Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/show-igora-pajaca-u-europi-tesko-ostetio-engleze---959036.html

Najveca tragedija je sto ovo nije neka senzacionlna vijest, od pajaca nista dobro niti nisam ocekivao :svakacast:  :svakacast:

Ma čak ni ne mislim da je napravio neke ogromne pogreške. Ali će repovi ostati jer su to Englezi i bučni su.

M
Quote from: Zaf on 23.01.2026, 00:49Ma čak ni ne mislim da je napravio neke ogromne pogreške. Ali će repovi ostati jer su to Englezi i bučni su.

Gdje god se Englezi bune , treba zalijepiti snimku sudjenja sa utakmice protiv dinama, da vide sta nama radi.

Quote from: Deba on 23.01.2026, 00:32https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/show-igora-pajaca-u-europi-tesko-ostetio-engleze---959036.html
Najveca tragedija je sto ovo nije neka senzacionlna vijest, od pajaca nista dobro niti nisam ocekivao :svakacast:  :svakacast:
Hmmm, jako, jako "hrabra" odluka. Mislim da je bio u pravu. Igrač Brage je skvrčio noge, odmiče ih od igrača i vjerojatno nije bilo kontakta ili je bio minimalan u granicama dozvoljenog. Uostalom da je toliko očito zahebao VAR bi ga zvao na pregledavanje. Vrti se iz svih kuteva i nema nedvosmislene pogreške.
I dalje ostaje da je Pajač sudac nakon kojeg se prečesto vuku repovi, ali ne bi trebali na temelju ove odluke.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: D2 on 23.01.2026, 08:37
Quote from: Deba on 23.01.2026, 00:32https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/show-igora-pajaca-u-europi-tesko-ostetio-engleze---959036.html
Hmmm, jako, jako "hrabra" odluka. Mislim da je bio u pravu. Igrač Brage je skvrčio noge, odmiče ih od igrača i vjerojatno nije bilo kontakta ili je bio minimalan u granicama dozvoljenog. Uostalom da je toliko očito zahebao VAR bi ga zvao na pregledavanje. Vrti se iz svih kuteva i nema nedvosmislene pogreške.
I dalje ostaje da je Pajač sudac nakon kojeg se prečesto vuku repovi, ali ne bi trebali na temelju ove odluke.  8)

Var je ako se ne varam bio Ivan Bebek. I ja mislim da ga ne bi pustio da se utopi. Što se tiče crvenog, upitno što mu je igrač rekao, neupitno ga nije pozvao na pivo poslje utakmice.
Kod Pajača, rekao bi i Strukana i Ercega od naših sudaca nemam dojam da ne znaju, kao npr Čulina, Lovrić pa i Bel. Jedino što se redovno događa Pajaču su te neke komplicirane situacije...
Naravno, tu isključujem nedavnu našu utakmicu
s Dinamom, koja je odsuđena iskusno, bez rizika.

Petrovič 2 utakmice suspenzije, Sigur 3

B
26.02.2026, 13:57 #1011 Last Edit: 26.02.2026, 13:59 by Bobic
Quote from: ričan on 23.01.2026, 09:51
Quote from: D2 on 23.01.2026, 08:37

Var je ako se ne varam bio Ivan Bebek. I ja mislim da ga ne bi pustio da se utopi. Što se tiče crvenog, upitno što mu je igrač rekao, neupitno ga nije pozvao na pivo poslje utakmice.
Kod Pajača, rekao bi i Strukana i Ercega od naših sudaca nemam dojam da ne znaju, kao npr Čulina, Lovrić pa i Bel. Jedino što se redovno događa Pajaču su te neke komplicirane situacije...
Naravno, tu isključujem nedavnu našu utakmicu
s Dinamom, koja je odsuđena iskusno, bez rizika.
Erceg je klasa iznad svih ovih koje si nabrojao.. dal je nepodoban pa ga se zato izostavlja zadnje vrijeme, nejasno ni zasto ne sudi u Europi..no valjda i na to ima utjecaj domaci nogometni savez,

Z
Quote from: kircipijanci on 26.02.2026, 13:42Petrovič 2 utakmice suspenzije, Sigur 3

koja je presuda Sanchezu?

Petroviča znači nema protiv Lokse i u kupu? Ili Loksa i Vukovar?

Quote from: Zelko Maler on 26.02.2026, 13:59
Quote from: kircipijanci on 26.02.2026, 13:42Petrovič 2 utakmice suspenzije, Sigur 3

koja je presuda Sanchezu?

Petroviča znači nema protiv Lokse i u kupu? Ili Loksa i Vukovar?

Još nema za Sancheza, a Petroviča nema protiv Lokse i u kupu

A
Kako je Carević prošao pred nekih mjesec dana, šta nije i on bacao jaknu i uletio na teren

Z
Quote from: AsteRIx on 26.02.2026, 14:18Kako je Carević prošao pred nekih mjesec dana, šta nije i on bacao jaknu i uletio na teren

carević je izdanak hdz, pardon hns akademije, mlad hrvatski trener. bivši reprezentativac. zna ljude, ljudi ga znaju, naši smo pa nećemo svoje kažnajvati.
to su ti odma barem dvije utakmcie manje nego što će sanchez dobiti.

Bacio je jaknu i usao u teren NAKON zavrsetka utakmice ne TIJEKOM utakmice.

Velika razlika

Carevicu su dali samo financijsku kaznu kao kompenzaciju sto su zakljucili da Lovric jest pogrijesio. Kao.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
2 utakmice za Sancheza..ok smo prosli

Quote from: Deni323 on 26.02.2026, 14:58Bacio je jaknu i usao u teren NAKON zavrsetka utakmice ne TIJEKOM utakmice.

Velika razlika
mislim da je ušao na poluvremenu a ne nakon