Navijači

Started by tomyrijeka, 27.09.2023, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tzv. dvostruke konotacije ;D

Nema taj veze sa Armadom, to je obicna propalica koja je stalno po zatvorima i to je stara nasa fora koja je ocito dosla do njega i dobro se snašal

Ovaj gatekeeping mi nikad nije bio jasan.

Jel to svojstveno samo nama ili toga ima i kod braće iz šume i s juga!?
#degenerik

V
To me muci od pocetka sezone. Jesmo li mirniji zbog naslova pa nam je svejedno ili ?
Na sjeveru je to relativno ok,ali istok je jako tih,zapad ni ne cujem da se javi bas,a znalo je bit onih post korona sezona da nas je malo bilo,ali je istok skoro cijelu utakmicu pratio.
Jucer osim jaukanja mamutu nis posebno. Nesto malo protiv dinama je bilo nabrijanije,ali cak ni paok s nekim jacim žarom

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 25.08.2025, 09:22To me muci od pocetka sezone. Jesmo li mirniji zbog naslova pa nam je svejedno ili ?
Da mi je svejedno, nije... Ali da mi je sinoć bio problem zaspat kao što bi nekad bio nakon ovakve utakmice... Ni blizu.

Nakon dvije dvostruke krune neke frustracije su permanentno izlječene.
#degenerik

25.08.2025, 11:37 #291 Last Edit: 25.08.2025, 15:51 by D2
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 25.08.2025, 09:22To me muci od pocetka sezone. Jesmo li mirniji zbog naslova pa nam je svejedno ili ?
Na sjeveru je to relativno ok,ali istok je jako tih,zapad ni ne cujem da se javi bas,a znalo je bit onih post korona sezona da nas je malo bilo,ali je istok skoro cijelu utakmicu pratio.
Jucer osim jaukanja mamutu nis posebno. Nesto malo protiv dinama je bilo nabrijanije,ali cak ni paok s nekim jacim žarom
Ima svega, ali ima i do toga što se navija, neke stvari ostatak stadiona lakše prihvati, neke neće možda nikad.  Armada ima uvijek te neke faze kad drve po nečemu jer im je to đir.
Ne želim niti hoću nikoga "učiti poslu" jer u konačnici tko sam ja. No mogu napisati svoj doživljaj s tribine i muka oko mene na I u tim trenucima. Slabo se prati navijanjem stanje i moment na terenu. Jučer bih izdvojio zadnjih 10ak minuta, ekipa treba skočiti na glavu, treba pojesti teren, a sa sjevera krene onaj Zečić i ne staje samo zbog onog jednog stiha "Volio Rijeku i više nikoga". Hebemu miša, pjevajmo to kad je gotov rezultat, gotova tekma, kad se fešta, a ne kod 1:2 za protivnika. Baš vidim kako se igrači pune adrenalinom kad u uhu odzvanja Zečić. Tada bi trebalo biti grotlo, a mi pjevamo laganini festivalske. Eto pa kome pravo, a kome krivo.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: Fornax on 25.08.2025, 08:59

ne znan i ne interesira me kako je kod suseda...ali imes 100% pravo: mici smo, malo nas je, a jos bi neki da nas je manje...ma monade. saki je dobrodosal po meni, kad god i kako god more.

Malo nas je al smo govna 🤪.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.08.2025, 12:55Malo nas je al smo govna 🤪.

malo nas je al smo mone...

I
Quote from: Fornax on 25.08.2025, 08:59

Ovo ti je razmisljanje ufuranih mulaca(a i ponekog starijeg koji je ostao u toj fazi) koji misle da se nogomet igra samo zbog njih i da je ultras
djir jedino bitno.
Uostalom ako je samo do njih onda bi navijanje trebalo biti uvijek isto jer "derbi" navijaci i tako ne navijaju.
Navijanje nazalost ovisi o rez. na terenu.

S
28.08.2025, 15:15 #296 Last Edit: 28.08.2025, 15:26 by SandroB
Jutros pričam s legendom Orijenta, kaže mi da Orijent ove godine 100% ulazi u najviši rang. Čovjek ne govori navijački, nego djeluje kao da jako dobro zna prilike, odnosno konkurenciju Orijenta.

Mislim si nakon toga... kao veliki zaljubljenik u Rijeku, kužim te lokal-patriotske priče o Sušaku, vjerujem da Orijent može biti drag kao simbol Sušaka i podržavam to. Ali... nisam siguran koliko bi mi se dopalo da u našem dvorištu dobijemo neki otvoreni aktivni antagonizam ove mlađarije, Armade i RF. Malo me hvata jeza od te mogućnosti.

Za kraj... uznemirilo me; pokušavam zamisliti da Miško brzo odradi "otkazni rok" u Rijeci, postane potpuno free i uzme kao hobi Orijent. Zatvori krug... tamo odakle je (na neku foru, kao mulac) krenuo. I od toga me uhvatila jeza.

Orijent u prvoj ligi?
gdje treba potpisat?
i Opatija i Pomorac i Rječina i....
a navijači, respekt da ih imaju
možda nisam objektivan jer sam tamo odrastao, trenirao nogomet i išao na utakmice u međurepubličkoj ali za svih je bolje dva gostovanja na Krimeji nego truckanje do Vukovara

R
Quote from: ri5gile on 28.08.2025, 15:29Orijent u prvoj ligi?
gdje treba potpisat?
možda nisam objektivan jer sam tamo odrastao, trenirao nogomet i išao na utakmice u međurepubličkoj ali za svih je bolje dva gostovanja na Krimeji nego truckanje do Vukovara

Još kad se zna da Krimeja nema šanse dobit licencu za najviši rang natjecanja pa da te dvije dodatne utakmice budu na Kantridi, ili na Rujevici.....

S
Quote from: ri5gile on 28.08.2025, 15:29Orijent u prvoj ligi?
gdje treba potpisat?

Sve ovo potpisujem. Naglasak mi je bio na - nećemo valjda gledati sranja među navijačima u našem dvorištu. To su dečki koji dijele školske klupe, stanuju u istoj zgradi i sl. Znam... ne bi bio prvi gradski derbi u nogometnom svijetu, ali ovaj front je meni nepoželjan. Volio bih da je prijateljska atmosfera.