Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

V
Quote from: Ro-Ro on 13.08.2024, 21:29
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 13.08.2024, 21:16
Quote from: Hololulu on 13.08.2024, 20:14https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sava-sopa-sava-sava/133742

Ižak se sam sebi posrao u usta s ovime, prvi je pljuvao predivne riječi cijelu sezonu i sad se ide praviti baja s ovime.

Ne vidim kako ? Mozda je kao I svi ostali odlucio sutiti jer dok imas rezu nema mjestu negativnosti,  mozda Sopa I nije takav svetac kakvim se trudi ispast

Nitko ne govori da je svetac. Ali ovako pljuvati i udarati čovjeka je sramota.

13.08.2024, 21:50 #1081 Last Edit: 13.08.2024, 21:57 by 18orvat
Dakle istina je zabranjena da bi se ljudi osjećali ugodnije u svojim zabludama? Meni je baš drago što postoje ovakvi članci gdje je DIO toga izašao u javnost i iz čega se da naslutiti kakva je ljudina i iz kojeg smjera je primao savjete naš bivši trener.

Trebalo ga je šutnuti kad smo ispušili od njegovog frendića Ferenčine. Toj dvojci levata su Rijeka i Belupo najveći klubovi kojima će prismrditi  u karijeri

R
Ovaj dio o savjetnicima iz ZG nisam skuzio

R
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 13.08.2024, 21:34
Quote from: Ro-Ro on 13.08.2024, 21:29
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 13.08.2024, 21:16
Quote from: Hololulu on 13.08.2024, 20:14https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sava-sopa-sava-sava/133742

Ižak se sam sebi posrao u usta s ovime, prvi je pljuvao predivne riječi cijelu sezonu i sad se ide praviti baja s ovime.

Ne vidim kako ? Mozda je kao I svi ostali odlucio sutiti jer dok imas rezu nema mjestu negativnosti,  mozda Sopa I nije takav svetac kakvim se trudi ispast

Nitko ne govori da je svetac. Ali ovako pljuvati i udarati čovjeka je sramota.

Pa taj covjek je njih pravio idiotima... nije niti cudno da prljavi ves izlazi van polako
Klasicna prica svuda ne samo u Hr

Dakle skoro se potukli i onda kreće niz... Šteta što se nisu nastavili tuć i pri kraju sezone onda  ;D

Zanimljivo kako sad neki likuju jer izlazi "prljavi veš" bivšeg trenera našeg kluba, koji je tu bio godinu dana.

Nemojte likovati, jer u 12+ godina se nakupi sigurno više "prljavog veša". Ostaje samo pitanje tko će prvi upaliti mašinu jednog dana. Mogla bi vratiti na velikoj centrifugi.

Quote from: Monarh on 13.08.2024, 22:15Zanimljivo kako sad neki likuju jer izlazi "prljavi veš" bivšeg trenera našeg kluba, koji je tu bio godinu dana.

Nemojte likovati, jer u 12+ godina se nakupi sigurno više "prljavog veša". Ostaje samo pitanje tko će prvi upaliti mašinu jednog dana. Mogla bi vratiti na velikoj centrifugi.

Papir/tipkovnica trpi svašta. Ako sam išta naučio kroz život, ničem ne vjerujem što nisam svojim očima vidio. Ali ja sam siguran da je Ižak bio u svlačionici i svemu prisustvovao  :bo:

Quote from: Monarh on 13.08.2024, 22:15Nemojte likovati, jer u 12+ godina se nakupi sigurno više "prljavog veša".

Ako si na mene mislio ja sam prvi za to da svačiji "prljavi veš" izađe na vidjelo. Moja stara želja je bila gradnja zdravih temelja ako treba iz treće lige, sjećam se da je Srećku ponuđeno rukovođenje kluba neposredno prije ulaska Volpija ali je on to odbio :bo:

S druge strane zagovarati stihiju naspram ovoga što imamo mogu samo navodni navijači.

A
Ja sam isto protiv Sopica bio čitavo vrijeme i smatram ga najgorim trenerom u Miskovic eri izuzmemo li onu nesretnu polusezonu sa Tadićem i Cosmijem. Jakir je odradio prijelazni rok i temelje prošle sezone na kojoj je onda Sopic nastavio. Sad kad je trebalo odradit ljetne pripreme pričao je kako smo jako dobro odradili pripreme snage, kondicije i nikad bolje trkački nismo bili pa nakon dvije utakmice žale se na umor, radimo na novim akcijama, novosti uvodimo a mi akciju na utakmici nemozemo složit Itd. Uz sve to bahat, pravi se da je zajeban lik, gotovo svaku presicu se sjeti spomenut svoj Dinamo Itd. Uglavnom Sopa trebao si bit ću pristojan i reći otići na kraju sezone.

S
Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 22:28
Quote from: Monarh on 13.08.2024, 22:15Nemojte likovati, jer u 12+ godina se nakupi sigurno više "prljavog veša".

Ako si na mene mislio ja sam prvi za to da svačiji "prljavi veš" izađe na vidjelo. Moja stara želja je bila gradnja zdravih temelja ako treba iz treće lige, sjećam se da je Srećku ponuđeno rukovođenje kluba neposredno prije ulaska Volpija ali je on to odbio :bo:

S druge strane zagovarati stihiju naspram ovoga što imamo mogu samo navodni navijači.

Ako ovo što Miško radi nije stihija, onda stihija ne postoji. Riječ koja ne znači ništa... ako joj moramo dati ime - John Doe.

D
Quote from: SandroB on 13.08.2024, 22:45
Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 22:28

Ako ovo što Miško radi nije stihija, onda stihija ne postoji. Riječ koja ne znači ništa... ako joj moramo dati ime - John Doe.

Upravo sam ovo htio reći, stihija koja traje negdje tamo od Tadić situacije...

13.08.2024, 22:59 #1091 Last Edit: 13.08.2024, 23:27 by 18orvat
Quote from: SandroB on 13.08.2024, 22:45Ako ovo što Miško radi nije stihija, onda stihija ne postoji.

Dovoljno je sjetiti se bilo koje sezone prije njega. Zadržavanje ovog drama queen neće pridonijeti redu i miru.

Paušić će putovati u Švedsku.
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 13.08.2024, 23:24Paušić će putovati u Švedsku.

Neću ni pitat odakle info jer želim slijepo vjerovat. A volio bi da ostane za stalno jer mi se čini kvalitetan.

Dosta šporkice je izašlo, meni je Sopa bio simpa čovjek sa gardom. A sad sve ovo što izlazi, jebiga.

V
Quote from: TIR on 13.08.2024, 23:24Paušić će putovati u Švedsku.

Koliko sam načuo posljednja tekma njegova.