RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
17.08.2024, 11:38 #3135 Last Edit: 17.08.2024, 11:39 by Zelko Maler
Smola out na duže vrijeme, loža
Goda out do daljnjeg
Čabraje nema za Istru, zapravo ne znam što je njemu i koliko dugo je out i je li on otpisan ili ozlijeđen nemam pojma..

Na šta smo se doveli...

izgleda Devetak LB i Bogi RB......

E
Quote from: ddrizala on 17.08.2024, 11:23
Quote from: aahzinho on 17.08.2024, 10:35
Quote from: Vado Magnar on 17.08.2024, 10:09Dojma sam da bi on u nekih 442 kao povućena špica iza nekog sidruna mogao prosperirati. No, problem je da naša momčad nije dizajnirana da igra 442, nemamo ni krila, ni dovoljan broj napadača za tako što.

Anyway, ako počne davat golove onda će se prodat za one million billion pa nije čudo da naši igraju na tu kartu.

Ako ćemo biti pristojni, Franjo je Mandžukić za siromašne ili malo bliže nama i realnije, Frigan za siromašne. Ima presing, ima trku i može biti prva linija obrane. Problem je kad dobije loptu, kontrola lopte mu je osrednja, a odlučivanje što napraviti s njom još gore.

Ako ćemo biti zločesti, podsjeća me na psa koji trči za loptom i onda kad ju dobije ne zna što će s njom. Zbilja smo spali na niske grane, s njim kao projektom kluba.

Ivanovic je prije Olic za siromasne. Trkac bez glave i bez razmisljanja, bik koji gura i vuce cijelu ekipu samo razlika je bila sta je Olic trpao prvom prilikom bez razmisljanja, a Franjo ocito gleda previse TikTok edita...

Sjećam se mladog Olića. Ponekad je radio stvari koje bi se mogle zamijeniti s Ronaldhinom, ali kakav je bio rezultat?

On dribla igrača 1, radi piruetu oko 2. je sam i može centrirati: centr sleti na bočnu liniju s druge strane u out.

To je bio mladi Olić.

17.08.2024, 11:53 #3137 Last Edit: 17.08.2024, 11:54 by Vado Magnar
Super su odradili prijelazni rok. Ne da nemamo bekove, nego nam nema tko odmoriti ove koji stalno igraju. Bogojević bi trebao što? U mjesec dana odigrati osam-devet utakmica i to po 90 min???

Sjajno.

Olić je bio još mulac kad je Zagrebu donio naslov prvaka kao prvi strijelac lige.

Sjećam se ljeta 2001., čitam Sportske, tema je gdje će Olić... Spominjala se i Rijeka. Kakva vremena.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

A
Kako misliš nemamo bekove? Smola i Bogi desno, a za lijevo imamo i viška jer tu su Devetak, Čabraja i Goda...vidiš da ih imamo. Da mi je samo znati tko bi uspio Miška uvjeriti da ih nemamo i da treba još nekog beka kupiti, kada roster zapravo kaže da jednog trebamo prodati, a ne još kupovati  :bo:

Quote from: Fornax on 17.08.2024, 12:05Olić je bio još mulac kad je Zagrebu donio naslov prvaka kao prvi strijelac lige.

Sjećam se ljeta 2001., čitam Sportske, tema je gdje će Olić... Spominjala se i Rijeka. Kakva vremena.

Tako nekako, kad je iz Marsonije prelazio u Zagreb (i u Marsi je zabijao), ali Zg je slagao ozbiljnu ekipu za naše prilike..

M
Drmic je,dok je bio kod nas znao ostajat poslije treninga ostajat dodatno. Nekakav utjecaj i koji savjet možda bi Franji čuda značilo.

F
Iako mi se gadi pomisao da ga vracamo, da bi nam dobro dosao barem za zadnjih 15-20min, bi sigurno

Quote from: moreplovac on 17.08.2024, 13:27Drmic je,dok je bio kod nas znao ostajat poslije treninga ostajat dodatno. Nekakav utjecaj i koji savjet možda bi Franji čuda značilo.

Sve ovo je i više nego točno ali ja bi prije igrao s igračem manje nego vratio igrača koji je otišao u Dinamo na isteku ugovora.

A
Ma nije se Drmić osim odlaskom u gnjk nešto značajno zamjerio da neki plaćeni interview sa riječima tipa "odlazak u gnjk mi je bio najgluplji potez karijere...Rijeka u odnosu na gnjk ima "ono nešto", ima dušu...da ne spominjem kako je Armada "space shuttle" za BBB, najbolja navijačka skupina koja živi 24/7 sa klubom...itd...blah,blah,blah", da većinu ne bi opet kupio. Uostalom, ako može pomoć, a mislim da može i ako to ne košta puno, zašto ne? Rezultat Rijeke je iznad svega. Samo je dosta upitno može li pomoći i u kakvom je stanju. Mada, kad vidim kako su ovi trenuti pripremljeni, možda je čovjek u boljem stanju od pola naših.

I
Tehnički gledano, Drmić nije nikada niti bio naš igrač niti je bio u ugovornom odnosu s nama.

Kod nas je igrao kao posuđeni igrač Norwicha gdje smo mi vjerojatno preuzeli dio plaće i kao takav je dočekao istek ugovora.

Navodno mu je Miško nudio odličan ugovor da ostane, ali ni pola od onoga što je dobio gore.

Pa je ta priča tako završila.

Ako vec pricamo o Drmicu, zasto ne Mandzukic?
On je isto bivsi nogometas isto se povezivao s nama, koljena su mu u boljem stanju, a vjerojatno je i spremniji.

17.08.2024, 14:42 #3147 Last Edit: 17.08.2024, 14:42 by Vado Magnar
Quote from: Snjesko on 17.08.2024, 14:23Ako vec pricamo o Drmicu, zasto ne Mandzukic?
On je isto bivsi nogometas isto se povezivao s nama, koljena su mu u boljem stanju, a vjerojatno je i spremniji.
Samo njega ne! Juve merda!  :-\  :neretljak:

D
Quote from: Vado Magnar on 17.08.2024, 14:42
Quote from: Snjesko on 17.08.2024, 14:23Ako vec pricamo o Drmicu, zasto ne Mandzukic?
Samo njega ne! Juve merda!  :-\  :neretljak:

Drmic, pa Mandzukic... Sta nije ocito? ;D (CR7 pomozi nam)

Kad će Messi vratit uslugu što smo mu potpisali frendića? Messi vrime je!  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo