SHNL 21. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 28.01.2024, 17:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.01.2024, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Snowcrash on 26.01.2024, 22:50...
Poslije priprema, "generalki" i premijere protiv Gorice, ne vidim kako bi mogli odnijet 3 boda sa sroljuda.
Veoma jednostavno samo moramo zabiti jedan gol više od njih. To je jedno od osnovnih pravila nogometne igre.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
sroljud bez Mitra i Dilavera je poguban jer iako nisu neki top s loptom, ali donose autoritet na terenu. Njihova galama znači dosta na tim utakmicama. Galešić, Radeljić, Smola na stoperu ajme majko.

Morat ćemo nažalost zabiti minimalno gol čak i za nerješeno

Z
Quote from: Zelko Maler on 27.01.2024, 11:01sroljud bez Mitra i Dilavera je poguban jer iako nisu neki top s loptom, ali donose autoritet na terenu. Njihova galama znači dosta na tim utakmicama. Galešić, Radeljić, Smola na stoperu ajme majko.

Bas su negativan....tebi sunce nikada ne sije

B
Uff Radeljić u prvih 11 ne zvuči dobro.Opet od dole smo često odnosili bodove očekujem tvrdu utakmicu bez puno golova kao što je to bio slučaj zadnjih nekoliko utakmica.Nadam se nekim eurogolom Pašalića i utišavanje 30000 orjunaša na sroljudu.😁
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Z
Quote from: Zaggy Rijeka on 27.01.2024, 12:35
Quote from: Zelko Maler on 27.01.2024, 11:01sroljud bez Mitra i Dilavera je poguban jer iako nisu neki top s loptom, ali donose autoritet na terenu. Njihova galama znači dosta na tim utakmicama. Galešić, Radeljić, Smola na stoperu ajme majko.

Bas su negativan....tebi sunce nikada ne sije

nikad nisam volio pretjeran optimizam. Uvijek treba realno gledati.

Ne znam kako netko može biti zadovoljan sa stoperskim parom Radeljić- Galešić ili Smola - Galešić. Galešić se digao samopouzdanjem i zna s loptom, ali treba biti uz njega neki Dilaver ili Mitrović koji će ga pokrivati.

A ne valja ni pesimizam. Ako Galešić sa 22 godine i 60+ HNL utakmica ne zna di bi stajao na terenu bez Mitrovića i Radeljića onda ne znam stvarno.. Za mene je on tehnički najbolji stoper HNLa unatoč nekim isključivo obrambenim nedostatcima.

Sigurno će Sopp nać neko rješenje, vjv će Hodža igrat nekog Brozovića iz reprezentacije kao protiv Lillea u gostima kad je bio nisko postavljen, čak bi reko 20m iza Selahija. Radeljić svojom igrom i "brzinom" ti garantira defanzivniji pristup jer je on na širokom prostoru "mokri san" svakog napadača.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 27.01.2024, 13:11A ne valja ni pesimizam. Ako Galešić sa 22 godine i 60+ HNL utakmica ne zna di bi stajao na terenu bez Mitrovića i Radeljića onda ne znam stvarno.. Za mene je on tehnički najbolji stoper HNLa unatoč nekim isključivo obrambenim nedostatcima.

Sigurno će Sopp nać neko rješenje, vjv će Hodža igrat nekog Brozovića iz reprezentacije kao protiv Lillea u gostima kad je bio nisko postavljen, čak bi reko 20m iza Selahija. Radeljić svojom igrom i "brzinom" ti garantira defanzivniji pristup jer je on na širokom prostoru "mokri san" svakog napadača.

Hm, znaci Janković opet joker s klupe?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.01.2024, 13:12
Quote from: vMario87 on 27.01.2024, 13:11A ne valja ni pesimizam. Ako Galešić sa 22 godine i 60+ HNL utakmica ne zna di bi stajao na terenu bez Mitrovića i Radeljića onda ne znam stvarno.. Za mene je on tehnički najbolji stoper HNLa unatoč nekim isključivo obrambenim nedostatcima.

Hm, znaci Janković opet joker s klupe?

Ja imam neki ludi osjećaj da bi Fruk mogo bit joker s klupe ili da će igrat neku drugu poziciju  :bo:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z

neće Sopp nikakvo rješenje naći, ali nadam se da bi Paušić mogao i da ima neku ideju kako posložiti ekipu i s kojih 11 izaći, a da će ovaj poslušati.

Z
Taktički je moguće da ne istrčimo odmah sa najjačim sastavom...

T
Mali priručnik za navijače Rijeke, prije utakmica sa Dinamom ili Hajdukom.

1. Mediji i portali vole klikove, jer to donosi prihode. Stoga Hajduk ili Dinamo sukladno svojoj većoj navijačkoj bazi pumpaju neralne naslove, omalovažavajući Rijeku ili precjenjuju mogućnosti svojih voljenih klubova. Zato navijači Rijeke ne čitaju te pizdarije, nego gledaju svoja posla, piju caffe na Korzu i nervozno grizu nokte zbog realnog mismatcha Livaja - Radeljić.
2. Navijače Rijeke boli kurac za pojačanja drugih klubova; Brekala, Hodze i Mbapea. Jer su Pjaca i Pašalić za sva ta krila u ligi space shuttle.
3. Navijači Rijeke od svog kluba sutra žele, samo bezpoštedni fight i vjeru u svoje realne mogućnosti.
4. Rijeka na klupi nema "gospodina u rukavicama" na šta smo navikli zadnjih 10 godina. Nego ima luđaka i fightera, koji zna odgovorit ako zaiskri na terenu, što je vrlo moguće. Kakav je da je, dobar ili loš naš je, i zato 100% stojimo uz njega. Zbog toga se razlikujemo od delusional južnjaka i slijepih sjevernjaka. Razumijemo greške i razumijemo da čovjek daje sve od sebe. Nitko u ovoj ligi igrački nije bolji od Rijeke, i svi strahuju od tranzicije i našeg napada.
5. Mismatch: Pjaca - Sigur, Moufi - Pašalić. I like it  ;D

Ono šta je realno je i da su se kladionice malo zaletile sa podcjenjivanjem Rijeke. Pa je koeficijent na Hajduk sa 1.80 porastao na 2.10. Rijeka je pala sa 3.85 na 3.30. A dokazano najbolji poznavatelji nogometa su upravo bookmakeri.

Rijeka ima veliku prednost prema napred; Pjaca, Pašalić, Ivanović, Janković, Fruk. Ista situacija kao i pred Dinamo na Rujevici, ako oni daju dva gola mi možemo zabit 3 bez ikakvih problema.
Ono šta je sigurno; Rijeka neće ponovit prvu utakmicu pod Poljudom kad se Hercegovac usro bez razloga, napad, napad, napad i samo napad! čak bi volio da Hajduk zabije prvi gol, pa da nas otčepi da krenemo igrat kako možemo.

M
Upisao sam na drugoj temi pa ne zelim biti dosadan,ali da naglasim, da znamo di nam pare idu.

Imam neki osjecaj da Galesic zabija na poljudu. Nadam se samo da to nece bit pocasni gol.
Rijeka u srcu, Armada do groba!