RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Među 4 si bio i kad si doveo Cosmi show i dao mu vise od polusezone fore. Za ispast iz prve 4 ekipe moras napravit bas epski fail u trenutku kad je kvaliteta prve 4 ekipe i ostatka drustva nikad veca.

Djurgarden se rijesio Bande, on je dosao kao slobodan igrac, a ne kao prvotimac. On prvotimac ne moze bit u Istri pored Blagojevica, a kamoli u Rijeci. Realno on je za otpis.

16.08.2024, 16:07 #3106 Last Edit: 16.08.2024, 16:13 by 18orvat
Za vrijeme Cosmi showa smo ipak bili malo niže od 4. mjesta a Banda sezonu prije nego je došao kod nas ima 27 nastupa u ligi s učinkom 4 gola i 4 asista a sezonu prije 22 nastupa.

Netko je rekao da se vrtimo u loopu samo smo ovaj put Tadića doveli poslije Cosmija.

Z
Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 16:07Za vrijeme Cosmi showa smo ipak bili malo niže od 4. mjesta.

da, ali želi reči da je Cosmi ipak bio neko vrijeme tu i zasro dosta toga + agonija Tadije i Bude i još Bude samog, dosta je to vremena i kola prošlo i opet smo bez prevelikih problema izvukli europu.
Treba se dogoditi potop veći i duži od onoga da bi ispustili 4. mjesto.

Z
Banda, Bogojević, Čabraja i Djouahra su za otpis.

Posavec i Devetak su promašaji i nisu trebali dolaziti, za Posavca mi se neda pisati, a Devetak što točno donosi? Prodornost? Centatšut? Ulazak u sredinu? Ništa.Igrački  3x lošija verzije Gode.

Majstorović kao rezerva i Rukavina kao zalog za budućnost su ok dolasci. Ali ništa više od tog ok.

M
Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 15:18Koji je razlog što ex pvotimac Djurgardensa koji redovito završi isped Elfsborga u poretku ima 20 minuta do sada? Jer to zato što nije 30% bolji od konkurencije ili zato što redovito koristi vanjski dio kopačke?

Nama je protiv Istre nasušno potrebna pobjeda taman nekadašnji 3. golman juniora Orijenta, Čupko, stao na gol.

Meni je također Banda dobar, ima dobra rješenja, loptu uvijek brzo rješava

D
16.08.2024, 16:55 #3110 Last Edit: 16.08.2024, 16:56 by deo123
Meni Banda nije igrač za Rijeku, ili možda bolje rečeno nije igrač za moderan nogomet. Ima dobar pas i tu sve staje. Borbenost niska, povratna trka loša, krivih dodavanja previše

Ovaj devetak neće bit loš igrac ali ga treba malo trpiti, podsjeća na žutu kad je došao, nikome nije išao ali je bio radnik. Vidjet ćemo.

Bogojevic, Cabraja su čisti otpis. Vrlo vjerojatno i Majstorovic i Djuro nece biti bog zna šta. Lako moguće Rukavina da će se pridružiti listi odabranih za pozdrav.
Sve u svemu fali nam napadač (uz Komnena) barem jedan bek, dobar veznjak i ozbiljno krilo da bi imali neku nadu da će ovo sve skupa na bolje

M
A da, i kako je Snowcrash elaborirao bolja pripremljenost igrača. Iako je većina igrača ista izgleda da nisu isti u spremi tako da nije za usporedbu.

Kad je igrač pun snage onda ima i samopouzdanja, oni izgledaju skroz nesigurni, samo alibi dodavanja.

Quote from: moreplovac on 16.08.2024, 16:18
Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 15:18Koji je razlog što ex pvotimac Djurgardensa koji redovito završi isped Elfsborga u poretku ima 20 minuta do sada? Jer to zato što nije 30% bolji od konkurencije ili zato što redovito koristi vanjski dio kopačke?

Nama je protiv Istre nasušno potrebna pobjeda taman nekadašnji 3. golman juniora Orijenta, Čupko, stao na gol.

Meni je također Banda dobar, ima dobra rješenja, loptu uvijek brzo rješava

+1

Banda u punoj formi i natjecateljskom ritmu je bio odličan, ali Sopa ga baš i nije volio pa zapravo lik skuplja na kapaljku minute već godinu dana i danas on ne izgleda kao igrač koji je bio tada dobar.. sjećam se da nisam jedini kojemu se u Jakirovoj polusezoni nakon Cosmija naš vezni red Selahi, Hodža,Banda činio jako dobar..

Danas imaš Bandu koji centrira kao i Bogojević u 92'oj, ali i jučer se moglo vidjeti da je u stanju brže odigravati nego preostali veznjaci, međutim daleko od prave forme..

Devetak, uf, je dvaput ispao iz linije, pri tome je sukrivac za drugi gol a ovo drugo ispadanje je rezultiralo promašenim zicerom. Jel do nekvalitete ili do neuigranosti, tek ćemo vidjeti, Rijeka nije Istra a nemože se reći ni da je tamo odskakao..

Andrić, ono što je odigrao u Vž, slobodno je mogo Đalović i sam ući, jasno mi je da nije u formi, ali radijus kretanja i ono što je dosad ponudio ne liči na ništa..  nadam se da će se vratiti, ali on lani ima 7 tekmi, mizerne minute..

O ostalim smo rekli i previše, trenutno mi tek stoperski par izgleda dobro, ostalo je na razini Tadić/Buda sezone..

Loš kraj sezone, prenio se i na ovu, igračima Ri i igra očito nije prvo i jedino na što misle, a sve je krenulo kada se Mišković vratio iz Dubaija.. možda je samo koincidencija za lani, ali u ovoj novoj sezoni je izravni krivac za lošu atmosferu i zašto igramo ko divljaci s juga ...

Neznam u kakvom stanju je Olimpija, ali ako je iole sređena i zdrava ekipa, opet ćemo se patiti..

K
Olimpija u zadnjih 9 utakmica primila 1 gol, 8 pobjeda jedan x

Quote from: Kostrena on 16.08.2024, 18:16Olimpija u zadnjih 9 utakmica primila 1 gol, 8 pobjeda jedan x

Ni dobro..

Ali ni za ovu temu, jedino ako nekog ne dovodimo od tamo ...

R
Vi ste puno toga otpisali  :neretljak:
Problem je što niko ne dolazi. I ovi što dolaze nisu bolji od starosjedioca.

M
Za vas koji ste više "unutra",jel postoji šansa da sad Drma dođe, budući da je bila glasina da je Sopa stopirao dolazak.

Šta ce nam taj isprdak kojemu je snimanje smeca od zvuka(uvreda za zvati muzika) bitnije od nogometa. Neka ide u Halubjan

M
Ako će trpat za Rijeku kao što je to radio prije, amputirat ću si glazbeni ukus i preći na ovo njegovo.

A
Mi i dalje ne dovodimo pojacanja. S ovim kadrom na Olimpiju? Neka nam Bog pomogne.