RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: T.T.N.Y. on 19.01.2025, 13:58I da(malo off topic), imam info da smo definitivno odustali od Rijeke 2 koja se trebala oformiti na ljeto.

Dinamo, Hajduk i Osijek navodno idu u taj projekt.
bolje da nemamo to je glupost

nama se  izgleda samo za galesica zurilo definirati kadar, a ostalo u hodu :svakacast:  :bo:

Quote from: vMario87 on 19.01.2025, 13:49Meni npr. Joel Asoro nije u dobrom sjećanju..

Meni Zhegrova iz Lillea. A vidim da ga i Napoli zeli, ali ajde sad, necemo bit picajzle.

Btw. ne slazem se da je Ri2 glupost. Moze nam bit suvisna jedino ako nadjemo krsten feeder klub. Blizanci mogu imat i feeder i 2. team, jbg.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Quote from: Tmatic on 19.01.2025, 12:42
Quote from: Deni323 on 19.01.2025, 12:27Napravit to isto sa Opatijom i boli nas k
Sad bi bilo odlično od nas da im damo Dujmovića Babića i možda Butića. S tim bi riješili njihov problem sa minutažom i pomogli (poboljšali odnose) Opatiji

Dujmović i Babic su prosli posudbe, to su 20godišnjaci. Sad je ili jesi ili nisi, nema po meni čekanja i ne vidim smisao posudbi više tu,Dujmović je prošao 2. ligu za Šbk i položio je. Babić je proišao posudbu u BiH ( ipak nešto malo jače od 2.HNL) isto je bio solidan. Po meni jedino posudba u 1.HNL, ali mislim da za to nitko nije previše zagrijan.

Butić je druga priča, on je 3 godine mlađi od njih,  idealno Opatija ili Orijent.

Quote from: Boy1da on 19.01.2025, 14:29
Quote from: vMario87 on 19.01.2025, 13:49Meni npr. Joel Asoro nije u dobrom sjećanju..

Meni Zhegrova iz Lillea. A vidim da ga i Napoli zeli, ali ajde sad, necemo bit picajzle.

A jbg sad.

Onda su mi i Koulibaly, Insigne i Zielinski isto tu..  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A

Btw. ne slazem se da je Ri2 glupost. Moze nam bit suvisna jedino ako nadjemo krsten feeder klub. Blizanci mogu imat i feeder i 2. team, jbg.
Edin Višća?

Jasno. A tu je onda i nas nesudjeni Andre Andre...

Z
znači po članku, idući tjedan očekujemo Maneva i da na Loksu idemo bez napadača.  :neretljak:

T
Spominjao sam ga ja ljetos kad je otišo Obregon jer je tad izgledalo da bi on mogo napustit Metz

Z
19.01.2025, 14:59 #7599 Last Edit: 19.01.2025, 15:03 by Zelko Maler
tolko smo u kurcu i istraumatizirani od tog smrdiljivog dinama ( hvala Miskovicu) da smo svi (i ja)  pod igrača koji nam nije u lijepom sjećanju odma povezali s dinamom, a autor to nigdje ne spominje poveznicu s dinamom.  ;D

M
Rijeka je u naprednim pregovorima za potpisivanje Jovana Maneva, bivšeg igrača Osijeka, kako bi ojačali svoju obranu. Navodno je vrlo blizu završetka transfera

Quote from: vMario87 on 19.01.2025, 14:42

A jbg sad.

Onda su mi i Koulibaly, Insigne i Zielinski isto tu..  ;D

Koulibaly? Onaj sta nije mogao zaustavit Lorda Kuleta? Pass.

Quote from: Zelko Maler on 19.01.2025, 14:59tolko smo u kurcu i istraumatizirani od tog smrdiljivog dinama ( hvala Miskovicu) da smo svi (i ja)  pod igrača koji nam nije u lijepom sjećanju odma povezali s dinamom, a autor to nigdje ne spominje poveznicu s dinamom.  ;D

Da, istina. Mozda je netko iz Olimpije...

I
Nama kao da je kratki spoj negdje u glavi.

Palikuća , DRS, a prije njih Mance i Srećko.

Oni su odradili cca 25 prijelaznih rokova.

Jedan jedini prijelazni rok kada je sve bilo posloženo na vrijeme je onaj ljetni od Jakirovica. I možda onaj ljetni od Keka kad je dao nekoliko mjeseci kasnije otkaz i to je to. + lanjski zimski kad nitko nije otišao i pokušalo se sa Maricem.

U šampionskoj sezoni prodali Tomasova koji je igrao sam prije Turaka, poslije Leskovic - Franko izmjena kada smo već ispali iz Europe.

U šampionskom zimskom prijelaznom roku smo Zuparica doveli nakon odigrane dve utakmice u proljece , a zamjena za Mitrovica koji je odmah otišao je bio Sofranac! Gasila se vatra sa Kulušićem.
Kramaric je došao onda zadnjeg dana prijelaznog ljetnog roka.
Gavranović, Drmic, Moises, u debeloj veljači.

Mislim , stvari su "po uzanci" reklo bi se samo su ocekivanja porasla pa samim time i nervoza.
Ili se jednostavno laje na mjesec...

S
Quote from: ispod stijena on 19.01.2025, 16:33Nama kao da je kratki spoj negdje u glavi.

Palikuća , DRS, a prije njih Mance i Srećko.

Oni su odradili cca 25 prijelaznih rokova.

Jedan jedini prijelazni rok kada je sve bilo posloženo na vrijeme je onaj ljetni od Jakirovica. I možda onaj ljetni od Keka kad je dao nekoliko mjeseci kasnije otkaz i to je to. + lanjski zimski kad nitko nije otišao i pokušalo se sa Maricem.

U šampionskoj sezoni prodali Tomasova koji je igrao sam prije Turaka, poslije Leskovic - Franko izmjena kada smo već ispali iz Europe.

U šampionskom zimskom prijelaznom roku smo Zuparica doveli nakon odigrane dve utakmice u proljece , a zamjena za Mitrovica koji je odmah otišao je bio Sofranac! Gasila se vatra sa Kulušićem.
Kramaric je došao onda zadnjeg dana prijelaznog ljetnog roka.
Gavranović, Drmic, Moises, u debeloj veljači.

Mislim , stvari su "po uzanci" reklo bi se samo su ocekivanja porasla pa samim time i nervoza.
Ili se jednostavno laje na mjesec...

Na početku šampionske sezone Roman Bezjak je prodan u Darmstadt, pa je od njih uzet na posudbu  - 14.2 zadnja 2 sata prijelaznog roka.