Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Podsjećaju me ovi "napadi" na Sopića u novinama, na članke o nenavijačima i slično, očito je klub dobio novinarske zaštitnike od vlastitog trenera i navijača
Zanimčljivo kako članke protiv npr. Bela ne možeš pročitati u istim glasilima, očito to nije tema, ali ovo prvo je   :bo:

Ništa nije Sopić izjavio (ono šta se uživo moglo čuti, a nije konstrukcija novinara) šta bi bilo toliko drukčije od drugih trenera u ovom periodu, ali kada izvučeš iz konteksta i potenciraš problem, problem vrlo brzo i nastane

A
Ja sam rekao da je Sopic trebao dobit otkaz na kraju sezone jer smo zbog njegove tvrdoglavosti ostali bez trofeja a mogli smo barem jedan uzet. Sad će se po meni zbog loše odrađenog prijelaznog roka do sad a i zbog priča o narušenim odnosima između Sopica i dobrog dijela igraca dogodit los ulazak u sezonu pa će onda dobit otkaz. To je moje misljenje

I
Zanima me otkuda info o narušenim odnosima. Ništa precizno ali bar neke stvari koje bi mogle to potvrditi .

Mislim da nije nikakav info nego ovo neuobičajeno "pranje" od strane - prije svega ipak klupskog novinara - Vukušića. Jbt pa ne sjećam se kad je čovjek napisao nešto negativno o Rijeci, to ne može biti slučajnost i nije u pitanju zdrav neutralan odnos nego navlačenje.

U tom kontekstu ga je pred dva mjeseca jasno kritizirao i čak najavljivao odlazak nakon dvostrukog Dinama, a sad pol dana nakon što Sopić zalaje da (pazi čuda) Bogojević, Ilinković, Banda, Petrovič, Obre i ne znam tko još možda i nije kalibar s kojim bi on trebao na miru izboriti grupe EL/KL, kreće suprotna teza Vukušića da će to ipak biti ok, što bazira na hrpi "možda". Ovaj odlomak mi je smiješan npr.:

QuoteIvanovića bi mogli krenuti golovi kao što su npr. krenuli Čolaka baš kad je Kek otišao, napokon zdravi i spremni Petrovič mogao bi (tijekom Selahijevog oporavka) pokazati da je (barem po HNL kriterijima) vrhunski zadnji vezni, Bogojević bi mogao u kontinuitetu ponoviti neke sjajne prošlosezonske partije, a barem neki od dragulja (primjerice Rukavina ili Butić) 'eksplodirati' kao što je prošle sezone to učinio Marco Pašalić...

A po meni je to prenošenje gazdinog stava u javnost.
#navodninavijač

Mislim da se malo zabrijalo, tekstovi nisu uopće katastrofični, daju se i blaže pročitati.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
ovo od Vukušića gore znači braća Grimm su goli kurac.

Hm, pa nije da je Čolak bio loš pod Kekom... Zabio je odmah u debiju... Riješio je Hajduk u zadnjem kolu onom jebenom golčinom iz kornera....

A ovo ostalo... Mogao bi, možda, daj Bože... Vrlo analitički izražaj.
#degenerik

I
Quote from: TIR on 19.07.2024, 13:56Mislim da nije nikakav info nego ovo neuobičajeno "pranje" od strane - prije svega ipak klupskog novinara - Vukušića. Jbt pa ne sjećam se kad je čovjek napisao nešto negativno o Rijeci, to ne može biti slučajnost i nije u pitanju zdrav neutralan odnos nego navlačenje.

U tom kontekstu ga je pred dva mjeseca jasno kritizirao i čak najavljivao odlazak nakon dvostrukog Dinama, a sad pol dana nakon što Sopić zalaje da (pazi čuda) Bogojević, Ilinković, Banda, Petrovič, Obre i ne znam tko još možda i nije kalibar s kojim bi on trebao na miru izboriti grupe EL/KL, kreće suprotna teza Vukušića da će to ipak biti ok, što bazira na hrpi "možda". Ovaj odlomak mi je smiješan npr.:

QuoteIvanovića bi mogli krenuti golovi kao što su npr. krenuli Čolaka baš kad je Kek otišao, napokon zdravi i spremni Petrovič mogao bi (tijekom Selahijevog oporavka) pokazati da je (barem po HNL kriterijima) vrhunski zadnji vezni, Bogojević bi mogao u kontinuitetu ponoviti neke sjajne prošlosezonske partije, a barem neki od dragulja (primjerice Rukavina ili Butić) 'eksplodirati' kao što je prošle sezone to učinio Marco Pašalić...

Sve ok i vjerojatno točno ali ne iščitavam nigdje narušen odnos Sop - igrači.
Ustvari moguće da je njegov odnos sa svima uvijek pred urušavanjem pa ajde.

A
Quote from: Iqteam on 19.07.2024, 15:49
Quote from: TIR on 19.07.2024, 13:56Mislim da nije nikakav info nego ovo neuobičajeno "pranje" od strane - prije svega ipak klupskog novinara - Vukušića. Jbt pa ne sjećam se kad je čovjek napisao nešto negativno o Rijeci, to ne može biti slučajnost i nije u pitanju zdrav neutralan odnos nego navlačenje.

Sve ok i vjerojatno točno ali ne iščitavam nigdje narušen odnos Sop - igrači.
Ustvari moguće da je njegov odnos sa svima uvijek pred urušavanjem pa ajde.
Kako ti mogu dat primjer onog šta se priča a ja sam sa vise strana čuo priču da pola igraca ne podnosi Sopica. Evo Zadnji primjer je da je Zlomislicu obećao prednost pred golmanom koji dođe al da toga zapravo nema i da puno igraca ljuto zbog toga

D
Očito se nastavlja komunikacija kluba preko novina, Pasalica su tražili ovakvim tekstom, sad seru treneru na isti način.. nešto nezdravo se tamo dogadja

O
Bojim se da bi mogli ispast od Rumunja zbog toga, umjesto da se gleda interes kluba, neki gledaju interese igraca, nema veze kome je sta obecao, ako je Sopic procijenio da je Posavec bolji ili u boljoj formi neka brani. Ne ma se tko sta ljutit.

S
Predmijevam kako sljedeću rečenicu nije mogao složit DV ovako bolesno.

"Ivanovića bi mogli krenuti golovi kao što su npr. krenuli Čolaka baš kad je Kek otišao"

Masterpiece bodulske manipulacije za trenera i javnost.
On je pametniji od bilo koga šta se igrača i ekipe tiče. Čak i od Keka.
----------
Jedino sportski uspjesi i prihodi govore suprotno.

S
Quote from: deo123 on 19.07.2024, 17:28Očito se nastavlja komunikacija kluba preko novina, Pasalica su tražili ovakvim tekstom, sad seru treneru na isti način.. nešto nezdravo se tamo dogadja

To se samo Miško bori sa svojim Nazgulima. Pa ima kup kolaterarnih žrtava.
Primarno među "navodnim navijačima, navodnim igračima i navodnim trenerima."

T
19.07.2024, 19:33 #913 Last Edit: 19.07.2024, 19:38 by toñito
Trener je Bog i batina u Rijeci, i tako neka ostane! Jedina naša mana je bila,  da je ona budala Palikuća spizdila Tomića. Ali to ide Mišketu na dušu, jer je bio naivan, a Tomić je bio gospodin intelektualac za onu njemačku nepogodu.

Igrači u Rijeci, za razliku od bečkih konjušara i turske euforične družine nikada nisu smjestili otkaz treneru, klub i navijači stoje iza trenera. Čak i Cosmi je imao 5 utakmice previše kredita. Tako da ovo da igrači ne vole Sopića, koga boli kurac. Veži ih ugovorima, a ako ti nije pravo  -dečko smjer tribina. Kao da su igrači volili Keka, možeš mislit pa onog Zeca je potjerao nakon dva treninga. Ali su svi znali tko je igrač, a tko autoritet, i to se u Rijeci poštuje. A Sopić je sam izjavio, kod njega nema demokracije i to mi je ok.

A nakako imam feeling da je mali bauštelac, prvi u redu za tribine. Nosom para oblake, pa sa mobitelom sjedi na klupi. Nadam se da sam u krivu.

19.07.2024, 19:36 #914 Last Edit: 19.07.2024, 19:38 by Fornax
Ne moraju ga voljet, dapače mogu ga mrzit, ali ga moraju respektirat. Ako nema toga, onda je potpuno svejedno tko je trener.

#degenerik