Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

B
Quote from: Labrax77 on 31.08.2024, 15:21
Quote from: Bobic on 31.08.2024, 14:17
Quote from: moreplovac on 31.08.2024, 14:03Ponekad mi se čini da je tako jednostavno.
Treba naći dobrog trenera pomoći mu da napravi dobro okruženje oko sebe, dobar stožer. Stati iza njega kad krenu neki problemi, kad tu i tamo neki alfa igracic počne radit probleme.
I to sve super zvuči ali najteži dio je naći takvog čovjeka.

Ali mi smo to vec imali. Pa nas su svi navodili kao primjer kluba koji drzi do trenera. I bile su pobune vise navrata, klub je sve rjesavao na stranu trenera. I stalo se iza trenera kad smo rezultatski imali krize. Znaci doslovce svoj model trebamo kopirat.

Znam da se sad nema za kalibar tipa Keka, ali bar znamo ako vec nemamo kadar, da sa kontinuitetom struke mozemo nesto vise izvuc, ima trenera po bivsoj Jugi.

Sad smo skroz na suprotnom polu- treneri lete nakon par mjeseci, vec po drugi put sef stozera nema ni diplomu. Ni diplomu! I nitko to nije ni pitao na pressici- alo Djale sta cemo sa skolom!? A igraci se dure i biraju utakmice jer znaju da tako mogu smjenit trenera.

Svaka čast Đaloviću, ali  klub u prvoj HNL ,ma niti jedan klub ustvari nebi smio postavljati trenere bez licenci,takozvane predstavnike klubova.Tim potezom se posereš na sve trenere koji su se ipak educirali za taj posao i na kraju i nešto naučili da bi dobili tu licencu. Ima jedno ljepo štivo kog je volja čitat na https://www.istrasport.eu/budimo-na-ti-struka-hrvatskog-nogometa/?fbclid=IwY2xjawE_9lpleHRuA2FlbQIxMQABHZts5jGS1_4zKQvF9z_OSamF8M88bweTMVi6akbAIwrVrKxFC_HQ6HKBVw_aem__OFKZlOyK8GBNkNv0KX8EA

[/quote]

Odlican tekst u linku, i sve tocno buduci da sam i sam bio clanom amaterskog kluba- koji je takoder tako trosio novce lokalne samouprave- na igracka pojacanja, dok infrastruktura u kaosu, a edukacija ne postoji. Trener mladih je bilo tko.
I da se nas klub zapita- zasto smo najgori veci grad po broju proizvedenih reprezentativaca. Nema prvi trener licencu, kako pcekujemo da trener pionira npr zna svoj posao onda?

A da se o bilo cemu drugom radi, svi bi skakali na noge. Zamisli posaljes dijete na izlet, i vozac autobusa nema vozacku? Al nema veze, pri prelasku granice bit ce na uz sofera umirovljeni kolega sa dozvolom samo da se papirologija zadovolji, i ajmo vozi Misko.
Djale odvede decke na europsku utakmicu, i DRS mu potpise zapisnik...pa doslovce se u zupanijskoj lizi tako radi. Sramota.

M
Odmah ću napisat niti je info niti je dojava. Meni izgleda kao da se nešto sprema kad se ne dovodi neki trener. Izgleda kao da je plan zadržat ovu nazovi "pat poziciju" dok ne dođe neko novi. Ko kad prodaješ auto pa ne želiš dodatna ulaganja nego samo da bude prezentabilan. A novi gazda će "pimp up my ride ".

Quote from: moreplovac on 31.08.2024, 17:00Meni izgleda kao da se nešto sprema kad se ne dovodi neki trener. Izgleda kao da je plan zadržat ovu nazovi "pat poziciju" dok ne dođe neko novi.
Bojim se da nije to. Đalović ni kao privremeni grijač stolice nije bio ničiji prvi izbor, jednostavno, klupa Rijeke nije baš atraktivna u ovom trenutku.

Da, čuo sam određene stvari.  Ne, ne mogu o tome.  ;D

#degenerik

M
Nebih se čudio da nismo atraktivna destinacija za trenere u ovom trenutku izvrtivši film unazad od odlaska Keka na koji način je otišlo par trenera.
Vrijeme će reći.

31.08.2024, 17:33 #904 Last Edit: 31.08.2024, 17:34 by Fornax
Nakon sranja s Tomićem čudo je da je itko ozbiljan bio voljan doći.

Iako, jedini ozbiljan trener nakon Tomića je bio Jakirović,  čovjek inače čuven po moralnim skrupulama.

Edit: Welcome back Rožica.
#degenerik

Quote from: Fornax on 27.07.2024, 08:47I onda kulminacija u vidu ovog neslavnog podizanja cijena karata
Kralju, ako si mislio da je TO bila kulminacija...  ;D

Ali glavno da je ovaj moj rant triggerao do pakla određenu skupinu ljudi... Još sam bio i preblag.
#degenerik

K
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 08:56Stipe Perica i Angelo Henriquez
A umjesto Marića su htjeli Brunu Duartea

Očito je smanjio apetite jer je tražio prvi put oko 350k,nadam se da on dolazi, samo ne znam dali su čisti papiri

F
https://www.dnevno.hr/sport/red-bull-kupuje-nk-osijek-i-opus-arenu-madari-bjeze-nakon-propalog-plana-s-ravnicama-2511824/
O ovome se spominjalo prije cca 2 mj.
Mada mi je vjerojatnije da nas kupi Madjar nego Red Bull Osijek.
Madjar gradi mega hotel u Icicima, vjerujem da bi bio zainteresiran za Kantridu (prvenstveno zbog hotela), ako ne i za dj.bolnicu.

Taj isti portal je prije 6g pisao da Misko preuzima Milan 🤣🤣.

A ovu pricu da Madjar kupuje Ri izmislili su navijaci nk bezlicnog a dnovinar je ocito citao njihov forum 😂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

F
Ono sto ja znam da je Misko jako dobar s tim Madjarom. Povezali su se preko Josica.
Ne bi me zacudila suradnja samo pitanje moze li Madjar nekome uvaliti Osijek. Ne vjerujem u pricu sa RB

Quote from: fiorellolaguardia on 05.09.2024, 11:49Ono sto ja znam da je Misko jako dobar s tim Madjarom. Povezali su se preko Josica.
Ne bi me zacudila suradnja samo pitanje moze li Madjar nekome uvaliti Osijek. Ne vjerujem u pricu sa RB
Sve to stoji, da se znaju i da bi mozda da ima prilike preuzeo Ri. Ali smijesan mi je dnovinar koji na osnovu glupe price na forumu napise takav clanak. S obzirom o kojem je portalu rijec nista cudno.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Dali bi nama taj Mađari bio dobar?

Quote from: Kostrena on 05.09.2024, 11:54Dali bi nama taj Mađari bio dobar?

Za izgradit stadion može, za ostalo krš

F
05.09.2024, 12:24 #913 Last Edit: 05.09.2024, 12:27 by fiorellolaguardia
Quote from: Kostrena on 05.09.2024, 11:54Dali bi nama taj Mađari bio dobar?
A vidi, tko god da nas kupi, ne znamo kakve su mu namjere. Ovaj Madjar barem ima neku nama poznatu povjest. Napravio je saranima Opus a i ulupao je hrpu novaca u ekipu. Ne znam sta je tamo bio problem da nisu nista napravili na sportskom planu. U ovoj kombinaciji bi vjerojatno i Misko ostao unutra sto on valjda i zeli. Njih dva zajedno bi mogli dosta.

P.S. Recimo za Lurssena kojeg su mnogi zazivali, sve je vise prica po gradu(u odvjetnickim krugovima) da je prevara i da nista od marine.

Di smo mi došli da se Dnevno.hr citira.  :svakacast:

Šta Kurir i Svet kažu?
#degenerik