Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: moreplovac on 20.01.2024, 10:14https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sopic-za-germanijak-rijeka-i-ja-volimo-se-javno-fucak-uvijek-tu-mora-biti-jedan-s-grobnika/124376

Interesantan intervju
Dugačak je, morat ćete dati klik.
Ne brinite, nećete.

https://archive.ph/ap43s

(na ovoj stranici možete napraviti snapshot bilo koje stranice, samo zalijepite link unutra)
#degenerik

I

22.01.2024, 10:53 #392 Last Edit: 22.01.2024, 10:54 by goginho
pa Fućak bi mogao biti alternativu i na krilu i u napadu i vjerojatno bi se dobro uklopio što se tiče profila igrača.. e sad bi li ga Osijek pustio i koliko mu zamjeramo što je odabrao Osijek ili je tbila odluka Orjenta, to je druga tema..

edit:  sad vidima da nisam u temi o Mercatu.. jbg
ako bude rasprave, rađe tamo quotat i nastaviti, iako ovo su samo nabadanja..

Z
"Mediji stvaraju sliku kakvu žele stvarati, u to ne ulazim. Stojim na zemlji, napravit ćemo sve da prvak bude Rijeka. Vrijeme će pokazati hoćemo li uspjeti. Istaknuli smo kandidaturu i stojimo iza toga. Hajduk i Dinamo imaju pravo imati svoje ambicije, isto kao i mi, a kako se to u medijima prezentira, to je manje bitno."

Sopić PSK

22.01.2024, 12:39 #394 Last Edit: 22.01.2024, 12:40 by 18orvat
Ja stvarno ne znam koji su razlozi toga da je Rijeka pod bivšim trenerom postizala 3 a pod sadašnjim postiže 1.5 gol po utakmici. Čak je igrao i Ilinković, skupljao minute, pružao solidne partije... i nismo bili 7.

Ja sam zadovoljan s 3 boda iz sljedeće 2 tekme pod uvjetom da su s Poljuda.

Quote from: 18orvat on 22.01.2024, 12:39Ja stvarno ne znam koji su razlozi toga da je Rijeka pod bivšim trenerom postizala 3 a pod sadašnjim postiže 1.5 gol po utakmici. Čak je igrao i Ilinković, skupljao minute, pružao solidne partije... i nismo bili 7.

Tri gola po utakmici? Neće biti.
Jakirović 51 gol na 27 utakmica. Dakle, 1.89 po utakmici.
Sopić 35 u 17. Dakle, 2.06 po utakmici.

Imamo problem s realizacijom, ali ne treba drvljem i kamenjem po treneru. Zaista nema smisla.

To što je Jakirević igrao sa Kosovom, Farskim Otocima, Istrom i Rudešom doma isto nema veze
MAGICA FIUME

I to na početku sezone kad je bila krš-komedija.

I kad se mudro odgađalo zbog utakmica na Kosovu i Farskim otocima, što se kasnije pokazalo smiješnim obzirom na kvalitetu protivnika.

Ne možeš tad zamjeriti jer u trenutku odigravanja, Jakirovićev europski CV je bio sveden na ispadanje s Mariborom od sjevernoiraca, i playoff sa Zrinjskim :nisamja: pa se očito puhalo i na hladno.

Treba mu priznati rekordno rano je okupio momčad, definirao roster od a do z i savršeno tempirao formu do mjere da smo trebali proći Lille. Ali isto tako Istra i Rudeš nisu znali da dvojac iz 3. i 4. njemačke izgleda ima kvalitetu za ligu petice, a realno gledajući i njima je tad ulazilo sve što sad ne ulazi.
#navodninavijač

Z
22.01.2024, 13:23 #398 Last Edit: 22.01.2024, 14:24 by ZZZZ7777
Quote from: 18orvat on 22.01.2024, 12:39Ja stvarno ne znam koji su razlozi toga da je Rijeka pod bivšim trenerom postizala 3 a pod sadašnjim postiže 1.5 gol po utakmici. Čak je igrao i Ilinković, skupljao minute, pružao solidne partije... i nismo bili 7.

Možda zato što smo u početku sezone bili rasterećeni i bez ikakvih velikih očekivanja ? Možda i zato što nas protivnici sada gledaju drukčije ?

Quote from: Vado Magnar on 22.01.2024, 12:46Tri gola po utakmici? Neće biti.
Jakirović 51 gol na 27 utakmica...

Trebao sam navesti da govorim o ovoj sezoni HNL-a. Mea culpa.

Quote from: Vado Magnar on 22.01.2024, 12:46

Tri gola po utakmici? Neće biti.
Jakirović 51 gol na 27 utakmica. Dakle, 1.89 po utakmici.
Sopić 35 u 17. Dakle, 2.06 po utakmici.

Imamo problem s realizacijom, ali ne treba drvljem i kamenjem po treneru. Zaista nema smisla.
Da ne govorim da je Sopić jutros jasno i nedvosmisleno izrazio nezadovoljstvo realizacijom, kontra Ferlinu koji je zastupao tezu da i nije tako loše 
#degenerik

Pa da. Imamo. O tome trabunjamo na forumu duže vrijeme. A i Sopić to stalno ponavlja. Ali, ajmo ne napadat ga bezveze.
Jakirović je odigrao u ovoj sezoni samo jednu utakmicu protiv jačeg protivnika. Hajduka. Odigrali smo katastrofalno. Ajmo ga ne hvalit bezveze.

Ja nisam primjetio da Sopu kritiziramo u zadnje vrijeme.

Za mene je Slaven bio okidač da ode. Kad nije otišao, sad mu dajem podršku dok opet ne počne kemijati i zasere (nadam se da neće).

A samo lud čovjek bi mogao smeće hvaliti.

22.01.2024, 18:37 #403 Last Edit: 22.01.2024, 18:39 by Silvio Dante
Osim rezultata kao njegovog veličanstva, i koji će mu presuditi, Sopiću je i pravi test pitanje kako će mu fizički izgledati momčad. Jer da se razumijemo, on je dobio u potpunosti utreniranu i fizički spremnu i koncipiranu momčad od guzonje. Koji je odradio s njom, dvoje pripreme čak. One prošlogodišnje duge zimske, i ljetne uoči ove sezone. I tu mu nitko nema što prigovoriti. Guzonji jel. Jer ekipa mu je konstatno fizički bila optimalno pripremljena, nije imala neke amplitude, padove, stanje s ozljedama je bilo konstantno uredno. I po tom pitanju, on je jedan od jačih trenera, usudit ću se i reći, koji je boravio u Rijeci. Zna fizički spremiti momčad, ima očito vrhunski tim za ta pitanja.
O igri, shvaćanju i stvaranju iste, se da. Nadugo i naširoko, tu uopće ne stoji tako dobro.

Na Sopića. Rekoh, tu će biti na velikom ispitu. Iako, opet mu teba uzeti kao olakšicu, ovo nisu bile klasične pripreme. Jendostavno je sve prekratko trajalo, sumnjam da je odrađen onaj klasični bazični dio, sa suhim tračanjem i naglaskom na taj fizički dio spreme. Nego se jednostavno samo prešaltalo, radilo u hodu, i nadoštukalo da tako kažem na onaj jesenski "fond" koji igrači imaju u sebi. Ali opet. Tu će morati barem ostati na postojećem kursu, ako želimo uopće biti u bilo kakvoj priči u svezi visokih plasmana i ozbiljne prijetnje duopolu.

I
Sopić ima valjda pedigre iz Gorice.
Ta Gorica je bila apsolutno najpriremljenija momčad lani.

Roster su činili ili mahom stariji ili mahom teretniji igrači. Oni doslovno nisu stali orat do kraja prošle sezone.

Također, Gorica je sjajno ušla i u novu sezonu sa mahom smiješnim rosterom (izuzev Pršira i Ndockyta) i evo ih na pragu Europe danas.

I to sve više manje na temelju fizike.

A i utakmica jučer je pokazatelj pravog majstora. One izmjene i potez u 30 minuti nisu viđeni još od onog ulaska Krleta na poljudu u dresu Belupa, da puca penal.

Znači , druga utakmica od ulaska Obregona i Grgića.

Uz sve navedeno Željkov forte je i to što zna da nije najpametniji(iako to izjave možda skrivaju), ali postupci gdje se on dovodi te analitičare (iako nisam pobornik tih laptopa) govori u prilog da poštuje na neki način struku za razliku od prethodnika koji je bio JA, JA i SAMO JA.

bosanska seljačina