Navijači

Started by tomyrijeka, 27.09.2023, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Orilo se na kraju zadnje tekme
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

S
Quote from: SandroB on 28.08.2025, 16:20
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 15:54Orijent je već igrao jednu sezonu u 1. ligi. Kakva je tada bila situacija? Ne sjećam se.

Ako uđe u 1.ligu trajat će ravno jednu sezonu kao i svi novopečeni prvoligaši  8).

Na Krimeji OK; na Kantridi jedan mlaki pokušaj kamenovanja istoka Kantride (RF i ostali), na B tribini sitan incident, kad je jedan Orijentaš razvukao šal Orijenta, okrenuo se prema Armadi i prvocirao. Pobrao je sa zapada "šta se javljaš pederu", a s B tribine su ga dvojica napala. Ne strašno, tek toliko da pokažu čija je to kuća. Sve u svemu, Bogu hvala ništa strašno. Nešto sam, s velikim vremenskim odmakom, slušao o bliskom susretu RF i Armade prije prve utakmice (Krimeja), ali ne znam epilog.
Na prvoj tekmi na krimeji je bilo veselo prije a pogotovo poslije tekme. Znam da su Rf otvoreno koketirali sa domacim tovarima, tribina im je bila dobro popunjena osim protiv hajduka kada su vecina otisla medju tovare. Krimejski festari nisu bili dio te farse. Sta je danas neznam

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 15:54Orijent je već igrao jednu sezonu u 1. ligi. Kakva je tada bila situacija? Ne sjećam se.

Ako uđe u 1.ligu trajat će ravno jednu sezonu kao i svi novopečeni prvoligaši  8).

za utakmicu na Krimeji se radio korteo od kluba navijača na piramidi do Krimeje, zaustavili promet, ludo bilo, s strane od Brodokomerca lik skočio na zidić i krenuo im trgat onaj veliki transparent red fuckers, skočili i oni i krenulo natezanje tako da su im oteli samo D, na utakmici su bili RE FUCKERS
na Kantridi se kratilo vrijeme navijačko lovačkim pričama na zapadu i onda je Škala išao na dokazivanje, sam je uletio na istok u grupu njih, vratio se sav kvrgav ali muda do poda
mladost ludost  8)

09.09.2025, 10:07 #319 Last Edit: 09.09.2025, 10:08 by Eskisehirspor
Marabunti Campetto..  :nisamja:

...dal si mi dušu moj rodni kraju...

B
Jesu RI tablice ?
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

16.09.2025, 17:01 #321 Last Edit: 16.09.2025, 17:06 by Marabunt Campetto
Quote from: Eskisehirspor on 09.09.2025, 10:07Marabunti Campetto..  :nisamja:

Trebao si reagirat, a ne slikat!
Ri Or Die

Quote from: Silvio Dante on 21.09.2025, 21:43
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.09.2025, 21:33Išli smo skupa u razred.
Ooo gospodine, pa odsad vam govorim vi  ;) ja sam mislio da smo mi generacijski tu negdje  :nisamja:
Ubit će nas Tir, bolje o navijanju na prikladnoj temi  :D.

Uvijek na TI  ;). Ako su ti godine u profilu točne nisam te puno stariji 8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Nema komentara na ignoranciju Armade na kraju utakmice u Vukovaru. Razumijem ih 100%, pretpostavljam da bi' i ja bio istog raspoloženja, pogotovo na licu mjesta nakon dugog puta, ali moram priznati... iznenadilo me. Odnosno, nisam znao da će nekakav protest doći tako brzo.

A
Quote from: SandroB on 24.09.2025, 21:01Nema komentara na ignoranciju Armade na kraju utakmice u Vukovaru. Razumijem ih 100%, pretpostavljam da bi' i ja bio istog raspoloženja, pogotovo na licu mjesta nakon dugog puta, ali moram priznati... iznenadilo me. Odnosno, nisam znao da će nekakav protest doći tako brzo.
Po meni nije brzo i mislim da je veći problem zalaganje nego poraz.14 utakmica u sezoni a imaš 4 pobjede( tu je Maksimir, Shelburn, Paok i Belupo).

K
A zadnjih 20-25 utakmica?
Predugo se pljeskalo porazima

F
Ako smijem primjetit, Đaletovim porazima se pljeskalo ....i još bi se...
Victor je vec nešto drugo

A
Je al si se prošle borio za naslov i osvojio duplu krunu. Ove je trebalo po meni i nešto ranije al se očito dalo kredita zbog prošle. Nema to veze sa novim trenerom nego igračima i njihovom zalaganju

A i Đalović je legenda kluba. Voljeni igrač. A Sanchez je tip koji nas je natamburao u Ljubljani koji ne ostavlja dojam nekog posebno simpatičnog tipa.
Dodatni uteg na Sanchezova leđa jest i činjenica da je došao nakon što se potjerao voljeni Đalović i "ispraviti" sve ono što nije bilo dobro kod njega. Ima grdu ulogu.
I to su razlozi zašto se Đaloviću pljeskalo, porazima unatoč, a Sancheza se odmah uzelo za zub.

K
Odlazak navijača s tribine  nema veze sa trenerom