SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 07.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.04.2024, 20:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Radeljić za kapetana.. Kakva utakmica, kakva forma.. a potez dana ono u 91. minuti kad se pjevalo 'Mrzim ga..'
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Zaggy Rijeka on 08.04.2024, 08:27Neopisivi gust doć na posao i gledati kako hajdukovci spuštaju pogled bez da im ista kazes
Ja sam jednog svog prcnuo selfijem s rujke di mu pokazujem srednjaka... Neko vrijeme nećemo bit u nekim ekstra odnosima. ;D
#degenerik

R
Inace Istra nas opet odjebala , ništa od Istoka....

Je li moguće da izvor sukoba, odnosno dizanja noseva kod boškarina datira s Raić Sudarom? I načinom na koji se ponio prema njima, odnosno prema istarskom nogometu u cjelini, s obzirom na funkciju koju je u njemu obnašao?
I da ovi preko toga ne žele prijeći? Pa pribjegavaju ovakvim lupeškim trikovima i ciganjenjima?

Ali pamtimo vam zemunci sve, to budite sigurni. Nije da ste ikada nešto specijalno dragi bili, dapače, ali od danas ste i službeno u crvenoj zoni. Do svidanja.

Sluge tovarske na fejsu  - 

Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo.
Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB koji vam uskoro dolaze.
Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5% kapaciteta što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.
Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5%  koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem ubuduće bi se i to moglo promijeniti.
Sportski pozdrav 🖕
DP92
alkoholom protiv droge

Quote from: Pesimista on 08.04.2024, 13:41Sluge tovarske na fejsu  - 

Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo.
Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB koji vam uskoro dolaze.
Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5% kapaciteta što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.
Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5%  koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem ubuduće bi se i to moglo promijeniti.
Sportski pozdrav 🖕
DP92

Kakvi šupci :sta:

Neka se saginju ovima sa juga dok mi ganjamo naslov, neka, sami protiv svih, nije prvi put

Z
Quote from: vMario87 on 08.04.2024, 13:21https://nk-rijeka.hr/nk-istra-1961-nece-otvarati-istocnu-tribinu/

Govnaaaa

meni je ovo win win situacija za nas. Da su otvorili super, ovako je to ispalo pederski od njih, odnosno ispasti će materijal za dodatno špananje i motivacija našim igračima

Quote from: Pesimista on 08.04.2024, 13:41Sluge tovarske na fejsu  - 

Sportski pozdrav 🖕
DP92

Sluge ne razumiju da mi dajemo gostima 400 ulaznica ili 5% zato šta napunimo ostalih 7800 mjesta. NK Istra tj njeni navijači će napunit 1000-2000 mjesta i mi 1500 samo na jugu šta znači da će bit 5000+ praznih mjesta na stadionu umjesto da bude pun stadion i prava atmosfera i promocija nogometa.

Istra je sramota za HNL i očito im nije u interesu da se popravi posjeta na hrvatskim stadionima.

Treba pojacat novog prvoligasa pa da tovarske sluge napokon ispadnu u 2.ligu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Da imaju muda napisat "da, dali smo Hajduku više jer dosta ljudi iz Istre je htjelo na Hajduk, predsjednik Pule je navijač Hajduka", ne bi im ništa rekao.

Ovako mogu ja tupit da oni kao domaćin nemaju potrebu ojačavat gosta davanjem većeg broja ulaznica njima (jer im je jedina korist vjerojatno mizeran financijski prihod razlike prodanih ulaznica, šta 10 tisuća eura?). Ali dok si god nekad ranije postavio presedan otvaranjem tribine Hajduku, izvoli stat iza svojih radnji, a ne ovako šupski.
#navodninavijač

Kako ne shvaćate, oni to rade jer: "...imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5% kapaciteta što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica..."

Oni se valjda bore za prava bbb i torcide, jer oni doslovno mogu stat na 7 stolica, a sad im smeta samo 5 % kapaciteta. Ajde kavez mogu shvatit, iako seru, ali zašto bi njih grebalo tih 5 posto ulaznica kojih nisu kupili ako zbrojimo sve utakmice koje su do sad gostovali na Ruji. Izgleda da drže do principa i bore se za navijačku slobodu. Kao i pulski gradonačelnik.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/gradonacelnik-pule-mnoge-je-sokirao-s-majicom-sloboda-navijacima-a-kriticarima-je-porucio-ovo-je-podrska-foto-20220719

Dobro je držati do principa, jer im se prošli put pokazalo kao pozitivno iskustvo.

https://www.vecernji.hr/sport/video-tucnjava-u-puli-navijaci-hajduka-uletjeli-na-teren-intervenirala-i-policija-1727126

E
Quote from: worm on 08.04.2024, 10:56
Quote from: bob marley on 07.04.2024, 23:49https://www.nacional.hr/skandalozni-incident-filip-uremovic-bocom-pogodio-zastitara-u-glavu-na-rujevici/

Kako doznajemo iz Hajduka, Uremović pojma nema o čemu se radi i negira da je ikoga gađao bocom.  :nisamja:

Može on sad negirat koliko hoće, pogodio je čovjeka koji je radio svoj posao punom bocom u glavu, ozljedu je zabilježila hitna pomoć na stadionu. Sve se vidi na snimci, delegat i policija su podnijeli prjavu.

O
Quote from: Silvio Dante on 08.04.2024, 13:33Je li moguće da izvor sukoba, odnosno dizanja noseva kod boškarina datira s Raić Sudarom? I načinom na koji se ponio prema njima, odnosno prema istarskom nogometu u cjelini, s obzirom na funkciju koju je u njemu obnašao?
I da ovi preko toga ne žele prijeći? Pa pribjegavaju ovakvim lupeškim trikovima i ciganjenjima?

Ali pamtimo vam zemunci sve, to budite sigurni. Nije da ste ikada nešto specijalno dragi bili, dapače, ali od danas ste i službeno u crvenoj zoni. Do svidanja.

Nadam se njihovom ispadanju slijedeće sezone.