Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

13.08.2024, 17:01 #1035 Last Edit: 13.08.2024, 17:05 by 18orvat
Quote from: toñito on 13.08.2024, 16:58@18orvat argumentiraj svoje mišljenje. Vidim da si dežuran

što ti sebi umišljaš? sopić ide nazad na krumpirište iz kojeg je iznikao i to je jedino bitno.

Quote from: manigoldo on 13.08.2024, 15:43ca god mislili o sopicu, ovakove odluke se ne delaju pred vako vaznejon utakmicon. komedija.

necemo mi videt europu ni ovega puta...poljuljana atmosfera, pa sad kakogod djale bil vec uklopljen u sistem, ni to bas tako lako, specialno ako su otisli i pomocnici i stozer.
Sad će Čulina vratiti vrsnog strucanjaka za kondiciju Naglica,
Volim grad koji teče

T
Thanks, @18orvat super odgovor. 👍

Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 17:01
Quote from: toñito on 13.08.2024, 16:58@18orvat argumentiraj svoje mišljenje. Vidim da si dežuran

što ti sebi umišljaš? sopić ide nazad na krumpirište iz kojeg je iznikao i to je jedino bitno.

Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 16:35
Quote from: Estel on 13.08.2024, 16:19priznajem da sam preletio članak u žurbi

I u toj žurbi si stigao napisati post na forumu? Evo za ove sa slabijom koncetracijom sve se svodi na ovo:

"Sopić pod svaku cijenu želi naslov. No, što će se dogoditi ako ne osvojimo ni prvenstvo ni Kup? Pričam s ljudima iz nogometa svakodnevno i to po nekoliko sati. Govore mi da je većini naših mladih igrača tržišna vrijednost u padu. Od Hodže, Ivanovića, Jankovića, Pašalića, Galešića... To su ozbiljni problemi za klub, jer naš je prvi zadatak dizati te mlade igrače, a ne ih dovesti u situaciju da padaju kroz sezonu. I to je Sopiću jasno predočeno na prvom razgovoru. Pa tko bi bio sretniji od mene da budemo prvaci? Samo, nije Rijeka klub koji mora juriti trofeje, jedino što mi moramo je razvijati igrače kroz dobar nogomet i bili konkurentni. Opet pitam, što ako ne uzmemo trofeje?"

Sve se svodi na ovo uz bitnu napomenu da je nama prilika za trofeje došla kroz pristup "razvoja mladih igrača i dobrog nogometa" a ne uz pomoć Marića I Pjaci...

Briga Sopića što će biti s našim klubom nakon njega. U tom svijetu ni igrači ni uprava nisu dovoljno dobri i nitko normalan ne bi držao takvog čovjeka u svojoj firmi.

Jebiga, burek se neće sam ispeć ni složit, zajeban trenutak, a i vjerovao ili ne trebalo mi je ČAK 30sec za napisat 2 i pol rečenice 😱

Dakle, parametri su ljudi s kojima priča  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Ponavljam, Sopin krimen je što je htio osvojiti prvenstvo. Inače cijena igračima eksponencijalno raste što si niže na tablici?

Jebem te Bože, pa ovo ni moj mali od 7 godina ne bi prosrao. Molim te, nemoj ni odgovarati, isključujem se  :-X

K
Quote from: toñito on 13.08.2024, 17:10Thanks, @18orvat super odgovor. 👍

Iskreno me zanimalo pa sam izvukao ove "padove vrijednosti"...
                     8.6.2023. --> 4.6.2024.
Radeljić           600k     -->       2mil
Galesic            850k     -->     2.5mil
Smola              400k     -->       2mil
Hodža               3mil     -->      3.5mil
Selahi                2mil     -->       3mil
Jankovic          750k     -->       5mil
Fruk                  2mil      -->       5mil
Pasalic             350k     -->       4mil
Ivanovic           450k     -->      1.5mil

T
Thanks @KadOkrenemSe

nego @18orvat imas li još koji komentar? Predložio bih ti društvenu mrežu Facebook ili Twitter, tamo ti isto ljudi mogu pisat sranja i gluposti kako ih je volja.

Quote from: KadOkrenemSe on 13.08.2024, 17:22
Quote from: toñito on 13.08.2024, 17:10Thanks, @18orvat super odgovor. 👍

Iskreno me zanimalo pa sam izvukao ove "padove vrijednosti"...
                     8.6.2023. --> 4.6.2024.
Radeljić           600k     -->       2mil
Galesic            850k     -->     2.5mil
Smola              400k     -->       2mil
Hodža               3mil     -->      3.5mil
Selahi                2mil     -->       3mil
Jankovic          750k     -->       5mil
Fruk                  2mil      -->       5mil
Pasalic             350k     -->       4mil
Ivanovic           450k     -->      1.5mil

D
Ucinilo mi se da je Fruk negodovao pri izlasku u VŽ te imao kracu raspravu sa Sopom. Nazalost sve mirisi na to da je izgubio svlacionicu.

Sopa, kakav igrac, takav trener. Direktno u kost. Meni osobno kod Zeljka mi je nedostajalo poniznosti.

Od mene je imao podrsku kao trener naseg kluba. U pocetku mi je bio i simpatican, kasnije nesto manje. No to je bilo nebitno dok je posteno branio boje naseg kluba.

Cinjenica je da je i on, kao sto je i ekipa mlada i neiskusna, mlad i neiskusan trener koji mora jako puno napredovati zeli li ispuniti svoje ambicije (u nekom podcastu je pricao o bundesligi). Hoce li ikada izrasti u vrhunskog trenera nisam siguran. Ne zato sto mislim da je sada los trener, nego jednostavno nemam osjecaj da je on taj. Nazalost uvijek sam sa njim bio li-la je li on taj(iako je imao moju podrsku).

Ja mu zelim da jednog dana ispuni svoje ambicije, i mali savjet ako cita, za to ce biti potrebno vise poniznosti.

Veliko hvala Zeljku sto je uskocio na vrucu stolicu prosle sezone i sto je napravio ukupno gledajuci odlican rezultat. Od srca sretno dalje

PS. Trenutak sigurno nije dobar, ali katastrofalno mi je kako se udara drvljem i kamenjem po predsjedniku bez ikakvih saznanja o stvarnim razlozima ovakvog poteza

Kao i općenito u životu, za neku svađu trebaju bar dvoje, a ovdje smo imali dva jaka ega.

Svatko od nas će steći neko mišljenje, čitati iz izjava između redaka i donositi zaključke i to je legitimno.

Sada kada Sopa više nije trener mogu napisati da sam ga sreo u nekim ludim i čudnim situacijama. Spomenut ću samo jednu, a ta je da je u gluho doba noći bio došao po jednog našeg igrača, neću ga imenovati, kada ode, mogu, koji je bio mrtav pijan i osobno ga odvezao doma. Narednu utakmicu je normalno igrao, dakle, nije bilo neke kazne.

Sopa je zavolio naš kraj, poštivao navijače, tako da možemo raspravljati o njegovom trenerskom znanju, no konstatacije da je "bolje da ode jer je Dinamovac" ne drže vodu u pogledu da time nije želio uspjeh našeg kluba.

Sopa, sretno ti u daljnjoj karijeri.

T
13.08.2024, 17:39 #1043 Last Edit: 13.08.2024, 17:39 by toñito
I da je Sopa najgori na svijetu, da je dno dna, što nije.

Ne mozes ga pustit da odradi presicu i onda ga ko malog majmuna šutnut sat vremena nakon toga, nisi korektan. Kao šta Jakir nije bio korektan, mi smo se upravo spustili na njegovou razinu. Vrti se njegova pressica danas a smjenjen je, baš ružno i dno.

Da si mu zabranio da vodi pressicu, bilo bi manje štete. Ovako nisi ništa bolji od Jakira.

M
Quote from: toñito on 13.08.2024, 17:39I da je Sopa najgori na svijetu, da je dno dna, što nije.

pravo to. ca god bilo ovo danas je neozbiljno.

da su ga smenili i odmah objavili novega trenera as su vec imali nes dogovoreno ajde, u neku ruku ok, ali ovo je ful neozbiljno

V
Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 16:47
Quote from: Zelko Maler on 13.08.2024, 16:43pa Sopić Marića nije ni htio

Od kud sad to? Pa na zadnjoj presici je potvrdio da on osobno odlučuje o svakom transferu uz napomenu "ne znam kak je TU bilo prije mene ali..."

I budi siguran da igračima raste cijena ne bi dobio pedalu 100%.

To nije od sad. Marić je dovedena na Miškovu ruku bez konzultacija

Quote from: toñito on 13.08.2024, 17:39I da je Sopa najgori na svijetu, da je dno dna, što nije.

Ne mozes ga pustit da odradi presicu i onda ga ko malog majmuna šutnut sat vremena nakon toga, nisi korektan. Kao šta Jakir nije bio korektan, mi smo se upravo spustili na njegovou razinu. Vrti se njegova pressica danas a smjenjen je, baš ružno i dno.

Da si mu zabranio da vodi pressicu, bilo bi manje štete. Ovako nisi ništa bolji od Jakira.

Bojim se da nas je mrznja zaslijepila u slucaju Jakira i da cemo jednog dana za puno godina cut njegovu stranu price u punom izdanju i da ce se tu kao jedini krivac pokazati DM.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

V
Quote from: Ro-Ro on 13.08.2024, 15:50
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 13.08.2024, 14:18Ajmo redom.

Sopić je pred zimu bio već na nož sa Miškom, jebiga, ovaj direktan ovom ego ne dozvoljava da trpi to. No igra i rezultat su bili odlični pa se nastavilo.

Sam se borio za Selahija i izborio, kidali smo do kraja. Marića je Miško doveo bez konzultacija, nema veze.

Bilo je nezadovoljstva igrača, određeni menadžeri su se motali i iskazivali nezadovoljstvo, određeni igrači su to pokazivali na treninzima. Rezultat je sve pokrivao.

Na kraju sezone je DV puštao informacije neke, pa se i preko toga prešlo. Već tad je bilo rubno, ali se prešlo i preko toga.

Razni zahtjevi se nisu ispunili u vidu igrača, Sopa je imao želje ali se sve odbilo. I to se prešlo i kao ajmo dalje.

Miško ustao, nazvao DRS-a i rekao da mora dati otkaz ovome. Čulina i DRS se pobunili, pa se i njima prijetilo ako ne budu htjeli to napraviti.

Sopa odradio press, dobio poziv i dobio otkaz.

Znaci sve oko radi Miskovog ega ? Kako da ne , ajmo sada po Misku jer Sopa je bio nasljednik Pepica u  City-u
Misko ljubomoran pamu dao pedalu.....

Zao mi je kako se sve odigralo I nadao sam.se da ce se Sopa razvijati kao I igra
...mislim da sam se prevario..mi nemamo igru od 4mj...svaka ekipa koja stane u nisli blok nam je radila probleme..pa I Dinamo nam je na Ruji stao u blok I uzeo sve..c/p oba dvije tekme

NE BRANIM MISKA ali trebao je napraviti rez odmah na kraju prvenstva ....

Velika greska u koracima pogotovo ako sa Sopom ide I ostatak stozera

Što se otkaza tiče, da. Miškov ego.

Da se razumijemo, nije Sopa svetac. Ali ovo je sve plod Miška.

V
13.08.2024, 17:56 #1049 Last Edit: 13.08.2024, 17:59 by Vanjska Anasa Sharbinija
Quote from: sthlm1987 on 13.08.2024, 17:53

Bojim se da nas je mrznja zaslijepila u slucaju Jakira i da cemo jednog dana za puno godina cut njegovu stranu price u punom izdanju i da ce se tu kao jedini krivac pokazati DM.

Njegova strana priče je sljedeća - na kraju sezone došao i tražio ugovor da se njemu poveća plaća za određeni postotak (ne mogu se sjetiti koliko točno) a staffu 100% i da se izbaci klauzula.

Miško je rekao da će se o tome moći pričati na kraju osmog mjeseca odnosno nakon što se vidi kako se prošlo u Europi.

Znamo kako se razvilo.