RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

E
31.07.2024, 13:42 #2520 Last Edit: 31.07.2024, 13:43 by elnino4
Quote from: Deni323 on 31.07.2024, 12:16
Quote from: Vado Magnar on 31.07.2024, 12:05
Quote from: TIR on 31.07.2024, 11:49Ako dolazi Marešić ili neko jako ime, dobra i logična posudba.

U protivnom glupost.

Sad smo na tri štopera (Radeljić, Galešić, Majstorović) +1 (Smolčić). Radeljić se polomio u četvrtak pa je pitanje u kojem je stanju, neka jedan dobije kartone i u frci si. Fali bar još jedan štoper.

Posudba Dujmovica u Ši gotovo sigurno znaci da imaju nekog vec dogovorenog.

Vjerojatno cemo vrlo brzo saznati koga.
Sopa je rekao da Burčul ostaje u prvoj momčadi umjesto Dujmovića. Volio bi da dođe netko, ali čini mi se da neće..

D
Raspitivali smo se za Vipotnika

"Ništa od Dinama, mene nitko nije zvao. Mislim da ako ga Dinamo želi da bi me već netko nazvao da malo pripremi situaciju. Tako da uopće ne razmišljam o Dinamu niti to uzimamo ozbiljno. Javili su nam se iz Hajduka i Rijeke", rekao je Vipotnikov menadžer Sašo Župan za Sportklub, ali bi poziv mogao uskoro očekivati.

Eh takav igrač bi nam dobro došao!

Zanimljivo, nisam očekivao ni da ćemo pokušati. Obzirom da bi nam legao ko budali šamar i to jučer, računam da ništa od toga.

Jedina karta na koju možemo igrati je Kek, ali danas je još teže prodat priču i projekt obzirom da nudimo i manje nego pred skoro 10 godina.
#navodninavijač

31.07.2024, 14:46 #2524 Last Edit: 31.07.2024, 14:46 by Vado Magnar
Ako postoji igrač za kojeg moraš "odrešiti kesu" onda je to napadač. A nama sada prokleto fali napadač. Nadam se da će barem pokušati.

B
I mene iznenaduje..ako odlucuju financije nema sanse da pariramo hajduku-oni se razbacuju, dat ce tommy bez problema 500k po sezoni, dok ga nasih 100k i postotak od prodaje nece izbit iz cipela. Jedino sta nas drzi u igri je taj renome koji ne koristmo zasad u ovom roki- da dizemo igrace na visu razinu i sluzimo kao odskocna daska, dok u hajduku zna i sam da igraci nazaduju.

Vipotnik je rješenje svih naših problema u napadu.. daj mu koliko traži i nek nas prestanu zajebavat s pojačanjima u rangu Rudešovih.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Moram priznat da nikad nisam gledao Vipotnika, ali po svemu potencijalno bi mogao bit dobar fit za nas. I jos k tome besplatno moze doc, samo ga treba platit.

Mozda da se proda jos 3000 pretplata. Racunam po prosjecnoj cijeni od 300 EURa, to bi moglo bit dovoljno za dvogodisnji ugovor?

Quote from: Snjesko on 31.07.2024, 15:02Moram priznat da nikad nisam gledao Vipotnika, ali po svemu potencijalno bi mogao bit dobar fit za nas. I jos k tome besplatno moze doc, samo ga treba platit.

Mozda da se proda jos 3000 pretplata. Racunam po prosjecnoj cijeni od 300 EURa, to bi moglo bit dovoljno za dvogodisnji ugovor?

Nismo li u kontradikciji?  :neretljak:
Uglavnom, htio sam samo reći da besplatno neće doći. Isti će se novci potrošiti ako je potpisan ugovor na dvije godine na 500k po godini ili se plati 800k odštete i 100k po godini. Karikiram naravno, ali poanta je da ne plaćanje odštete drugom klubu ne znači da igrač dolazi besplatno (a naši novinari konstantno koriste tu sintagmu).

Anyway, nisam ni ja gledao Vipotnika, ali valjda je dobar. To je profil igrača koji nam nasušno treba. Pa ako se dogovore obije strane - bilo bi super.

A
Vipotnik, to bi bila bonba  :svakacast: ali osobno ne vjerujem da mi to možemo   :bo:

M
Moje osobno mišljenje: kad bi DRS doveo Vipotnika pokazao bi da vidi dalje od Istre i mordora.
Iako meni dobro zvuči Vonic.

I
Nemam ni ja pojma kakav je taj Vipotnik, ako je 50 % Šeška je dobar.

Mislim da bi taj Vipotnik bio zicer zicera, već bi bio bijeli 9 da smo kojim slučajem osvojili naslov.

Lagano sve podsjeća na 2016tu. Totalna rasprodaja, mi i hajduk se borimo za slovensku boNbu( Črnic tada) ...čekamo samo may 2025te i Korzo  8)

R
Quote from: duke on 31.07.2024, 14:06Raspitivali smo se za Vipotnika

"Ništa od Dinama, mene nitko nije zvao. Mislim da ako ga Dinamo želi da bi me već netko nazvao da malo pripremi situaciju. Tako da uopće ne razmišljam o Dinamu niti to uzimamo ozbiljno. Javili su nam se iz Hajduka i Rijeke", rekao je Vipotnikov menadžer Sašo Župan za Sportklub, ali bi poziv mogao uskoro očekivati.

A u naslovu Vipotnikov dolazi u Dinamo 😂😂 kakvi jebivjetri ovi danasnji novinari

R
Quote from: ispod stijena on 31.07.2024, 16:25Nemam ni ja pojma kakav je taj Vipotnik, ako je 50 % Šeška je dobar.

Mislim da bi taj Vipotnik bio zicer zicera, već bi bio bijeli 9 da smo kojim slučajem osvojili naslov.

Lagano sve podsjeća na 2016tu. Totalna rasprodaja, mi i hajduk se borimo za slovensku boNbu( Črnic tada) ...čekamo samo may 2025te i Korzo  8)

Ma nema sanse da taj dode kod.nas .....iz osobnoga iskustva ti mogu potvrditi da svi oni ( agenti) koriste Rijeku da izmuze sto vise love od Dinama
Samo sta purgeri ove godine tanko seru

Za Vipotnika je također zainteresiran i Bochum te neki klubovi iz zemalja Beneluxa tako da vjerv niš od toga.