Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

04.02.2025, 10:04 #1440 Last Edit: 04.02.2025, 10:05 by TIR
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2025, 09:59Odi dole u grad nemaju pola toga.

A dobro sad, odi u bilo koju fizičku trgovinu i imat će manju ponudu nego na svom webshopu. Poanta je da se može kupiti, ti si rekao da nema.

Ja isto mislim da je sramotno da je glavni fanshop u gradu tako minijaturan da se dvije osobe teško mimoiđu, tu ću palcom uperiti na Grad kojem pola Korza zjapi prazno, a klub smjeste u to malo govno. Bit ću fer pa neću samo Miška držat odgovornog (ili najodgovornijeg, hijerarhiji unatoč) šta u fan shopu u gradu nema XL dukse u utorak u 10 ujutro.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 04.02.2025, 10:04
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2025, 09:59Odi dole u grad nemaju pola toga.

A dobro sad, odi u bilo koju fizičku trgovinu i imat će manju ponudu nego na svom webshopu. Poanta je da se može kupiti, ti si rekao da nema.

Ja isto mislim da je sramotno da je glavni fanshop u gradu tako minijaturan da se dvije osobe teško mimoiđu, tu ću palcom uperiti na Grad kojem pola Korza zjapi prazno, a klub smjeste u to malo govno.
Pa poanta je da ja danima nisam mogao kupovat. Pa ja 90%odjece kupujem online, tako je i u vezi fan shopa. Odustao sam kad sam vidio da im je webshop stekao. Ni to nisu u stanju napravit da normalno funkcionira.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
opet pitam koji je smisao ove pressice ako nisi došao s nečim konkretnim?

I
04.02.2025, 10:13 #1443 Last Edit: 04.02.2025, 10:16 by ispod stijena
Da ga pitaš nešto konkretno?

Znaci ne valja kada nema komunikacije, ne valja kada je ima. Ili?

Kako bi se on trebao obraćati?
Kroz novine?

Pa to su kroz sliku i zvuk izvedene konstrukcije, kako ne kroz papir

E
Quote from: Kostrena on 04.02.2025, 09:57
Quote from: TIR on 04.02.2025, 09:54
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2025, 09:45Pola toga nemate u jebenom shopu.

Ovako na prvu, od M do XXL su na zalihi:
- oba ovosezonska dresa 51e
- šuškavac plavi i bijeli 32e
- dugi plavi skafander 63e
- duksa tamna 33e (nema XL)
- donji dio trenirke plavi 23e
- trening majica kratkih rukava plava i svijetlija 20e
- kratke hlačice 18e

Reci mi šta hoćeš kupit, a da fali.

Vrlo rado ću podijeliti slike fan shopa normalnih klubova a bio sam u bar 20ak,ok jesu veći klubovi od nas ali brate mili onih 3 kvadrata dole je sramota
Za djecu do 5 godina nemaš šta kupit, a zašto? Jer škola nogometa počinje od ne znam 7 godina pa ni ne prodaju ništa.
Armada napravi 5 puta bolje majce bez buđeta

Ali i to je sada pretjerano. Moj brat je dobio 2 lijepe majice za svog mališana, koji ima 1 godinu.

Quote from: Zelko Maler on 04.02.2025, 10:11opet pitam koji je smisao ove pressice ako nisi došao s nečim konkretnim?
Pa da objasni kriticarima kako mu nije lako 😂. Jel postoji mogucnost da mu se posalju ona pitanja od Snjeska 🤗?

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2025, 10:08Pa poanta je da ja danima nisam mogao kupovat. Pa ja 90%odjece kupujem online, tako je i u vezi fan shopa. Odustao sam kad sam vidio da im je webshop stekao. Ni to nisu u stanju napravit da normalno funkcionira.

Sorry al nisi fer. Pred 2 godine nisi mogao kupovat preko neta i sad je problem šta je danas sve dostupno na netu, al ne i u fizičkoj trgovini? I Miško je kriv za to, ne voditelj marketinga ili koji već direktor zadužan za to?

Po pitanju tog benefita članstva, kontra odgovor koji nitko nije rekao jest da benefita nema. Imamo skuplje članstvo nego Dinamo, Hajduk i Osijek, a nudimo manje nego oni (popust u fan shopu).
#navodninavijač

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2025, 10:15Jel postoji mogucnost da mu se posalju ona pitanja od Snjeska 🤗?

Imam neke ideje. :)
#navodninavijač

H
Za imat bolji marketing treba nekog dobro platiti. Ako je dobro plaćen, a ne radi kako treba, dovedeš drugoga.

I još jedna stvar izgleda prošla ispod radara: kako je moguće da je preostali dug za otplatu Rujevice još 13 miliona eura, pa koliko je onda isplaćeno dosad ? Ako se ne varam isplaćuje se već 10 godina. I koliko je bilo rečeno da je koštala kad se napravila ?

Quote from: TIR on 04.02.2025, 10:15
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2025, 10:08Pa poanta je da ja danima nisam mogao kupovat. Pa ja 90%odjece kupujem online, tako je i u vezi fan shopa. Odustao sam kad sam vidio da im je webshop stekao. Ni to nisu u stanju napravit da normalno funkcionira.

Sorry al nisi fer. Pred 2 godine nisi mogao kupovat preko neta i sad je problem šta je danas sve dostupno na netu, al ne i u fizičkoj trgovini? I Miško je kriv za to, ne voditelj marketinga ili koji već direktor zadužan za to?

Po pitanju tog benefita članstva, kontra odgovor koji nitko nije rekao jest da benefita nema. Imamo skuplje članstvo nego Dinamo, Hajduk i Osijek, a nudimo manje nego oni (popust u fan shopu).
Ja od tada vise nisam usao u web shop. Cinjenica je da je shop u gradu dno. Jel to njegovo ili nije zaboli me. Samo onda neka ne spominje benefite po pitanju fan shopa.

L
Quote from: aahzinho on 04.02.2025, 09:50
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2025, 09:38Tko je onaj debil na kraju sto je rekao ja imam samo komentar a to je da je klub privatan i nisi duzan objasnjavati se? Jel to prodani novinar?

Klub nije u 100% vlasnistvu konjino.

Bio je i onaj dio sa "ponudama" za kupnju kluba. Pa je naveo da su sve ponude bile imaginarne osim kineza, pa je pozvao svih da uđu u klub, od grada do navijača. Tu je falilo pitanje, zašto nikad nije pustio onih 5% koje je bilo obećano navijačima? To mi je prvi znak da mu svo to kukanje nije iskreno. Daj tih 5%, makar simbolički pozovi navijače u klub. Ući će ti par desetaka tisuća eura. Nije bog zna što. Ali je savršeno jasno da ta želja nije iskrena. Jer bi onda morao malo detaljnije financije izložiti prema van.
Šta nije tih 5% od grada, šta ne bi grad trebao dati to na prodaju?

04.02.2025, 10:23 #1451 Last Edit: 04.02.2025, 10:26 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: heckback on 04.02.2025, 10:16Za imat bolji marketing treba nekog dobro platiti. Ako je dobro plaćen, a ne radi kako treba, dovedeš drugoga.

I još jedna stvar izgleda prošla ispod radara: kako je moguće da je preostali dug za otplatu Rujevice još 13 miliona eura, pa koliko je onda isplaćeno dosad ? Ako se ne varam isplaćuje se već 10 godina. I koliko je bilo rečeno da je koštala kad se napravila ?
Mozda grijesim ali vrti mi se u glavi da je cifra bila oko 27m eura.
Sjecam se da je na kraju ispalo skuplje, trebala je kostat kao nekih 22m pa na kraju ipak zavrsilo na 27m.

Tehnički gledano to nema veze sa Miškovićem nego sa Gradom, odnosno oni to trebaju inicirati. Ali gradski predstavnik u Upravi kluba (Ivaniš) je jedini glasovao protiv.

QuoteMeđutim prijedlog na koncu nije prošao jer je za njega glasovalo 13 vijećnika iz redova HDZ-a, Mosta, Unije Kvarnera, Akcije mladih i nezavisnih dok je njih 15 iz SDP-a, PGS-a, Možemo, HSU-a, SDSS-a i IDS-a bilo suzdržano, a protiv je bio Nikola Ivaniš iz PGS-a koji je ujedno aktualni član Uprave HNK Rijeke.

https://www.nacional.hr/odbijen-prijedlog-da-se-5-dionica-hnk-rijeke-proda-navijacima/
#navodninavijač

F
Quote from: heckback on 04.02.2025, 10:16Za imat bolji marketing treba nekog dobro platiti. Ako je dobro plaćen, a ne radi kako treba, dovedeš drugoga.

Ma ta isplata kampa je teska siva zona.
Ja ne vjerujem uopce da on to placa.
Kad se gradilo, nitko nije govorio da je to neki kredit koji bi klub trebao vracati.
Drugo, ako je Volpi zaista mislio graditi i Kantridu nakon Rujevice, kako i do kada bi sve to klub trebao vracati??
Ma daj, meni su to sve neke price varalice.

Z
Quote from: ispod stijena on 04.02.2025, 10:13Da ga pitaš nešto konkretno?

Znaci ne valja kada nema komunikacije, ne valja kada je ima. Ili?

Kako bi se on trebao obraćati?
Kroz novine?

Pa to su kroz sliku i zvuk izvedene konstrukcije, kako ne kroz papir

ove "Mamić" pressice nikome ko misli svojom glavu ne daju nikakve odgovore.