SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 07.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.04.2024, 20:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 05.04.2024, 12:55to je trol. Po imenu mislim da on prca tovare.
Jesi ti okej?  ;D
#degenerik

O
Quote from: TIR on 05.04.2024, 12:11Mislim super je ako im zaigraju i Lučić i Uremović i Livaja. Nema boljeg protivnika nego načet, ozlijeđen... Taj bi htio, ali ne može.

Ne bih se ni tome čudio, oni ionako rade sve na silu i zato će u toj sili izgorit i to do kraja.

Valjda će bit dobar ovaj Fesnic iako je očito da je to niža razina od Kovacsa.. Nema veze samo nek ima isti kriterij za obje ekipe i bit će to dobro  :bo:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Ištvan Kovač otkazao... kažu da ga je presjeklo ko Kalinića nakon gola...😂

Z
ovaj ne spada u elitnu skupinu sudaca, neiskusan , mlad. Ne znam.

Ne znam, ali ne sviđa mi se. Koji smo mi baksuzi btj, da ozljedio se sudac. Majku ti jebem.

Ako će pasti pod pritisak, može samo pod nas pritisak pasti. Igramo na Ruji...  ;)

Pa ozlijedio se Kovacs, nema veze ima Hajduk s tim. ;)

Nije jednako jako ime - dapače, iskustveno je on kategorija-dvije ispod; sudi EL i KL umjesto LP - ali i dalje bi morao biti miljama iznad našeg prosjeka... Uostalom, nerijetko je veći problem od kvalitete našeg suca činjenica da se boji pokazati karton nekom iz režimlja, odnosno gleda ih s previše respekta.
#navodninavijač

Dragi moji Riječani i Riječanke

Da im jebeni Brbo sudi nebi ih spasio potopa u nedjelju. Ovo je naša godina. Mrtvi su.

Z
Quote from: Fiumano on 05.04.2024, 14:35Dragi moji Riječani i Riječanke

Da im jebeni Brbo sudi nebi ih spasio potopa u nedjelju. Ovo je naša godina. Mrtvi su.

Ili mogu im suditi Tenžera i Duplančić zajedno 😂

Quote from: TIR on 05.04.2024, 14:32Pa ozlijedio se Kovacs, nema veze ima Hajduk s tim. ;)

Nije jednako jako ime - dapače, iskustveno je on kategorija-dvije ispod; sudi EL i KL umjesto LP - ali i dalje bi morao biti miljama iznad našeg prosjeka... Uostalom, nerijetko je veći problem od kvalitete našeg suca činjenica da se boji pokazati karton nekom iz režimlja, odnosno gleda ih s previše respekta.
A čuj, onaj cinik što duboko čuči u meni, nekad se probudi i bude pogonjen paranojom i kaže da Hajduk sigurno nema veze, ali ima li Dinamo? 😜

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.04.2024, 12:41Krenuli su tovari 🤡

Horatiu Fesnic iz Rumunjske sudit će derbi...

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/rumunjski-mamic-optuzio-suca-da-mu-je-ukrao-20-mil-eura-sada-sudi-rijekahajduk/2553766.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Zar nije glavni sudac  Istvan Kovacs a ovaj kojeg spominju nije ni medju pomocnicima. Eventualno u Var sobi?

A pisu tako da bi covjek pomislio da je rijec o glavnom sucu. Ili sam ja nesto propustio 🤔?

Interesantno je kako Index.hr uvijek na braniku istine, uvijek pravda i tako. I sad uzmemo vijest Rumunjski Mamic, znaci isto kao i nas Mamic, tip koji masu toga radi ilegalnim radnjama i kredibilnost mu je labilna, odjednom postaje kljucni svjedok i mjenja se razina kredibilnosti,jer kao dovodi u pitanje utakmicu u kojoj Rijeka i hajduk,a cini mi se da njih interesira samo potonji.
Tako je postalo i opcenito novinarstvo, kad zadnja susa kojoj niko ne vjeruje i k tome jos je ismijavaju u nekim clancima ispali nesto sto moze naskoditi nekom koga te novine ne favoriziraju, to ide kao headline i ta osoba postaje kredibilna i vazna.

M
Ako stvarno Pjaca ne bude mogao igrat i bude ga postedio Sopa, zdravo je pretpostaviti da na to mjesto ide Jankovic. Tu ce malo past kombinatorika jer nas Janko gleda samo prema goluu tim situacijama ali cemo imati jak reposjed zbog njegove kolicine trke. Pasalic je on fire takodjer a voli veliku scenu vise nego zlicom pojest,pa kad ga zavuce izvana a Rujevica poludi a on samozadovoljan otklizi na koljenima prema navijacima.
Citam izjavu,momcad je na prvom mjestu,najvaznije da pobjedimo a poslije ja. Isto ko kad je onomad Benko izjavio "nije vazno ko ce zabit gol,glavno da pobijedimo, " koga vi to lazete ali neka,srcu bude milo kad zabije.