SHNL 14. kolo: Lokomotiva - Rijeka, petak 03.11.2023, 18:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 01.11.2023, 15:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Šta je Čabraja potrgao da ne može ni minutu dobiti?
#navodninavijač

Sta ja znam... ovako se ne osvajaju prvenstva... :bo:
Ali dobro, ima još...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

B
Ovaj Dalić je maler. Kad god dođe mi odigramo za kurac.

Quote from: Uzaludni on 03.11.2023, 19:55Sta ja znam... ovako se ne osvajaju prvenstva... :bo:
Ali dobro, ima još...

Istina ali kiksat ce u ovom kolu i dinamo i tovarija
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ni jedno gostovanje nismo dobro odigrali ove godine. Samo prvo poluvrijeme protiv Istre.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

B
Užas i bod je velik kakva je bila igra a i trener koji je teški cirkusant
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Danas smo možda dobili odgovor zašto Sopić zanemaruje Hodžu, ovo je njegova najlošija utakmica u zadnjih godinu dana. Goda je igrač za Slaven Belupo, Momo katastrofa.

Danas sam izgubio volju za nogometom, najradije bi rasparo ulaznicu za dinamo.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.11.2023, 19:57
Quote from: Uzaludni on 03.11.2023, 19:55Sta ja znam... ovako se ne osvajaju prvenstva... :bo:
Ali dobro, ima još...

diname bi i mogao, ali tovarija doma protiv rudeša čist sumnjam 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

03.11.2023, 20:05 #83 Last Edit: 03.11.2023, 20:05 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: Uzaludni on 03.11.2023, 20:00
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.11.2023, 19:57
Ali dobro, ima još...

diname bi i mogao, ali tovarija doma protiv rudeša čist sumnjam 😁
Vidjet cemo, fale im bitni igraci.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
ovo što pišem nema veze s rezultatom jer rezultat nije loš. Nismo izgubili, to je Kranjča i petak je i Loksa  je to i mi portiv njih ne znamo u gostima. Nije ni igra bila toliko loša. kažem toliko loša.

ALI

Mi da smo pametni bi sutra smijenili Sopića, dobro sad pred utakmicu protiv mordora ne, jer tu će važnija od taktike biti motivacija a tu je Sopa doktor,  ali ovo nije dobro taktički on nema pojma. Nisam fan ponašanja i govora tijela Garcie, djeluje mi ko neka pičkica koja se plače za sve, ali u polju bi ubijali sa kombinacijama i sitnim vezom. Nećemo mi sa Sopom ništa naprviti, teško mi je to pisati, ali ovo je forum pa si dajem za pravo.

D
Ne znam za vas, ali jos jednom cu rec da je meni Banda doktor nogometa za cijeli nas vezni red. Leda mu cuva Selahi i to je to.

Strasno ofanzivna postava konstantno, jako puno kvalitete prema naprijed i onda nismo kapac dat vise od jednog gola po utakmici.

Imam feeling da bi protiv Halubjana trenutno igrali 1:0 da ih izvucemo u kupu.

Za Jakira znam da nema mehanizme i igru prema naprijed. Iskreno se nadam da ce Sopa takoder krenut napredovat zajedno sa ovom mladarijom od koje to ocekujemo.

Katastrofa. Pa mi imamo nula automatizama. Čak i manje od perioda pod Govnetom. A još je ovaj amater ohladio Hodzu i Bandu svojim debilnim 4-1-4-1.

Sopa je za poslati doma, i tu sam jako fin. Bas je loše ovo, a to vise ne može biti bez krivice trenera.

Da nisam fin, poslao bih ga u kurac i njega i njegovu diplomu. Jebote, ovo je puno gore i od Tomića i od Janeza. A ovaj barem ima potencijala u ekipi.

Z
od kad je Sopa trener ja presice ni ne gledam, meni se taj seljačizam ne gleda. Je da novinari pitaju gluposti, ali 15 min jednom tjedno se ponašaj jebo ga ti.

Koji će to cirkus biti kad njemu kola krenu nizbrdo, to će biti Cosmi vol 2 , zato ga treba čim prije maknuti sad dok je dobro i dok ništa nije zasrano i izgubljeno.

Kako god finile utakmice ovog kola ostajemo prvi.Najbolju utakmicu u gostima odigrali smo protiv Lilla ali s dva defenzivna vezna šta Sopic nikako ne konta,jasno tada mora out Janković ili Pjaca.
Volim grad koji teče

Što se mene tiče, Sopić može i ostati gore.
Uzorak dovoljan imam. Hvala lijepo.

Košmarno, nepovezano, bez natruhe uopće da ova ekipa zna kuda goni. Nijedan, doslovno nijedan igrač danas nije bio inspiriran, ni za jednoga ne možeš reći da je bio 100% u utakmici. More pogreški, more alibi igri, vrlo malo izrađenih situcija. A to je odgovornost samo jednog čovjeka.
Nebitni su sada tu i trapavi Janković, pogubljeni Goda i beskorisni Obregon, stalni jelte stanovnici ove rubrike. Sve je nebitno. Rezultat je loš, slika je loša. Koprivnica, Rudeš, Pula, ma i Gorica, Hajduk, ova danas Kranjčevićeva. Sve u par deka. Neuvjerljivo, nedovršeno, nesuvislo.

Da mi jednog Marka Pjacu ne možemo iskoristiti, da ga ne možemo dovesti u situacije da iskoristi svoje kvalitete nad nedoraslim hnl suparnicima, baš porazno. Franju Ivanovića još par kola samo ovaj genije će učiniti Ivicom Karabogdanom, to odgovorno tvrdim.

Rijeka je prva, ili će to biti zaključno sa ovim kolom, sljedećim, nebitno, samo i jedino zahvaljući padu kvaliteta lige u punini, i promašenosti sezona i rostera u konkurenata. Nikako ne zahvaljujući sustavu, igri, dominaciji ili bilo čemu sličnome što imaju ekipe koje imaju aspiracije da postanu šampionske. Da je sve kao i inače, odnosno kao prethodnih godina, bila bi tamo gdje se nažalost i udomaćila. Na četvrtoj poziciji. Ali. Jedno bitno ali. Rijeka za razliku od prošlih recentnih sezona sada ima roster za promjenu, ima kadar koji se apsolutno može mjeriti i sa dinamovim, i sa Hajdukovim, o Osijeku da ne govorim. Ali trenera nema.

Volio bih vidjeti što bi s ovom ekipom, i ovakvim rosterom, radio Simon Rožman. Možda čak i Goran Tomić.