?!

Pa kako to da nas iznenadi igrač više, te postavke kao i 'igrač manje', jbt neku ideju moraš imati, kako prebrojavanjem doći do viška a ne na silu 1 na 1, škarice Veige, pa štopanje Libera na 9m, ma nije ni do greške pojedinaca, ideje nije bilo. Lako za nas koji smo gledali doma pa mi nije dobro, šta reći ovima koji su putovali i uzeli slobodno.. dajte se saberite dok nije kasno, vidjeli smo kako to lani pođe glatko u qrac i začaran krug..

I ok, vjerujem da ćemo biti borbeniji za koji dan, ali ne igra se svaki dan evropa, jedan zalutali metak i imaš generacijsku sramotu a i financijski minus..

14 od 42 dvoboja večeras su završila sa 2 gola razlike ili više. Dakle dvije trećine utakmica su bile remi ili minimalna pobjeda.

Mi smo osim gola imali još: odmah 3. minuta Fruk mrtvac u tribinu sa pet metara, zatim Obregon na ubačaj Radeljića ne pogađa loptu s iste pozicije, i kasnije Radeljić glavom, golman skida s crte. To je laganih 0:4, dok kod domaćina ne pamtim udarac uopće - na Coppi sam pustio Labrovića bez ocjene.

Slažem se da smo trebali biti mirniji i zabiti drugi gol, ali vjerujem da se noga s gasa digla preventivno i neplanirano, zbog bespotrebne potencijalne kontre koja ti riješen dvoboj dovede u burne vode. A kontra ili drugi žuti nam nije jednostavno trebala pa zato se i nije forsirao drugi gol iako su ovi bili mrtvi. Mislim da na Rujevici ovo ide na 3-4 razlike bez pardona.

Od igrača prvo moram spomenuti sve zamjene od kojih je jedino Ivanović nešto pokazao, ostali mrtva puhala. Liber prednjačio radi nespretnosti u gotovo svim potezima. Janković lijep gol, ali još dva bespotrebna udarca. Fruk morao zabiti bar jedan, Obregon lavovski posao, ali uvijek kad on igra ja se pitam zar nemamo boljeg.

Mirna pobjeda i bez ozlijeda i kartona, a to je najbitnije. Riješiti sad Poljud najbolje što znamo.
#navodninavijač

R
Ma čuvali su se dečki. A kad počneš kalkulirat nema igre.

Došli, odradili, pobjedili, otišli svi živi i zdravi....

i to je to....

Sigurno smo mi mislima bili već i na poljudu i u idućem krugu kvalifikacija...

teren na razini malo boljeg krompirišta, tako da ovi kad dođu na rujevicu neće znati što ih je snašlo...

Liber ne bi bio pojačanje ni za Dukadjini....

arhiviraj ovo, idemo dalje u nove pobjede...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

R
Nije mi bilo jasno kad je Jakir hvalio Libera. On se i protiv ovakvih protivnika izgubi na terenu

Kako ste već pisali, u periodu s igračem više igrali smo vrlo rezervirano, puno bolje šanse smo stvarali dok je bilo 11 na 11. S dva gola bismo imali miran uzvrat, ali i ovako mislim da je uz ozbiljan pristup prolaz zakaparen.

Od igrača jako mi se svidio Radeljić, čvrst i siguran a prema naprijed aktivan. O Liberu sve rečeno. Volio bih u isto vrijeme naprijed vidjeti tercet Janković - Fruk - Ivanović.... možda već na Poljudu?
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Vidim da se i Jakir nanervirao na tu igru sa igracem vise... on ocekuje od njih da budu ubojice a neda kalkuliraju sa nogom na pola gasa... uglavnom pobjeda, doma dobit to 4-0 i amen
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Na putu sam pa nisam gledao.

Po komentarima zaključujem da su Istrpitelji na aparatima jutros.  ;D
#degenerik