Navijači

Started by tomyrijeka, 27.09.2023, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Orijent je već igrao jednu sezonu u 1. ligi. Kakva je tada bila situacija? Ne sjećam se.

Ako uđe u 1.ligu trajat će ravno jednu sezonu kao i svi novopečeni prvoligaši  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

28.08.2025, 15:58 #301 Last Edit: 28.08.2025, 16:00 by D2
Druga vremena dolaze, ali Riječani i Sušačani su oba kluba voljeli i doživljavali kao svoja. Postojao je neki sportski rivalitet za vrijeme utakmice, ali van toga ne u nekoj neprimjerenoj mjeri. Na prste ruke su se mogli nabrojati oni koji su voljeli jedan, a baš iz dna duše mrzili drugi klub.

PS Ove pridošlice koji ionako navijaju za klub od pradjeda ne računam pod ovo Riječani i Sušačani da se odmah razumijemo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 15:54Orijent je već igrao jednu sezonu u 1. ligi. Kakva je tada bila situacija? Ne sjećam se.

Ako uđe u 1.ligu trajat će ravno jednu sezonu kao i svi novopečeni prvoligaši  8).

Na Krimeji OK; na Kantridi jedan mlaki pokušaj kamenovanja istoka Kantride (RF i ostali), na B tribini sitan incident, kad je jedan Orijentaš razvukao šal Orijenta, okrenuo se prema Armadi i prvocirao. Pobrao je sa zapada "šta se javljaš pederu", a s B tribine su ga dvojica napala. Ne strašno, tek toliko da pokažu čija je to kuća. Sve u svemu, Bogu hvala ništa strašno. Nešto sam, s velikim vremenskim odmakom, slušao o bliskom susretu RF i Armade prije prve utakmice (Krimeja), ali ne znam epilog.

S obzirom na to da je Armada večerašnje na Kantridu pozvala slikom iz nekih osamdesetih, devedesetih gdje čitava tribina ima dignutu desnicu, a da bi s Orijentove stajali ljudi koji žive u gradu kojeg s navijačke perspektive mrze najviše na svijetu, taj scenarij nekih eventualnih nereda zbog manjine na obje strane u našem gradu u današnje doba sa sto problema je nešto što bi me poprilično udaljilo od kluba pa i nogometa.

P.S. nek me slobodno netko upućeniji ispravi u što bi fotka trebala predstavljati.
#navodninavijač

R
To je finale kupa 1994.

Quote from: TIR on 28.08.2025, 16:21S obzirom na to da je Armada večerašnje na Kantridu pozvala slikom iz nekih osamdesetih, devedesetih gdje čitava tribina ima dignutu desnicu, a da bi s Orijentove stajali ljudi koji žive u gradu kojeg s navijačke perspektive mrze najviše na svijetu, taj scenarij nekih eventualnih nereda zbog manjine na obje strane u našem gradu u današnje doba sa sto problema je nešto što bi me poprilično udaljilo od kluba pa i nogometa.

Možda sam ja bedast, ali ne kužim kakve veze ima slika sa potencijalnim sukobima?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: SandroB on 28.08.2025, 16:20
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 15:54Orijent je već igrao jednu sezonu u 1. ligi. Kakva je tada bila situacija? Ne sjećam se.

Na Krimeji OK; na Kantridi jedan mlaki pokušaj kamenovanja istoka Kantride (RF i ostali), na B tribini sitan incident, kad je jedan Orijentaš razvukao šal Orijenta, okrenuo se prema Armadi i prvocirao. Pobrao je sa zapada "šta se javljaš pederu", a s B tribine su ga dvojica napala. Ne strašno, tek toliko da pokažu čija je to kuća. Sve u svemu, Bogu hvala ništa strašno. Nešto sam, s velikim vremenskim odmakom, slušao o bliskom susretu RF i Armade prije prve utakmice (Krimeja), ali ne znam epilog.

I jedan  poznatiji član Armade došao solo na istočnu tribinu Kantride iz nekog njemu znanog razloga pa je skoro pola tribine skakalo po njemu pa je istu večer natečenog lica došao na Vežicu s prijateljima. I tako...

28.08.2025, 16:40 #307 Last Edit: 28.08.2025, 16:41 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: robil on 28.08.2025, 16:28To je finale kupa 1994.
Ako se dobro sjećam to na slici je trenutak kad se na Zapadu moglo čuti Benito M.!?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Quote from: TIR on 28.08.2025, 16:21S obzirom na to da je Armada večerašnje na Kantridu pozvala slikom iz nekih osamdesetih, devedesetih gdje čitava tribina ima dignutu desnicu, a da bi s Orijentove stajali ljudi koji žive u gradu kojeg s navijačke perspektive mrze najviše na svijetu, taj scenarij nekih eventualnih nereda zbog manjine na obje strane u našem gradu u današnje doba sa sto problema je nešto što bi me poprilično udaljilo od kluba pa i nogometa.

P.S. nek me slobodno netko upućeniji ispravi u što bi fotka trebala predstavljati.

Boze vidi nisu svi u crnim majicama, pa sta nije to tradicionalna boja nasa..kasljuc

B
28.08.2025, 16:42 #309 Last Edit: 28.08.2025, 16:46 by Brzina92
pred 6-7godina je na Krimeji kod pumpe bila dogovorena frka sa RF , još su oni došli skupa sa deckima iz Karlovca protiv kojih su igrali taj dan na Krimeji..

B
Quote from: Brzina92 on 28.08.2025, 16:42pred 6-7godina je na Krimeji kod pumpe bila dogovorena frka sa RF , još su oni došli skupa sa deckima iz Karlovca protiv kojih su igrali taj dan na Krimeji..
8 godina ,ne 6-7

Jel istina da su danasnji RF uglavnom tovari?

Quote from: vMario87 on 28.08.2025, 16:32Možda sam ja bedast, ali ne kužim kakve veze ima slika sa potencijalnim sukobima?

Nema nikakve direktne, pričamo o šta bi bilo kad bi bilo.

Ali pokazuje i današnji smjer Armade (sve pet, tvoj odabir) koji mi u kontekstu nekih potencijalnih sranja s Orijentom (čitaj Torcidom) ne ulijeva povjerenje nekog smirivanja situacije :)
#navodninavijač

A
28.08.2025, 17:40 #313 Last Edit: 28.08.2025, 17:42 by armada
Quote from: deo123 on 28.08.2025, 16:42

Boze vidi nisu svi u crnim majicama, pa sta nije to tradicionalna boja nasa..kasljuc

Da, potpisujem...bez ikakve zle namjere, definitivno mi crnina na tribinama Armade nije prihvatljiva...fali mi ona nebesko plava i bijela boja  :'(
Inače, čini se da su to jako kasne osamdesete i ono doba kad smo vrištali "Italija, Sicilija, Croatia, naša nacija!" i "Sretan Uskrs" itd...uglavnom, kontra tadašnjeg režima...jedino me buni što smo tada dolazili uglavnom u spitfire jaknama...bit će da njih nema jer su svi u kratkim rukavima...mislim, što će ti spitka po ljeti :D

EDIT: eh da, i ono sa Benito M. se tada vikalo

Ja jedino ne mogu prežaliti da se ove sezone nije pjevalo "Rijeka, Rijeka kup uefa"
Očekujem da će se danas oriti zapadom.