UCL, 3. pretkolo: B36 - Rijeka, četvrtak 10.08.2023, 20h

Started by Projeto, 08.08.2023, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Riječki teniski klub je na korak od superjake povijesne utakmice protiv kluba koji je svijetu nogometa proslijedio dalje Davida, Hazarda, Osimhena i brojne ostale vrhunske nogometaše, ali za Lille će biti vremena.

Sada igramo protiv trenutno trećeg kluba Farskih otoka (prvenstvo im je na 17. kolu). Zadnji put kad smo bili tamo 2014. Gashi se slikao sa Pamelom Anderson i spašavao konje. Problema na travnjaku nije bilo. Da li će na Farskim otocima možda susresti plavokosog 9-godišnjeg dječaka koji liči na njega, to samo on i zvijezda Baywatcha znaju :)

https://www.novilist.hr/sport/nogomet/denis-povh-islo-bi-nas-i-vise-na-farske-otoke-ali-nije-bilo-vremena-za-organizaciju-putovanja/

Ozbiljnost Profesora i respekt prema  B36 je za svaku pohvalu. Šampionski stav. Kekovski. Zato smo tu mi navijači da budemo šaljivi i nadajmo se i 3. setu, ali bez brake-a protivnika. Istarski.

Sudi nam g. Mohammad El-Amara iz Finske. Bar nije iz Danske.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Jednog dana, kad mi i B36 budemo redovito igrali grupe nove uefine subkonferencijske lige četvrtog ranga isplanirat ću si g.o. i otputovati gore, da i ja vidim kako izgleda Riječki nogomet na Farskim otocima. To mi je jedina nada jer televizijskog prijenosa vjerovatno nikada biti neće 😊
A do tada, ostajem vjerno uz radio prijemnik!
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

O obzirom da ne igramo za vikend očekujem sastav sličan ovome protiv Istre...

ostaje dvojba jednog stopera i desni bek.

Ovo treba riješiti gore 3-4 razlike da u uzvratu možemo odmoriti većinu prvotimaca...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Klubski FB prije 10 min, ekipa je sletjela.

Vjetrovitih 9C nas je dočekalo. U četvrtak maksimalnih 13C bez padalina i slabi vjetar.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Za desnog beka nema dvojbi, a tko ce bit partner Dilaveru, to zna samo Jakir :)

Nije Smolčić loše odigrao, dapače nekako je uvjerljiviji nego li Veira u zadnje vrijeme. Ali, nekako sam dojma da je plafon Veire puno veći. Samo mora počet odgovornije igrati. Prečesto zapliva.
Uglavnom, desni bek nam je nedoumica u Coppi.
Goda, dok bude imao prosjek od jednog gola po utakmici je zabetoniran na lijevoj strani.  ;D

I
Jakir se već opekao u Europi kao trener Maribora pa sigurno puše i na hladno.

Gledao sam Klasvik-Molde neki dan, nije taj Molde neka vau ekipa, ali Klasvik je ozbiljna momčad.

Nogomet na Farskim Otocima je otišao naprijed, nije to više kao nekad.

Očekujem da neće biti lako danas, ali mi bi u dvije utakmice trebali proći.

7 odgovora na temi :o  :o

Sat vremena pred utakmicu :sta:
#navodninavijač

već smo ih arhivirali, Jakir izveo udarnu 11orku  8)

Fulao Radeljića i Veigu, jebena Coppa mrzim to natjecanje :jbg: Pogodim 9/11 kod domaćina, rekao bi čovjek znam više svoj klub...

#navodninavijač

Quote from: TIR on 10.08.2023, 18:467 odgovora na temi :o  :o

Svi su gore?  :)
"When you are 4-0 up you should never lose 7-1." – Lawrie McMenemy

Quote from: TIR on 10.08.2023, 18:53Fulao Radeljića i Veigu, jebena Coppa mrzim to natjecanje :jbg: Pogodim 9/11 kod domaćina, rekao bi čovjek znam više svoj klub...

mene za..bo Hodža, 10/11
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
Quote from: TIR on 10.08.2023, 18:467 odgovora na temi :o  :o

Svi smo čekali transfer bombu koja se ne događa...doduše dogodila se ona implozivna transfer bomba umjesto one eksplozivne. BTW imam problem što nemam maxsport2 u svom paketu, pa se neću jaditi ako mi u inboxu osvane pomoć  :svakacast:

10/11

Umalo....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje