SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 07.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.04.2024, 20:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: el_tiburon87 on 08.04.2024, 14:59
Quote from: worm on 08.04.2024, 10:56
Quote from: bob marley on 07.04.2024, 23:49https://www.nacional.hr/skandalozni-incident-filip-uremovic-bocom-pogodio-zastitara-u-glavu-na-rujevici/

Kako doznajemo iz Hajduka, Uremović pojma nema o čemu se radi i negira da je ikoga gađao bocom.  :nisamja:

Može on sad negirat koliko hoće, pogodio je čovjeka koji je radio svoj posao punom bocom u glavu, ozljedu je zabilježila hitna pomoć na stadionu. Sve se vidi na snimci, delegat i policija su podnijeli prjavu.

Sinkopa...to kod nas prolazi na sudu...😂

Z
Quote from: Monarh on 08.04.2024, 15:292 od 2, upravo smijenjen i Karoglan.

Petoljetka je zastarjela...cilj je fritula dogodine ...😂

Srušili smo im kompletnu kulu od karata na desetu godišnjicu poruke o 100 godina klečanja.

How cool is that?  ;D
#degenerik

Sad malo gledam Studio Supersport, Uremović dao jako korektnu, smirenu, samokritičnu izjavu gdje je u nekoliko navrata naglasio da je pobijedila bolja momčad.

Ne djeluje mi kao netko tko je netom prije divljao i bacao boce na ljude.  ???

EDIT: Svi komentiraju Karoglanov gaf s "Ristovskim", a nitko "Levaju".  ;D
#degenerik

Quote from: Fornax on 08.04.2024, 17:21Sad malo gledam Studio Supersport, Uremović dao jako korektnu, smirenu, samokritičnu izjavu gdje je u nekoliko navrata naglasio da je pobijedila bolja momčad.

Ne djeluje mi kao netko tko je netom prije divljao i bacao boce na ljude.  ???
Bit ce da je jebeno bipolaran.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Interesantna stvar,otvorim Index.hr, sportska sekcija,a ono samo juznjaci, kao da su igrali protiv samih sebe i ispusili i sad niti jedna od te dvije ekipe nije u trci za naslovom. Nigdje ne pise pobijedila ih je mlada zustra momcad, sa velikim M, za razliku od nakupine igraca s druge strane.

Quote from: ZZZZ7777 on 08.04.2024, 15:38

Ne znam možda bi Karaglav ipak uspio iz petoljetke ispunit plan ulaskom u grupnu fazu četri kafića i tako spasiti i Jakoprdcevu funkciju ali boli me racku za njih a još kad Bogdanović počne potraživati svoju lovu biti će veselo.
Volim grad koji teče

Quote from: Vado Magnar on 08.04.2024, 16:06Hrana za Badbeata.  :neretljak:

Gušta cijeli dan, baš je produktivan
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Quote from: Starless on 08.04.2024, 18:20
Quote from: ZZZZ7777 on 08.04.2024, 15:38

Ne znam možda bi Karaglav ipak uspio iz petoljetke ispunit plan ulaskom u grupnu fazu četri kafića i tako spasiti i Jakoprdcevu funkciju ali boli me racku za njih a još kad Bogdanović počne potraživati svoju lovu biti će veselo.

Ukinuto natjecanje, zsto su ga i smjenili.,

Quote from: Fornax on 08.04.2024, 17:21Sad malo gledam Studio Supersport, Uremović dao jako korektnu, smirenu, samokritičnu izjavu gdje je u nekoliko navrata naglasio da je pobijedila bolja momčad.
...

Bas sam i ja slušao njegovu izjavu i zabrinuo se za dečka. Mogao bi imati problema i u svlačionici i na ulici radi nje. Ne zato jer je nešto posebno defetistički, nego samo zato sto je objektivna i uz značajnu dozu samokritike svojoj ekipi i klubu.

A to vise od svega govori o Splickom stanju uma.

Jeste primjetili kako Radeljić jebe mater tovarima tamo negdi oko 9:35 na utakmici? Treba to izrezat..

Kakav dan je imao naš Stjepan  ;D  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍