SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 07.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.04.2024, 20:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
Bude se misevi po kraju, skinuo par naljepnica danas hOpatiji i Lovranu. Jebat cemo im majku, FF

Quote from: Finac on 05.04.2024, 21:56Bude se misevi po kraju, skinuo par naljepnica danas hOpatiji i Lovranu. Jebat cemo im majku, FF

Kad smo vec kod doticnih, moze netko od Kiraca napisat ime kafica u Selcu gdje se skupljaju juznjaci i po zidovima vise njihova obiljezja?
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 05.04.2024, 23:08
Quote from: Finac on 05.04.2024, 21:56Bude se misevi po kraju, skinuo par naljepnica danas hOpatiji i Lovranu. Jebat cemo im majku, FF

Kad smo vec kod doticnih, moze netko od Kiraca napisat ime kafica u Selcu gdje se skupljaju juznjaci i po zidovima vise njihova obiljezja?

Vjerojatno Libero, to je ekipa Selce + Novi.V
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

G

Neznam kako se zove ali znamntocnu poziciju.
Znaci na glavnom trgu sa desne strane di su oni kafici u staklu, poslje njih prva kuca na cosku je taj kafic misli da je to Libero, pored njega je slasticarna.
Sinovi su tovari teski a otac im je Rijeka i ima pretplatu na Z tribini.
Slucajno se upoznali jer me stari zapamtio sa tribine a ja i zena stali tamo na kafe.
Tako smo se upoznali.
Jos ih stari zajebava da ce im dopeljat ekipu sa Turnica pa nek se onda kurce sa tovarskim amblemima u kaficu.

Quote from: Gromacha on 06.04.2024, 00:48

Neznam kako se zove ali znamntocnu poziciju.
Znaci na glavnom trgu sa desne strane di su oni kafici u staklu, poslje njih prva kuca na cosku je taj kafic misli da je to Libero, pored njega je slasticarna.
Sinovi su tovari teski a otac im je Rijeka i ima pretplatu na Z tribini.
Slucajno se upoznali jer me stari zapamtio sa tribine a ja i zena stali tamo na kafe.
Tako smo se upoznali.
Jos ih stari zajebava da ce im dopeljat ekipu sa Turnica pa nek se onda kurce sa tovarskim amblemima u kaficu.

To se zove promasen odgoj.

Onda je Libero po tom opisu. Bio sam tamo jednom prije više od godinu dana dok nisam imao pojma da je to tovarski kafić i nisam primjetio nikakav tovarski "ukras" ali nisam ni išao za tim..

Šta reć za takvog 'čovjeka' .. znači dovoljno je loše da si tovar na Kvarneru, a sad zamisli da ti je još otac veliki navijač i pretplatnik Rijeke i tebi ona gamad orjunaška bude milija od lokalnog kluba. Nemam komentara.

Očito kad imaš prijatelje Novljane zaradiš neko moždano oboljenje jer nemam drugog objašnjenja kako možeš postat tovar mimo obiteljske tradicije navijanja za Rijeku.

Trebamo slozit neku temu s takvim okupljalistima, firmama itd. na Kvarneru.
Cisto da ne ostavljamo novce gamadi.

B
Dobro bi bilo takve lokale i radnje oznaciti nekako, nekom zvijezdicom ili necim slicnim, da znamo..

Crna fritula na vratima tovarskih radnji i domova 🤡🤡

E
mojekarte.hr pogledajte naslovnu sliku na face-u. Inače su Slovenci, a ovdje imaju sjediše na Trsatu.

E
Quote from: vMario87 on 06.04.2024, 01:03Onda je Libero po tom opisu. Bio sam tamo jednom prije više od godinu dana dok nisam imao pojma da je to tovarski kafić i nisam primjetio nikakav tovarski "ukras" ali nisam ni išao za tim..

Šta reć za takvog 'čovjeka' .. znači dovoljno je loše da si tovar na Kvarneru, a sad zamisli da ti je još otac veliki navijač i pretplatnik Rijeke i tebi ona gamad orjunaška bude milija od lokalnog kluba. Nemam komentara.

Očito kad imaš prijatelje Novljane zaradiš neko moždano oboljenje jer nemam drugog objašnjenja kako možeš postat tovar mimo obiteljske tradicije navijanja za Rijeku.

Da, Katulići su u pitanju.

S
Ne ide mi još u glavu... otac naš, a SINOVI tovari. Aj' da je jedan nekim čudom zglajzao, ali dva?!?

Bila je nedavno rasprava na forumu o odgoju djece pa je bilo liberalnih ljudi koji si govorili kako ne zele uclaniti djecu u HNKR jer ne zele nista nametati. Ovo je bas primjer, ako neces oblikovati svoje dijete, netko drugi hoce, institucije, ulica, okruzenje...i eto, onda dobijes takav slucaj.
Ps. Odlicna ideja, crna fritula. Oznaciti nepozeljna mjesta u kraju.

Quote from: sthlm1987 on 06.04.2024, 10:19Bila je nedavno rasprava na forumu o odgoju djece pa je bilo liberalnih ljudi koji si govorili kako ne zele uclaniti djecu u HNKR jer ne zele nista nametati. Ovo je bas primjer, ako neces oblikovati svoje dijete, netko drugi hoce, institucije, ulica, okruzenje...i eto, onda dobijes takav slucaj.
Ps. Odlicna ideja, crna fritula. Oznaciti nepozeljna mjesta u kraju.

Ma ili Rijeka ili neće pratit nogomet. U ovom slučaju stroga diktatura  ;D

https://postimg.cc/vgH4kLpz

Vojak.
Opustili se momci, morat ce se opet s lokalnim indijancima radikalno.