Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Superhik će ostaviti zgarište u Rijeci.. uspio je i prvenstvo prodati, svaka čast. Na šta sad liči ova ekipa?!

Samo pričekajmo prodaju Fruka i Jankovića, Belupo u nastajanju ...

Ova ekipa je 2. liga, 2012.
Ri Or Die

Mr. Saboter.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Koliko smeće od čovjeka moraš bit da podržavaš Damira Miškovića u 2025. godini?

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ove godine se potrudio rasprodati momčad na zimu, tako da ne mora u travnju dolaziti u Rijeku i do par kola prije kraja strahovati hoće li klub osvojiti bujol.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: vMario87 on 09.02.2025, 17:07Koliko smeće od čovjeka moraš bit da podržavaš Damira Miškovića u 2025. godini?

Koliko moras biti neinteligentna osoba da ti njegove price drze vodu i da pusis njegove izjave i i intervjue.
Toliko toksicno optimistican moras biti samo sa dijagnozom
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Z
Quote from: Fornax on 05.01.2025, 09:43
Quote from: deo123 on 05.01.2025, 09:20Ja i dalje usprkos svemu mislim da ovo ulicarenje nije način ali ko te pita. Sad glasna manjina preuzima kolo
Generalno sam uvijek dijelio ovo mišljenje. Koji bi bili modusi javnog iskazivanja nezadovoljstva, a da nisu sviranje kurcu?

Opći bojkot je IMO uvijek bio i biti će najbolja opcija, ali eto, ovdje imaš ljude koji zagovaraju upravo suprotno. I šta onda?

Ovako se pisalo nakon prodaje Galesica
Zasto je ovo sveskupa zamrlo?
Jos je nakon toga dosao Menalo, Tomo Delija...

Quote from: TIR on 04.02.2025, 11:37Mislim da cifru sa kojom pojedina imena sponzoriraju klub znaju direktori koji potpisuju ugovor s obje strane. Suludo bi bilo da su to sve javne stvari u cent. Glavni sponzor se cca. zna, ostali su svi upitnici.

Osim skybox ekipe koja ove godine plaća 6000 eura godišnje ako se ne varam, među njima su i Plodine. Lanac od 52 milijuna eura dobiti u 2023. godini sponzoriraju klub sa 6 tisuća eura.

@TIR zaboravio sam ti tad odgovorit, 6k je stolica, ne cijeli skybox  :)

H
6000 je stolica u Skyboxu, do ove godine je bila 2500. Do ove godine je bilo 11 prodanih boxeva, ove godine su tri ostala prazna.

Naime, Fruk je na Rujevicu stigao bez odštete iz Fiorentine, ali dogovor s talijanskim klubom uključuje klauzulu prema kojoj Fiorentina zadržava polovicu budućeg transfera. Paušić tvrdi da je Rijeka mogla izbjeći ovu situaciju te da je Fiorentina bila spremna odreći se svojih 50 posto u zamjenu za simboličnu odštetu između 200 i 300 tisuća eura. 
zasto dati 300k kad mozes 2 mil :svakacast:

Bolje vrabac u ruci nego golub na grani 😂. Ali onda uredno toliko ili vise spicka na placi za Andrica i Pericu.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 11.02.2025, 11:12Bolje vrabac u ruci nego golub na grani 😂. Ali onda uredno toliko ili vise spicka na placi za Andrica i Pericu.

A jos bolje plati te novce za copa... msm nemam nista protiv dapace al je suludo to da za fruka ne das a za copa das...

Htio sam i Copa spomenut ali nisam siguran da je s tolikom kobrom u dzepu doista platio 300k  8).

11.02.2025, 11:42 #1828 Last Edit: 11.02.2025, 11:44 by TIR
Quote from: Deba on 11.02.2025, 10:44Naime, Fruk je na Rujevicu stigao bez odštete iz Fiorentine, ali dogovor s talijanskim klubom uključuje klauzulu prema kojoj Fiorentina zadržava polovicu budućeg transfera. Paušić tvrdi da je Rijeka mogla izbjeći ovu situaciju te da je Fiorentina bila spremna odreći se svojih 50 posto u zamjenu za simboličnu odštetu između 200 i 300 tisuća eura. 
zasto dati 300k kad mozes 2 mil :svakacast:

Sad sam preslušao i nije baš ovako rekao nego:

"Ajmo dovest Fruka, dogovorit ćemo se s Fiorentinom za 50-50. Ali tog Fruka se u datom trenutku moglo dovest za 200 do 300 tisuća eura, ili ajmo reć nekoliko [stotina] tisuća eura"

Ja nisam 100 % siguran da je Paušić to rekao iz znanja, više iz nagađanja, barem ako analiziram riječi koje je odabrao. "Ajmo reć" u pravilu ne kaže netko tko zna točan podatak, a ako nije bilo riječ o 200-300 nego 700-800 tisuća eura (znajući da ga je Fiorentina platila 2 milijuna Belgijcima), onda je priča ipak malo drukčija. Pogotovo kad znamo da je tek tog ljeta riješena Cosmi katastrofa na ogromnu štetu kluba, što raskidima ugovora, što isplaćenim plaćama. Godinu ranije prodan je samo Smolčić, na zimu su potjerani Palikučini promašaji, a tog ljeta prodani su u tom trenutku Frigan i Ampem. Bilo je tu tekućih troškova za pokriti prije nego što se moglo razmisliti o recimo 700 tisuća eura za Fruka.

Dakako ako je cifra manja, ovo iznad pada u vodu.
#navodninavijač

Quote from: heckback on 11.02.2025, 10:416000 je stolica u Skyboxu, do ove godine je bila 2500. Do ove godine je bilo 11 prodanih boxeva, ove godine su tri ostala prazna.

Jup, nisu se svi prodali. Ali eto za jedan sky točno znam broj stolica, i koliko je plaćen. Cifra je pozamašna  :D