Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Dobro je. Samo dvije utakmice Sanchez.
Bio sam siguran da će se iživljavat nad nama. 

M
Odlicno ,jos jednom Victore drzi se i sve najbolje.

Z
izašla sudačka analiza.
O našoj utakmici ništa.
Ruka Petrusenka  nije vrijedna da se čak ni prokomentira?
Bome su zaštitili ercega na max, utakmica savršeno odrađena.

R
Ni kup nije komentiran, ni high kick Grgića na Barišiću, ni Mišić u Gorici....

"Suci su ljudi od krvi i mesa. Eto, to je ono sto mislimo  Juricic, Raic-Sudar, Culina, ja... To mislimo svi u klubu."

K
AKo u klubu niko nema namjeru dignut glas što nama smeta :bo:

15.04.2026, 16:33 #1027 Last Edit: 15.04.2026, 16:39 by Pesimista
Quote from: KadOkrenemSe on 15.04.2026, 15:32AKo u klubu niko nema namjeru dignut glas što nama smeta :bo:

Dignuo je Mišković nedavno glas kada je Mišić "imao žutu minutu", pa su nas na kraju svi mediji i analitičari napali – evo primjer od ovog govna Jelicica  kojemu će sada suditi i onog tovara s Indexa. Zanimljivo je kako jedna LAŽ postane istina ako je dugo ponavljaš – da je Rijeka trebala ispasti iz lige. NITKO NEĆE SPOMENUTI da je Rijeka i tada ovisila o sebi i imala "majstoricu" protiv zaprešićkog Intera, koja se nije odigrala radi Dugopolja. To nitko ne spominje, sve vrli novinari i stručnjaci.

Ima još primjera, uglavnom ovo su neki.

https://www.index.hr/sport/clanak/zasto-je-damir-miskovic-optuzio-damira-miskovica-da-namjesta-prvenstvo-dinamu/2727320.aspx

Zaboravio je, čini se, Mišković da je ne tako davno Rijeka stigla na Poljud s četiri boda iz prvih pet kola, a da ju je tamo do remija i privremenog ostanka u utrci za titulu dovelo, između ostalog, i to što je Stjepan Radeljić od sudaca dobio dozvolu za ubijanje pa je bez crvenog kartona gazio gležnjeve i udarao po potkoljenici.

Još se davnije dogodilo to kad je Wilfried Kanga misteriozno i iz nikad objašnjenog razloga dobio žuti karton na Rujevici pa u 37. minuti dobio i drugi. Rijeka je nakon toga pregazila Dinamo s 4:0, a na kraju prvenstva je baš zbog bolje gol-razlike u međusobnim utakmicama osvojila titulu.

Baš ona Rijeka, koju suci toliko mrze, da su ih u istoj godini nekoliko puta pogurali protiv najvećih rivala u direktnim okršajima za bodove. Mišković je šutio tad, kao što je šutio i kad su se za Rijeku protiv Hajduka sudili penali za prekršaje koji su se dogodili tri metra izvan šesnaesterca.

Ranije iste godine je Rijeka dekretom HNS-a spašena od ispadanja (točnije, doigravanja za ostanak) jer HNS nije Dugopolju dao licencu za prvu ligu. "Pomozite Rijeci, a ja vam jamčim da Rijeka neće ispasti u Drugu ligu. Rekoh Dugopolje ne može zadovoljiti uvjete licenciranja, a vi ćete ostati u Prvoj ligi!" I tako je bilo, Rijeka je ostala u Prvoj ligi", rekao je Mamić godinama kasnije o Miškovićevom preuzimanju Rijeke na Podcast inkubatoru.

Miškovićeva bajka tu je počela, a bila je snažno potpomognuta kamionom besplatnih igrača koje mu je Mamić iskrcavao na godišnjoj bazi. U samo prve dvije sezone, iz Dinama su u Rijeku došli Andrej Kramarić, Mehmed Alispahić, Ivan Krstanović, Nikola Pokrivač i Ruben Lima. Takav HNS i SHNL za Miškovića nisu bili problematični.

https://www.index.hr/sport/clanak/jelicic-sinoc-me-zvao-damir-miskovic/2726596.aspx

"Mišković ima pravo reći, ali povjerenika suđenja i sudačku komisiju postavlja Izvršni odbor HNS-a. Volim Damira, ali vi ga postavljate. Logično bi bilo da postoji udruga prvoligaša koja postavlja sudačkog povjerenika. Svatko se javlja kad je oštećen, a šuti kad se sudi u njegovu korist. Ne želim da narativ u našem nogometu i našoj emisiji bude o suđenju.

Imam problem s VAR sucima, oni imaju vremena, a donose odluke koje ne drže vodu. Layec utorkom štiti svoje suce da bi došli do europskih utakmica. Pajač ima znanje, ali ne i osobnost voditi velike utakmice. Ni on ni bilo tko drugi nema namjeru oštetiti nekoga, pogotovo zadnjih pet-šest godina, kada je sve u pet deka", nastavio je Jeličić.

Na kraju je govorio o stoperu Rijeke, kojeg je Mišić dotaknuo po licu, pa je pao na tlo. "Ante Majstorović, treba ga biti sramota. On je stoper koji najčešće igra s bejzbol palicom, a pao je tako da ne može glumiti u turskim sapunicama. Ante, nemoj to raditi", zaključio je Jeličić.

https://direktno.hr/sport/jelicic-reagirao-linc-dva-boda-ukradena-dinamu-varazdinug-383295/

Jeličić se osvrnuo i na suca Igora Pajača. "Međutim, uvjeren sam da Pajač nije imao namjeru, uvjeren sam da pogreška nije namjerna. Razumijem Miškovića, ali nikada ne smije stvarati narativ kao da Dinamo mora biti prvi. To apsolutno ne stoji. Dinamo je izgubio dva boda u Varaždinu kad poznati HNS-ov VAR koji je još na Windowsu 1 nije reagirao, ako uđemo u sivu zonu, ući ćemo u problem."

"Petrović je nezasluženo isključen u Osijeku kad je Rijeka igrala. Mišić je trebao dobiti crveni, ali što ćemo s Jankovićem i drugim žutim, lakat protiv Lokomotive. Što ćemo s gaženjem Radeljića na Poljudu, pregazio je i ekonoma Hajduka. Ima pravo to reći Mišković, ali sudačku komisiju postavlja izvršni odbor HNS-a. Ne želim da imamo taj narativ", poručio je.
alkoholom protiv droge

15.04.2026, 18:36 #1028 Last Edit: 15.04.2026, 18:39 by Juncaj u 40oj
Quote from: Pesimista on 15.04.2026, 16:33Još se davnije dogodilo to kad je Wilfried Kanga misteriozno i iz nikad objašnjenog razloga dobio žuti karton na Rujevici pa u 37. minuti dobio i drugi.
Kako mi je ovo diglo zivce u pm, mislim sve skupa ali izdvojio bih ovaj komad teksta, misteriozno i neobjasnjivo kaze on. Prasac.

R
Znači ako oni lažu Rijeka mora šutit?   

S
Dobar klupski p.r. sve ove bljuvotine pokosi jednim dvominutnim TV nastupom, ili priopćenjem od tri rečenice.

Koliko nam je dobar klupski p.r., znate i sami.

Nije potrebno da se Miško s ovime zajebava. Ako dobije priliku (a sumnjam da si ju ne može stvoriti), može nešto reći. Ali onako, s guštom. Nije potrebna ni neka diplomacija preteška. Ne baš k'o Mamić "nabijem vas sve na kurac", ali nek' nađe frazu koja znači isto, a ne zvuči vulgarno  :)

Mi kao klub držimo 11% mjesta u Izvršnom odboru HNSa koji bira i kontrolira predsjednika sudačke komisije. Miško se o suđenju oglasio valjda 2 ili 3 puta u ovih desetak godina koliko je član i potpredsjednik tog istog odbora. Javno komentira i više ga žulja u pravilu način rada vlastitih trenera, nego suci koji nas iz godine u godinu potkradaju.
DRS kao član tog istog odbora i kao SD direktor višestruko oštećenog kluba nikad nije komentirao suđenje.

Očito je da ih obojicu boli tintilinić za suđenje i sudački kriterij protiv kluba koji vode.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

M
Kad god se mi pobunimo purgerski i tovarski lobi se digne a 10 pura je jači.
Neznam šta bi vi rješavali, Miško je rekao kad je trebao i to je to. Posle su pišali po njemu svakakvi opskurni i javni nazovi novinari. Ko mu je držao leđa, DV, Lončar...ko? Nitko.
Imamo šta imamo, damo do znanja kad nam je pun klinac i dalje gledamo sebe,protiv 100ljetnog mentaliteta se ide temeljito i polako ne u jedan dan.

S
Quote from: moreplovac on 15.04.2026, 21:56Kad god se mi pobunimo purgerski i tovarski lobi se digne a 10 pura je jači.
Neznam šta bi vi rješavali, Miško je rekao kad je trebao i to je to. Posle su pišali po njemu svakakvi opskurni i javni nazovi novinari. Ko mu je držao leđa, DV, Lončar...ko? Nitko.
Imamo šta imamo, damo do znanja kad nam je pun klinac i dalje gledamo sebe,protiv 100ljetnog mentaliteta se ide temeljito i polako ne u jedan dan.

Nitko nije toliko naivan, da ne kažem bolestan sanjati da će se nešto "riješiti". Ali da treba začepiti usta svakome koji na bilo koji način servira priču da se "Rijeka nema šta buniti" i da je protežirana; da je nama nešto poklonjeno, oprošteno, darovano... ja bih svima njima u afektu rekao "mrš". Oni naši koji se time bave trebaju samo malo službenijim rječnikom odgovoriti na isti način.

15.04.2026, 23:39 #1034 Last Edit: 15.04.2026, 23:40 by aahzinho
Quote from: moreplovac on 15.04.2026, 21:56Kad god se mi pobunimo purgerski i tovarski lobi se digne a 10 pura je jači.

Imamo što imamo? Pa koji kiki je već 10 godina u HNSu na poziciji moći? I opet nije u stanju ništa napraviti. Ide se temeljito već koliko godina, a mi opet raspravljamo o sucima koji nas potkradaju i zakidaju. I to je već koja generacija sudaca koja je došla do HNLa i brzo naučila da se po nama može pišati bez većih posljedica.
Trenutno naš klub imamo 2 člana Izvršnog odbora i od toga nemamo nikakve koristi, što se može vidjeti po Ercegovom suđenju od vikenda.
Toliko buše sustav iznutra da su valjda već prokopali rupu skroz do Kine.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...