RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Arci1984 on 16.08.2024, 21:44Mi i dalje ne dovodimo pojacanja. S ovim kadrom na Olimpiju? Neka nam Bog pomogne.

Da i netko dođe sada(a neće) ne mogu ga registrirati za Olimpiju.

K
Mogu još sat i pol

Quote from: Arci1984 on 16.08.2024, 21:44Mi i dalje ne dovodimo pojacanja. S ovim kadrom na Olimpiju? Neka nam Bog pomogne.
To je skoro isti kadar koji se tukao s Lillom,možda je problem u struci i našoj spremi jer tada nas je spremao kondicijski trener pobegulje.
Volim grad koji teče

A
17.08.2024, 00:47 #3123 Last Edit: 17.08.2024, 00:48 by armada
Quote from: Starless on 16.08.2024, 22:59
To je skoro isti kadar koji se tukao s Lillom,možda je problem u struci i našoj spremi jer tada nas je spremao kondicijski trener pobegulje.

To skoro isti kadar bi se dalo raspravljati. Kad već uspoređujemo, jučer smo u odnosu na Lille istrčali bez Labre, Smole, Gode, Mitra i Selahija...to o gotovo istom kadru je samo mit, ali da, fizički izgledamo totalno nemoćno i najveći dio problema leži u tom grmu. Kad tome pridodamo da je Sopa trener koji je očito sustavan i ide razred po razred ko u osnovnoj, pa je u prvom razredu naučio djecu kako da se dodavaju stoperi, golman i bekovi...hebiga, šteta što je otkaz dobio već na početku drugog osnovne, jer do osmog bi vjerojatno bili stigli i do lekcija kako izgleda automatizirana napadačka akcija...nebitno...veći je problem to što ti ističeš od problema oko toga kako će ih netko posložiti i automatizirati...ovo slaganje i neka automatika bi se dala i u hodu poboljšati, ali ovo sa očajnom fizičkom pripremom nemaš popravnog do proljeća :(

Quote from: moreplovac on 16.08.2024, 19:53Ako će trpat za Rijeku kao što je to radio prije, amputirat ću si glazbeni ukus i preći na ovo njegovo.

Ma naravno, ako ce zabit 15-20 golova u sezoni dapače.

Ali ne djeluje mi zainteresiran za nogomet i kao takav bio bi samo teret

S
Ovaj kadar je pretanak I za Hnl a + Europa netreba komentirati.

I
Quote from: moreplovac on 16.08.2024, 19:24Za vas koji ste više "unutra",jel postoji šansa da sad Drma dođe, budući da je bila glasina da je Sopa stopirao dolazak.

Drma se navodno nudio, ali Miško neće ni da čuje.

Vjerojatno mu je zamjerio onaj odlazak u Dinamo.

S druge strane, fizički sigurno nije spreman i pitanje je koliko ta koljena mogu izdržat.

S treće strane, da je on bio u onoj šansi od Ivanovića u Švedskoj, bilo bi 1-1.

Procjena kluba je da je Ivanović projekt kojeg treba gurati, samo ima jedan mali problem po meni, on nije napadač i ne može biti jedina špica u ekipi. U paru s još jednim napadačem možda bi to bolje izgledalo. Također, nije niti krilo, nije niti polušpica. Ako tu staviš i Jankovića, imamo dva igrača s velikim potencijalom, ali nismo im još našli pravo mjesto u ekipi.

Dojma sam da bi on u nekih 442 kao povućena špica iza nekog sidruna mogao prosperirati. No, problem je da naša momčad nije dizajnirana da igra 442, nemamo ni krila, ni dovoljan broj napadača za tako što.

Anyway, ako počne davat golove onda će se prodat za one million billion pa nije čudo da naši igraju na tu kartu.

Quote from: Vado Magnar on 17.08.2024, 10:09Dojma sam da bi on u nekih 442 kao povućena špica iza nekog sidruna mogao prosperirati. No, problem je da naša momčad nije dizajnirana da igra 442, nemamo ni krila, ni dovoljan broj napadača za tako što.

Anyway, ako počne davat golove onda će se prodat za one million billion pa nije čudo da naši igraju na tu kartu.
Slazem se ali to je Idealno za FM 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J
Svaki put kad Franjo uđe u šansu pomislim EVO GA, SAD ĆE i svaki put uspije zabrljat, par puta na utakmici, vec godinu- godinu i pol, uvijek se nadam da ce ga krenut, ali nikako... sve vise mislim da ga zapravo ni nece krenut

Trebalo bi od njega napraviti beka. Kao kad je Mourinho Etoa stavio iza.

Moram se javiti Đaletu i sve mu objasnit.  :neretljak:

I
Quote from: Vado Magnar on 17.08.2024, 10:21Trebalo bi od njega napraviti beka. Kao kad je Mourinho Etoa stavio iza.

Moram se javiti Đaletu i sve mu objasnit.  :neretljak:

Eh, neće te čut sada kada si na istoku. ;D

Quote from: armada on 17.08.2024, 00:47ovo slaganje i neka automatika bi se dala i u hodu poboljšati, ali ovo sa očajnom fizičkom pripremom nemaš popravnog do proljeća

Da se u reprezentativnim stavkama odraditi mini pripreme i malo dignuti fizičku spremu. Ne previše, ali svaki postotak dobro dođe.
A nije da će ih previše dobiti pozive.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Vado Magnar on 17.08.2024, 10:09Dojma sam da bi on u nekih 442 kao povućena špica iza nekog sidruna mogao prosperirati. No, problem je da naša momčad nije dizajnirana da igra 442, nemamo ni krila, ni dovoljan broj napadača za tako što.

Ako ćemo biti pristojni, Franjo je Mandžukić za siromašne ili malo bliže nama i realnije, Frigan za siromašne. Ima presing, ima trku i može biti prva linija obrane. Problem je kad dobije loptu, kontrola lopte mu je osrednja, a odlučivanje što napraviti s njom još gore.

Ako ćemo biti zločesti, podsjeća me na psa koji trči za loptom i onda kad ju dobije ne zna što će s njom. Zbilja smo spali na niske grane, s njim kao projektom kluba.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
Quote from: aahzinho on 17.08.2024, 10:35

Ako ćemo biti pristojni, Franjo je Mandžukić za siromašne ili malo bliže nama i realnije, Frigan za siromašne. Ima presing, ima trku i može biti prva linija obrane. Problem je kad dobije loptu, kontrola lopte mu je osrednja, a odlučivanje što napraviti s njom još gore.

Ako ćemo biti zločesti, podsjeća me na psa koji trči za loptom i onda kad ju dobije ne zna što će s njom. Zbilja smo spali na niske grane, s njim kao projektom kluba.

Ivanovic je prije Olic za siromasne. Trkac bez glave i bez razmisljanja, bik koji gura i vuce cijelu ekipu samo razlika je bila sta je Olic trpao prvom prilikom bez razmisljanja, a Franjo ocito gleda previse TikTok edita...