SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 07.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.04.2024, 20:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da, cupavo, ne pamtim da sam gledao tako defanzivno poslozen Hajduk koji prvih 70 minuta nije 2 puta posteno presao centar.
Na kraju zasluzeno i najslađe moguce. Plovimo dalje  sljedeca postaja Pula!

B
Ne pamtim da sam gledao neku nasu utakmicu sa vecim grcem u zelucu, cak i kad smo poveli stres na max.

Z
Uzeli smo tri boda... ovo je bio derbi, a neki su mislili da treba biti plitak potok... idemooooo... kada se boriš za kantu svaka je sa grčem u želucu...

🦈 🌊 🫏🫏🌊🌊
🌊🦈 🌊 🫏🫏🌊
🌊🌊🦈 🌊 🫏🫏
🌊🌊🌊🦈 🌊 🫏
🌊🌊🌊🌊🦈 🌊

:svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Koreo na kraju strašan :svakacast:
#navodninavijač

Apsolvirano.

Ali moram reć, zadnjih 10 minuta do nadoknade smo igrali jako loše. Sve je izgledalo na jedan blagi grč, kao da se drukčije postavljamo kad igramo protiv xајдукa i malograđanskog, dal je do taktike ili glave ne znam. Ali takva taktika čekanja i iscrpljivanja se lako obije o glavu jer 90 minuta ide vrlo brzo. A nisu bolji od nas.

Veliki plus je da nije bilo više od jednog žutog. U ostalim kolima gdje sudi hns-ova agenda najvažnije je ne sabirati žute, jer će nas najprije tako probat sabotirat.

U derbiju u 33. kolu jednostavno moramo dobit, vrlo je teško da će malograđanski kiksat do tada. To će bit pravi ispit za Sopića da se vidi koliko je ozbiljan i profesionalan.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Plusevi:
- "dočekani" igrači: Pjaca i Pašalić su bili očajni čitavu utakmicu, a na kraju prvi preko Fruka dodao za odličan gol drugog.
- stoperi sigurni u procjenama i izgradnji igre minus Radeljićevo spavanje na ubačaj Perišića koje nas je moglo uništiti na kraju.
- vrhunska atmosfera, strašne koreografije
- Rumunji unatoč našoj nepotrebnoj i netočnoj galami na kraju solidan posao. Nevidljivi, što je najbitnije.

Minusi:
- panika na kraju, što Sopića, što igrača (utakmicu su osim Labre završili Smola, Galešić, Mitrović, Radeljić, Goda, Selahi, Grgić i Petrovič...), umjesto da se stane na loptu.
- djeca koja sa zapadnog dijela sjevera bacaju papire na Krovinovića, odnosno ona gađanja Lučića u 1.p. nakratko. Kad-tad će netko dobit nešto u glavu i onda ćemo najebat. Skulirajte se svi...
- pljeskanje Perišiću kod ulaska. Daj nemoj me jebat, eventualno iz nekog respekta plješći ako izlazi, ne kad ulazi da bi ti zabio gol..
#navodninavijač

I
Mogao bih pisati puno toga...
Meni je ovo jednostavno previše, jedva ja to gledam...

Bravo dečki!
Idemo dalje

V
Odlična tekma s naše strane. Hajdukov plan je očito bio čekati kontre i hvatati nas na krivoj nozi, na kraju nisu ništa pokazali.

Jesmo opreznije igrali, ali i dalje dovoljno da uzmemo tri boda. Šteta što nismo u nekim situacijama pucali umjesto što smo dodavali.

Kao što je TIR napisao, minus zadnjih 10 minuta.

Rumunj odličan, sjajno suđenje, nema presjecanja igre, ujednačeni kriterij. Ne razumijem ljutnju sa I tribine.

Sad u Istru, nastaviti niz.

Ok, pobijedili smo rutinski 1-0. Moramo puno bolje igrati protiv ovih slabijih klubova kojima čak ni njihov trener nezna kako mu se zovu igrači pa kad daje izjavu govori da je RISTOVSKI imao odlučnu šansu  :neretljak:

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 07.04.2024, 23:16https://www.index.hr/sport/clanak/sopic-saljem-jedan-lijepi-apel-istri-po-cemu-smo-to-mi-drugaciji-od-hajduka/2554350.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
Ne mogu vjerovat da jedan Sopić radi nešto što bi svi drugi morali osim možda baš njega.  :svakacast:

Svaka čast, Sopa vidio da nitko ovdje nema par muda pa preuzeo stvar.

Jebem mu mater, umjesto da se te pizdune medijski nagazi hard core, mi kurčina.

Ali glede utakmice... Hajduk kao da je danas došao sjebat nas, a ne vratit sebe u igru, barem prividno. Do Pašalićevog gola igraju na bod kao da im je ovo treće mjesto odjednom okej. Velika je stvar da smo ovdje izvukli trobod!

Fantastična atmosfera nakon utakmice, čestitke svima.
#degenerik

Z
Neopisivi gust doć na posao i gledati kako hajdukovci spuštaju pogled bez da im ista kazes

Najjači trenutak jučerašnje utakmice je bio trenutak 90+ minuta, utakmica još traje, neki faul za nas kod zapada, s tribina ide obrada "Gustafa" a Radeljić flegma hoda po terenu plješće i navija s tribinama  :svakacast: