Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Poanta je da se ovo sve dalo napraviti puno pametnije. Da je doslo par igraca i kroz medije pocelo pisati da napadamo naslov I da je cilj uci U Europsku ligu stvar bi bila drugacija. Placamo vise da pomognemo klubu i ciljevi su visi,pretkola euro lige ulaze U pretplatu i sada bi bio red na Rujevici. Ovako je ispalo totalno balkanski, ja Sam vlasnik I radim sta hocu I kada hocu. Njegov problem je da mi nismo zaposlenici njegove firme da moramo sutiti. Ipak najgore mi je da smo ovdje poceli gledati jedni drugima U novcanike I vrijedjati na osnovu toga. Nisko I jadno

Quote from: Stormfall 87 on 02.07.2024, 13:04Poanta je da se ovo sve dalo napraviti puno pametnije. Da je doslo par igraca i kroz medije pocelo pisati da napadamo naslov I da je cilj uci U Europsku ligu stvar bi bila drugacija. Placamo vise da pomognemo klubu i ciljevi su visi,pretkola euro lige ulaze U pretplatu i sada bi bio red na Rujevici. Ovako je ispalo totalno balkanski, ja Sam vlasnik I radim sta hocu I kada hocu. Njegov problem je da mi nismo zaposlenici njegove firme da moramo sutiti. Ipak najgore mi je da smo ovdje poceli gledati jedni drugima U novcanike I vrijedjati na osnovu toga. Nisko I jadno
Slazem se za drugi dio upisa ali sto se prvog dijela tice Uprava deklarativno gotovo nikad nije napadala titulu a europa je uvijek bila nagrada pa je tesko ocekivat s takvim proracunom drugacije najave.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

02.07.2024, 13:29 #362 Last Edit: 02.07.2024, 13:34 by D2
Quote from: Snjesko on 02.07.2024, 09:37OK moj zadnji post na ovu temu.
.....

Bit ću picajzlast, treba u cijene da bi se uspoređivalo uključiti i članarinu (naša 30, njihova 20) jer bez članarine nema ni cijene pretplate za članove.
Da ne bi bilo kako nešto natežem, na taj način i ono famozno najveće poskupljenje u postotku od 167% za I5 kad se uračuna članarina prošle godine je koštalo ukupno 95, a ove godine 230€ što ipak dođe nešto manje pa govorimo o 142% povećanja, a ne 167% kad se gleda samo pretplata bez članstva.
I opet, cijeli ovaj ćušpajz nije pitanje cijena već odnosa prema navijačima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Poskupljenje je bilo neizbježno u nekoj mjeri, ispalo je pretjerano i trebalo ga je izkomunicirati sa javnošću, koliko za što i kako su došli do određenih brojki..
Prodanovi članci su doslovce 'prodani' i jednostavno prozirni za ikakvo čitanje.

ne možeš raditi toliko razliku usporedno sa prošlom godinom a da ništa novo, bolje i kvalitetnije ne ponudiš. da kaže, hej dići ćemo ove godine pretplatu samo da se izčupamo iz minusa i bankrota, svi bi pohrlili na blagajne, ili dići ćemo pretplatu da pokrijemo nek troškove u borbi za naslov, ili dići ćemo pretplatu ali vam za to nudimo suvenir od kluba, kartu za parking ili štajaznam jedno piće/hrenovku po tekmi, šta god.. 
ali ovo ej goli qrac. radiš neki umjetni elitizam na tribini a da ne daješ realno 'good value for money' nego pucaš na emociju onih najvjernijih koji bi kao trebali kupiti bez obzira na cijenu..
i da, nikad mi to nismo gledali Rijeku kao proizvod i što nam tekma i tribina zapravo nude kao neku kvalitetu, doslovce slijepo ju pratiš jer te nešto tjera na to, i kad igra za qrac kao lani kad se bori za ostanak u nekom trenu kao i ove kad se 'prividno' borila za naslov.

ugl svi smo mi kao i prezidente prolazni, neke vrijednosti su bile tu i prije i ostati će (nadam se) poslije nas i to treba poštovati.. neko te dolazi bodriti po kiši i po buri, neki te i prate po evropi i bespućima lijepe naše, ono daj im na važnosti i lijepo se obrati javnosti..

02.07.2024, 15:37 #364 Last Edit: 02.07.2024, 15:40 by Zaf
Cijeli problem je nastao radi njegovog autisticnog pristupa. Kao, nas se nista ne pita i nismo vrijedni ni dvije tri inteligentne (onu rigotinu u NL punu lazi ne drzim vrijednim ni komentara, a ni kao papir za guzicu obrisati).

Ma nemoj, sta mi ne kazes...

Tu sve pocinje i zavrsava.

Ne dam ni djeci da me prave majmunom i karaju na emociju, e pa neces ni ti.

Moj zadnji post na ovu temu je sličan kao i prvi što znači da me ozbiljno zasvrbilo a do sad nisam došao do adekvatnih odgovora.

Mene smeta izjava o prikupljenih 600k od ulaznica dok je sveukupna cifra 1.6M + dresovi + ugostiteljstvo. Uprava je prikupila 800k od sponzorstva.

Dvojim jedino da li je ta laž posljedica dezorijentiranosti ili usađene navike omalovažavanja vrijednosti, važnosti i inteligencije "malog" čovjeka.

Nije zapravo, pitali smo klub samo nikako da objavimo.

Ali odgovor koji smo dobili je da je 600k od godišnjih i polugodišnje pretplate. Ostatak (dakle milijun eura) su pojedinačne utakmice, skyboxevi i članstva (iako rubrika članstva ima odvojenu stavku pa ne znam dal je ona upala tu greškom, ne mogu je brojati dvaput).
#navodninavijač

"Nemoguće je poslovati u situaciji kad je trošak održavanja stadiona 2,2 milijuna eura, a lani je od ulaznica uprihodovano manje od 600 tisuća."

Ovo je navodno i doslovni predsjednikov citat pa neka svako za sebe procjeni što se tu pokušava iskomunicirati.

Hm hm, nije baš da sam išao na natjecanja iz matematike, ali nekako mi ta računica ne štima, možda sam i u krivu  :bo:

Misliš zašto je članstvo ubrojano u ulaznice po njima, a onda opet u kategoriju ispod odvojeno još 190k eura?  :nisamja:

Mi samo prenosimo odgovor na upit :) u pokušaju razjašnjenja
#navodninavijač

Nije palo napamet poslat dodatni upit za pojašnjenje?
#degenerik

A računam da skybox i sponsorska članstva računaju pod ulaznice, a članstva naša kao članstva niže.
#navodninavijač

Tek sad sam siguran da muljaju i lupaju cifre proizvoljno

Ok, sve i da je tako

Znači ja moram otplaćivati trošak Rujevice, a sponzor i skybox se ne računa i ne ulazi u tu računicu.. samo mi koristimo i radimo trošak stadiona
MAGICA FIUME

02.07.2024, 17:32 #374 Last Edit: 02.07.2024, 17:33 by TIR
Quote from: worm on 02.07.2024, 17:28Tek sad sam siguran da muljaju i lupaju cifre proizvoljno

A iskreno i ovdje leži dio odgovora na @Fornax pitanje... Kad su fin. izvješća nogometnih klubova takva da se kategorizira po volji i malo toga je definirano konkretnim specifikacijama, a tu je i popularno "papir trpi svašta", šta god dobili za odgovor može biti jednako istinito i jednako izmišljeno.

Tu bi moj dobar prijatelj nadimka Z7 sad uletio sa pitanjem zašto se navijači brinu koliko stoji koja stavka u fin. izvješću privatnog kluba... :)
#navodninavijač