Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Dajte ljudi ne budite naivni. Pa dva smrada su lažirali VAR snimku. A što biste vi više dokazivali? Seljački ako dvije godine ne bude prvak ide u PM. A kako je neko napisao:"Nogomet je ogledalo stanja u državi." Pa odmah nakon divljanja smeća su njegovi navijači išli tražit fotke di livaja hvata ercega za vrat i to im je opravdanje. Pa slušajte samo te razgovore i ta uvjeravanja iz VAR sobe. Oni ni ne pokušavaju sudit pravedno. Oni sude za gnk. Točka.

B
Meni je isto ova zadnja utakmica veliki izuzetak od svih derbija s dinamom i raspizdila me vise nego sve ranije skupa.
Sve ranije susrete sam vidio lagano navlacenje za dinamo/hajduk zbog razno raznih razloga: strah od mamica, strah od navijaca kada dodes na more, neki respekt od najjace momcadi i visestrukih prvaka(kakav da se ne lazemo postoji u svakoj lizi), pa i vjerojatno same simptatije suca prema nekom od blizanaca(jbga, svi navijaju za haj/din).

Frukovo trcanje-jbga bio je drugi zuti no lose postavljen sudac. Goda penal-glupost al bio je, Ivanovic-krsenje var protokola al mogao je isti Ivanovic dobiti kasnije drugi zuti za faul u naletu na ktca....cak i dva penala na poljudu u 90toj gledam kao strah suca od 30000 narkomana.
Zato valjda kad smo prvi put imali 50-50 sudenje- prosle sezone na Ruju 4-0 dinama i 3-0 ajduka su i jedni i drugi dozivjeli kao kradu. Jer dinamo nikad ne dobiva crvene a protiv hajduka se ne sude penali.

No ovaj zadnji dvoboj je bila namjera. Dirigirana od svih aktera. Kriterij Pajaca, ne ukljucivanje Vara, pomocni, 4. sudac. Svi su sve vidjeli. Nije bila neka brza akcija da se nastavila igra pa u momentu se nisi snasao. 3-4 minute je sve trajalo- mogli su sjest pa sve u miru pogledat i zakljucit svaku odluku.
Pa suceva nadoknada? Nasa igra je davala nadu u izjednacenje- kada dinamo vodi redovito se skrati nadoknada no mi ovdje govorimo o prepolovljenoj nadoknadi. Previse je povezanih ocitih gresaka bilo da se moze pripisati laganom navlacenju.

Jednostavno- dosli smo u dobrom momentu gore, dinamo je na udaru kritike vlastite publike, potroseni su ogromni novci na bobanov projekt. A "cisti" dinamo bez mamica zasad ne daje rezultate, mi im oteli naslov, a sada im prijeti najljuci rival, da im drugu godinu zaredom izostane titula. Bio bi to veliki poraz "demokracije".

Quote from: Zelko Maler on 06.11.2025, 11:04pustite što je bilo prije, konkretno za ovu utkmicu, jesmo li mi u ovoj utakmici namjerno pokradeni?

Apsolutno

Ovo od subote je očita krađa i namjera.

Pa taj Pejin koji je u Var sobi je 2017 pokazao Sudaniju Respect jer je znao da ako mu da karton da ga nema protiv Hajduka iduće kolo,a Rijeka je već bježala.  Tada je bila namjera,a i jučer je bila. Stvari treba nazvati pravim imenom

Sjetimo se se penala Sudanija u Vinkovcima.  Poanta je da suci sude pošteno dok Dinamu ne zagusti, onda otkrivaju svoje pravo lice

06.11.2025, 12:38 #978 Last Edit: 06.11.2025, 12:39 by Snjesko
Nekima nije bilo dosta sto je Miskovic eksplicitno rekao da je ovo bila ocita namjera?
Imate neke poznanike, prijatelje izvan Hrvatske?
Pustite im snimke iz VAR sobe kad Bel psuje na nas gol i famozni penal u 94 minuti Gode i onda im pustite snimku iz VAR sobe za Misica.

Nismo bas sjeverna Koreja i suci ne mogu namjestit rezultat ni ishod utakmice, a ni prvenstva (dokaz je 2017.), ali da nemaju ocite namjere, to vjerujem privatno nitko od ovih nasih podcastera ne misli.

06.11.2025, 13:10 #979 Last Edit: 06.11.2025, 13:12 by kircipijanci
2. poluvrijeme bez nadoknade utakmice dinamo Rijeka: 6 prekida zbog izmjena, 2 pogotka, 3 prekida zbog žutih kartona i onaj prekid je trajao 2m i 20 sec. Sudačka nadoknada 4 minute  :neretljak:

U te 4. minute 30tak sekundi prekida (mišić na podu) i dinamo radi zamjenu. Kraj je sviran nakon 4 minute i 4 sekunde

Sve je u redu, suci su od krvi i mesa, ne kradu nas namjerno nego slučajno.

K
06.11.2025, 13:38 #980 Last Edit: 06.11.2025, 13:41 by Krkan
Erceg "pothlađen" sudi Loksi ovaj vikend,a "hladio" se samo prošlo kolo. Nama sudi Bel.

R
I sad će govno zajebat Varaždin pa će svi imat naslovnicu kako je RIJEKA pokrala poštene domaćine

Z
Quote from: robil on 06.11.2025, 14:03I sad će govno zajebat Varaždin pa će svi imat naslovnicu kako je RIJEKA pokrala poštene domaćine

i imat ćemo vjerojatno da se blago izrazim domaćinsko suđenje protiv hajduka. Win-win situacija. Em će smiriti  nas ( one koji imaju kratku pamet)  em to ide na ruku dinamu.

I
Ne znam kako pored suca na terenu i dvojice u var sobi zakljuciti da nedavanje crvenog mišiću nije namjerno oštečivanje rijeke. Kako isto ne zaključiti nakon nadoknade od 4 min. Na stranu sve ostalo uključiv čop/mckenna. Dakle, ako decki u podcastu ovo nisu ocijenili kao namjeru nego kao pogrešku onda im nedostaje zdravog razuma.

K
06.11.2025, 15:06 #984 Last Edit: 06.11.2025, 15:07 by Krkan
Zašto vas nekoliko forumaša onda ne izađe u javnost s svojim imenima i prezimenima ,  optužite Dinamo, hajduk,HNS,HNS,HDZ ili koga god , da namještaju suđenje,ligu, utakmice, izbore....?

Vjerujem da bi vam dečki iz podcasta ili ovog foruma izašli u susret i prepustili mikrofon i svijetla reflektora.

Bilo bi dobro da imate i koji važeći dokaz za ono što tvrdite.

Eto, Damir Mišković je to neki dan napravio.

I dobio je odgovor: penal 2m izvan 16m, Radeljić mlati bez kartona, Kanga prestrogo isključen, Selahi kao zadnji igrač ne dobiva crveni u početku utakmice... Nađe se svako malo nešto.

V
Riječ je o smeću Pajaču koji nam je protiv Šibenika u borbi za naslov isto stavio 4 minute nadoknade kad je trebalo bit 10 minuta.

Sad prošlu utakmicu stavi 4 minute i još se Bakrar u nadoknadi izležavao bar minutu i majmun svira na 4:00

Jebote, pa da zaboravimo na situacije s Mišićem i McKennom i dalje samo u vezi nadoknade imaš dovoljno dokaza za nazvat to pravim imenom tj. namjernom krađom.

Nije mi ni najmanje jasna ta sudržanost..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Premještena rasprava o suđenju iz teme o podcastu.
#navodninavijač

Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 06.11.2025, 12:35
Quote from: Zelko Maler on 06.11.2025, 11:04pustite što je bilo prije, konkretno za ovu utkmicu, jesmo li mi u ovoj utakmici namjerno pokradeni?

Apsolutno

Ovo od subote je očita krađa i namjera.

Pa taj Pejin koji je u Var sobi je 2017 pokazao Sudaniju Respect jer je znao da ako mu da karton da ga nema protiv Hajduka iduće kolo,a Rijeka je već bježala.  Tada je bila namjera,a i jučer je bila. Stvari treba nazvati pravim imenom

Sjetimo se se penala Sudanija u Vinkovcima.  Poanta je da suci sude pošteno dok Dinamu ne zagusti, onda otkrivaju svoje pravo lice
Ma ne sude nikada posteno i 50-50 kad blizanci igraju. Samo je navlačenje manje očito.

Nikada sudjenje sa blizancima nije bilo 50-50.

M
Quote from: Krkan on 06.11.2025, 15:06Zašto vas nekoliko forumaša onda ne izađe u javnost s svojim imenima i prezimenima ,  optužite Dinamo, hajduk,HNS,HNS,HDZ ili koga god , da namještaju suđenje,ligu, utakmice, izbore....?

Vjerujem da bi vam dečki iz podcasta ili ovog foruma izašli u susret i prepustili mikrofon i svijetla reflektora.

Bilo bi dobro da imate i koji važeći dokaz za ono što tvrdite.

Eto, Damir Mišković je to neki dan napravio.

I dobio je odgovor: penal 2m izvan 16m, Radeljić mlati bez kartona, Kanga prestrogo isključen, Selahi kao zadnji igrač ne dobiva crveni u početku utakmice... Nađe se svako malo nešto.

Taj penal će izvlačit još slijedećih 10-15 godina, a desio se pred 12.
To mi samo govori koliko su njih krali u našu korist da se izvlači situacija od prije 12 godina, dok ako ćemo koliko su dvojbenih situacija sudili u njihovu korist na štetu nas (nepostojeći penali) nemoramo toliko daleko u povijest, dovoljno je par mjeseci unazad.

K
06.11.2025, 16:38 #989 Last Edit: 06.11.2025, 16:39 by Krkan
Pa i od Respecta Soudaniju i penala u Vinkovcima Soudaniju je prošlo 8,5 godina pa ih ovdje svako malo netko spomene. I kako stvri stoje, još će se dugo spominjati.