Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Evo čovijek sazvao presicu i rekao šta ima pa mene zanima zašto pitanja koja su ovdje sastavljena nisu Data naprimjer Ribariću jer je on imao muda postaviti škakljivo pitanje i ući u verbalni sukob?
Drugo najviše se sada ovdje piše o ponudi u Fan shopu a ako je to najveći problem u klubu onda mi nemamo problema.
Osobno mi je smiješno sto je vrhunac borbe protiv Miskovica ogorčeni komentari na forumu i klupskoj stranici. Zar je to najviše sto su pojedinci spremni? To će kao nešto promjeniti? Da nije smiješno bilo bi žalosno. Većina vas se ovdje poznaje osobno pa ajde neki dogovor pa dođeš na tribinu i skandiras Misko odlazi ili šta ti ja znam šta . Sva ova piskaranja ovdje tipa zalizani odlazi  , laže ovo laže ono neće postići nikakav cilj

Z
Quote from: Zaggy Rijeka on 04.02.2025, 10:26Evo čovijek sazvao presicu i rekao šta ima pa mene zanima zašto pitanja koja su ovdje sastavljena nisu Data naprimjer Ribariću jer je on imao muda postaviti škakljivo pitanje i ući u verbalni sukob?
Drugo najviše se sada ovdje piše o ponudi u Fan shopu a ako je to najveći problem u klubu onda mi nemamo problema.
Osobno mi je smiješno sto je vrhunac borbe protiv Miskovica ogorčeni komentari na forumu i klupskoj stranici. Zar je to najviše sto su pojedinci spremni? To će kao nešto promjeniti? Da nije smiješno bilo bi žalosno. Većina vas se ovdje poznaje osobno pa ajde neki dogovor pa dođeš na tribinu i skandiras Misko odlazi ili šta ti ja znam šta . Sva ova piskaranja ovdje tipa zalizani odlazi  , laže ovo laže ono neće postići nikakav cilj

pa odgovorio ti je Fornax, izgleda da nema dovoljno ljudi.
Tu na forumu da je referendum odlazak ili ostanak bilo ti bi cca 60% za ostanak 30% odlazak, 10% neodlučni.

Quote from: MaČaĆeToMane on 04.02.2025, 10:03To šta vi mislite da je Miško odgovoran za fan shop nema veze s mozgom, pa to mu netko vodi, i vodi loše i ne trudi se.

Ma dobro, apsolutno je apsurdno prigovarati da nema XXL majice u dućanu utorkom ujutro (da citiram @TIR ) :)
Web shop sam nekoliko puta koristio i funkcionirao je. Bilo je dana i kad je zbog nečeg štekao, pa je bio neupotrebljiv, ali nisam zbog toga skroz odustao od njega. :D

Takva razina sitničarenja je po meni pretjerana. Ali s druge strane ti onda Dida na presici šeretski kaže da nek netko drugi dođe i radi ako misli da može bolje. A on misli da radi dobar posao.

Prostor u gradu je neadekvatan i automatski je ponuda minimalna. Web ponekad ne radi, pa i tu gube potencijalne prihode. Ponuda je skromna i neke stvari su skupe (85 eura dres). Rezultat toga je onda i mala prodaja. I onda kad pogledaju brojke zaključe da im se ne isplati puno uložiti i poboljšati. I to je onda začaran krug.
Neće uložiti X tisuća eura da slože nekakav prigodni asortiman vezan uz utakmice sa Realom ili Stuttgartom, pa čak ni za šampionsku sezonu. Jer vide da slabo prodaju i aktualan asortiman. Tu ima hrpu načina za poboljšati stvar, ali oni neće jer misle da rade dobar posao. Dida možda nije odgovoran jer nema u shopu dres od Desnice, ali je on taj koji je postavio osobu zaduženu za marketing i prodaju. Od te odgovornosti ne može pobjeći.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ovaj Ribarić se našao ulazit u verbalni sukob sa Miškom, a najveća funkcija u životu koju je imao mu je predsjednik kućnog savjeta, doduše vjerojatno ni to.

Na šta se ovaj forum srozao, šta se tu zaziva, katastrofa

K

Ali i to je sada pretjerano. Moj brat je dobio 2 lijepe majice za svog mališana, koji ima 1 godinu.

[/quote]
Možda, vjerujem da je ali jasam bio 5 puta u fan shopu sa djecom i pitao dali imate šta za njih, priznajem zadnja 2,3 mjeseca nisam ali prije toga sam kad god bi prošao gradom

Quote from: Zaggy Rijeka on 04.02.2025, 10:26mene zanima zašto pitanja koja su ovdje sastavljena nisu Data naprimjer Ribariću jer je on imao muda postaviti škakljivo pitanje i ući u verbalni sukob?

1. Zato što ja kao admin ovdje ne poznajem Ribarića, niti Snješka niti nekog trećeg da bi kroz nekoga proslijeđivao ili nudio akreditaciju.
2. Zato što je Snješko naveo odlična pitanja, ali nijh 15ak, što nije primjereno za doć nalupat na javnu pressicu, koja je moram priznat bila otvorenija nego što sam očekivao jučer. Ali pokušat ću u narednom periodu dogovoriti nešto direktnije ako bude interesa i razumijevanja od strane kluba.

--

Quote from: river92 on 04.02.2025, 10:34Ovaj Ribarić se našao ulazit u verbalni sukob sa Miškom, a najveća funkcija u životu koju je imao mu je predsjednik kućnog savjeta, doduše vjerojatno ni to.

Ribarićeva funkcija u životu je novinar na HRT-u. Za postaviti pitanje u demokraciji nije nužno da si uspješnija osoba od osobe s kojom razgovaraš, kako god mjerio taj uspjeh. Kao takav je postavio dva pitanja oko pretplata na koja mu Miško na prvu nije ni odgovorio. "Verbalni sukob" koji je zapravo bio njegovo ponavljanje pitanja, nikakva posebna svađa (bar ja nisam tako doživio) je posljedica Miškova izvlačenja i odmahivanja rukom u prvoj seriji.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 04.02.2025, 10:24Tehnički gledano to nema veze sa Miškovićem nego sa Gradom, odnosno oni to trebaju inicirati. Ali gradski predstavnik u Upravi kluba (Ivaniš) je jedini glasovao protiv.

QuoteMeđutim prijedlog na koncu nije prošao jer je za njega glasovalo 13 vijećnika iz redova HDZ-a, Mosta, Unije Kvarnera, Akcije mladih i nezavisnih dok je njih 15 iz SDP-a, PGS-a, Možemo, HSU-a, SDSS-a i IDS-a bilo suzdržano, a protiv je bio Nikola Ivaniš iz PGS-a koji je ujedno aktualni član Uprave HNK Rijeke.

https://www.nacional.hr/odbijen-prijedlog-da-se-5-dionica-hnk-rijeke-proda-navijacima/

ufff...i onda mi je ovo govno od Ivaniša diglo tlak s izjavom. Sad nakon dodatnih godinu dana kako Grad nije napravio apsolutno ništa u vezi kluba se pokazuje koliki je smrad.
Jest da tu ni Miško ne gura previše priču jer mu odgovara kako je sad, ali tu treba pošteno nagaziti grad zbog ovakvih stavova.

Z
zašto je spomenuo Maneva na desnom bočnom, to me kopka. Da ne bi slučajno pomislio ne dovoditi desnog bočnog.

Quote from: ispod stijena on 04.02.2025, 10:13Da ga pitaš nešto konkretno?

Znaci ne valja kada nema komunikacije, ne valja kada je ima. Ili?

Kako bi se on trebao obraćati?
Kroz novine?

Pa to su kroz sliku i zvuk izvedene konstrukcije, kako ne kroz papir

Ajd da se i drugi put složimo danas. Valjda neće kiša padati.  :sta:
Ovakve konferencije gdje mu nitko ne postavi konkretnije pitanje (osim Ribarića), nemaju puno smisla. Dnovinar otac sigurno neće ići na nož, nego će mu slati lagane zicere za poentiranje.
Treba otići konkretno pitati i čekati odgovore. Ako će na sva takva pitanja odbijati odgovoriti, kao na ovo benefit pitanje, onda bar znamo na čemu smo.

Nećemo lagati. Daleko je ovo od Mamićevih monologa, što neki spominju. Dopuštao je pitanja i odgovarao na njih kako je odgovarao. Ima tu puno štofa da ga se ulovi za nos, ali takvih novinara nije bilo danas.

Quote from: aahzinho on 04.02.2025, 10:39Jest da tu ni Miško ne gura previše priču jer mu odgovara kako je sad, ali tu treba pošteno nagaziti grad zbog ovakvih stavova.

Ovo je veliki problem tu na forumu, da zbog nekih odluka Miškovića automatski skoro svi dižemo na bilo kakav nepopularan klupski potez, ili bilo koju sitnicu koja nije savršena.

Sigurno je Miško skautirao Maneva pa sad buba da je on desni bek, a nije...
#navodninavijač

Z
Quote from: Zelko Maler on 04.02.2025, 10:28pa odgovorio ti je Fornax, izgleda da nema dovoljno ljudi.
Tu na forumu da je referendum odlazak ili ostanak bilo ti bi cca 60% za ostanak 30% odlazak, 10% neodlučni.
Kako nema? Pa mogu ti nabrojati ovdje sa foruma barem 30 ljudi koji gore od želje da ga se makne. Šta je teško uživo izraziti nezadovoljstvo na utakmici ili nemaju hrabrosti to reci uživo?

R
Quote from: river92 on 04.02.2025, 10:34Ovaj Ribarić se našao ulazit u verbalni sukob sa Miškom, a najveća funkcija u životu koju je imao mu je predsjednik kućnog savjeta, doduše vjerojatno ni to.

Goli otok za Ribarića !!!  :neretljak:

Z
04.02.2025, 10:52 #1467 Last Edit: 04.02.2025, 10:54 by Z9
Još nisam stigao pogledati tiskovnu, ali hoću sigurno. Ipak, već sada vidim da se na forumu nakupila tolika količina mržnje prema DM-u da je to frapantno.

Klub je postojao i prije njega, a postojat će i poslije njega, to stoji. No, prejednostavno je zapišavati, gaziti i pljuvati bez nekog jasnog argumenta. Ipak, rezultati zadnjih 10 godina nadilaze prethodnih 50.

Neki očito imaju nešto osobno protiv njega, i to je ok. Ali ponašanje poput južnjaka, veselje na svaki krivi potez u stilu ,,dabogda sve izgubili, da vam pokažem da sam bio u pravu", više govori o nekima od nas nego o njemu.

Možda bi bilo bolje da se zapitamo zašto nam glavni sponzor nije JGL, Plodine, Maersk (upravo je došao), Erste... Sve su to firme koje žive ili će živjeti od ovog grada, a klubu ne vraćaju baš ništa.

Možda problem nije samo u DM-u, nego i u širem okviru u kojem Rijeka kao grad nikada nije stala iza svog kluba kako bi trebala. 🤔 :sta:

D
Nisam siguran razumijem li se u to, ali evo ako ispadne da sam u pravu žao mi je što se ta tema nije povukla na pressici.

Zašto Rijeka nije u potrazi ili možda još gore je odbojna većim sponzorima kojih bi u našem gradu moglo biti (Plodine, Erste Bank) te ima sponzore koje bi mogao naći i lokalni klub iz treće lige (ne uključujem novi Favbet ovdje). Ne znam je li tu stvar možda do privatnog vlasništva u klubu, ali evo ako se netko razumije...

04.02.2025, 11:00 #1469 Last Edit: 04.02.2025, 11:01 by MaČaĆeToMane
riječke tvrtke koje tu navodite nemaju vlasnike koje navijaju za Rijeku već za Hajduk
a one tvrtke koje su malo ispod ovih su već sponzori, ali sa dosta malim ciframa jer država nije ništa učinila da se to isplati

jel jasnije?

iako da dodam, imamo sponzore koji navijaju za hajduk ali ovdje rade većinu svog posla pa je to jedino logično, nisu sponzor hajduku jer rade samo u PGŽ
Europa je jedino mjerilo!