SHNL 18. kolo: Rijeka - Slaven Belupo, nedjelja 10.12.2023., 17:10h

Started by Boy1da, 06.12.2023, 13:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Izlike, izlike, izlike...

Ostavite to za amaterski sport.
#degenerik

Z
odite doma s posla štrikat. Niste za drugo. Idem i ja.

Ne brini, nema na koga se jutros nisam izderao, uključujući direktora. Koji je nogometaš s valjda preko 1000 utakmica u kopačkama, pa kuži.
#degenerik

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 11.12.2023, 06:19
Quote from: Fornax on 10.12.2023, 22:59Ja od starta sezone nemam nikakvih iluzija o tituli, ali ono pičkasto ponašanje kad je Ristovski zgrabio Ivanovića za vrat me baš grubo prizemljilo. Ova ekipa (za HNL okvire) ima kvalitetu, ali nema gard. O pobjedničkom mentalitetu da ne govorim.
Meni čak nije ta situacija nego ona u drugom poluvremenu kad je Ademi s obje ruke napravio faul na Pjaci i lagano se vratio nazad smijući se.

Svaka priča o tituli je tu stala... Ostalo su roza očale. Samo se zamislite da je netko iz dinama to napravio nekome iz naše šampionske ekipe,ne znam tko ne bi skocio na njega. A Pjaca i ekipa sa stavom "ne bih se štel miješat"...
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Vraca se Jankovic a Pjaca ce isto biti u pocetnom sastavu ako je prezivio onaj mesarski start. Hoce li se prevara bez Selahija vratit na 4-14-1? Protiv Lokse smo igrali u toj formaciji s Hodzom  :neretljak: .

E da, a jel se vratio Z7 😁?

Ajde opet sjebije Gnjusa pa da popusimo i protiv Rudesa 😜.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Falila su trojica dosta bitnih i standardnih, pa otpadne i Cabraja usred utakmice kod 0:1.Bandu smo očito precijenili, slaba klupa i krenula kola nizbrdo prva dva su dali spretno i sretno, a onda još dva poklona obrane gdje je bilo praktički jedno dodavanje u noge, totalni raspad i dekocentracija.
Da je Rudes jučer gostovao i oni bi vjerojatno dobili.

Molim da slijedeću temu protiv Rudeša mora otvoriti Gnjusni, hvala.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 11.12.2023, 19:24Molim da slijedeću temu protiv Rudeša otvori Gnjusni, hvala.  8)
I ovo otvaranje teme u pjesničkom stilu se pokazalo zakurac.  :vijesti: 

I
Quote from: Fornax on 11.12.2023, 11:44Izlike, izlike, izlike...

Ostavite to za amaterski sport.

Atletiku ?  ;D

Generalno smo se mi(Rijeka) digli u formi igrom u utakmicama i u gostima( Varaždin, Osijek).
Realno , doma su svaku igrači davali 100%.

Nama ne treba pobjeda protiv Rudesa, nama treba ponižavanje Rudesa sa nekoliko komada.
Ukoliko dobijemo Rudesa u stilu blizanaca, da vadimo kestenje iz vatre i budemo sabijeni u svojih 16 m zadnjih 10 minuta...
Jao si ga nama...

M
https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/sudacki-ekspert-otkrio-vazan-detalj-s-rujevice-rijeka-je-ostecena-protiv-slaven-belupa/

Nije izlika, ali nek se zna već nekoliko utakmica, plus onaj karambol u 14 minuti lopta pogađa Štrkalja u ruku, VAR ništa, sudac ništa. Komentator korektan i istaknuo taj detalj.

Quote from: moreplovac on 12.12.2023, 00:20https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/sudacki-ekspert-otkrio-vazan-detalj-s-rujevice-rijeka-je-ostecena-protiv-slaven-belupa/
Nije izlika, ali nek se zna već nekoliko utakmica, plus onaj karambol u 14 minuti lopta pogađa Štrkalja u ruku, VAR ništa, sudac ništa. Komentator korektan i istaknuo taj detalj.
Ima li jedna utakmica na kojoj on nije napravio barem jednu tako očitu pogrešku na našu štetu?
No da parafraziram dva posta koja su došla kao odgovor na oprez protiv Rudeša s jedne druge, teme "ako nismo u stanju sami riješiti Slaven nešto ne valja s nama".
Isto tako što naši ne mogu imati jedan tablet na klupi i baciti malo oko na situacije pa dignuti frku, a da pa mi smo još uvijek jedno mjesto iznad onog koji donosi Europu, nema frke.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ruka Šmrkalja nije penal, a na start na Pjaci se reagiralo.

Doduše, mislim da je vrijeme da se agitira za izuzeće Strukana. Kao što je onomad Strahonja kažnjen zbog nekoliko vezanih "grešaka" na našu štetu, tako bi trebalo napravit pritisak i na ovo smeće.
#degenerik

Sutra ide nešto na tu temu ;)
#navodninavijač

R
Možda gazda pročita pa reagira.  Ah da; neće jer je izjavio da mu se ne plačaju kazne zbog raznih izjava. A plačat će mu se ozljeđeni igrač?

V
Quote from: moreplovac on 12.12.2023, 00:20https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/sudacki-ekspert-otkrio-vazan-detalj-s-rujevice-rijeka-je-ostecena-protiv-slaven-belupa/

Strahonja je odavno izgubio sav kredibilitet da bi njegova riječ nešto značila.