Europska sezona 24/25

Started by Bobic, 22.05.2024, 08:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Quote from: Zelko Maler on 18.07.2024, 21:46
Quote from: moreplovac on 18.07.2024, 21:40Ima li ko informaciju, kaže prijatelj da Corvinul ne igra domaću u Hunedoari nego na nekom zamjenskom stadionu.
Gdje će igrat protiv nas?

ako se ne varam igrat će domaću utakmicu u Sibiu, na stadionu prvoligaša Hermanstadta, kapacitet 14k.

Thx,idem vidjet di je to

B
https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/osigurani-prijenosi-2-pretkola-hajduk-na-max-sportu-1-rijeka-i-osijek-kombinirano/132632

Inace, nema veze sta smo mi u u visem ranku natjecanja- EL a osijek i ajduk u KL, tovarska utakmica je najbitnija. Pljuc

M
Zato jer ti ove i za one plave navija 80 posto države i 99 posto dijaspore, a za nas šačica.

I možemo se jebat

Ako napravimo rezultat onda se možemo nametnut.

A
Quote from: Bobic on 19.07.2024, 15:56https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/osigurani-prijenosi-2-pretkola-hajduk-na-max-sportu-1-rijeka-i-osijek-kombinirano/132632

Inace, nema veze sta smo mi u u visem ranku natjecanja- EL a osijek i ajduk u KL, tovarska utakmica je najbitnija. Pljuc
Prošle godine Hajduk i mi bili kombinirano oni drugo a mi prvo poluvrijeme al je zapravo bio Hajduk na TV mi možda 5 min od 45

Z
s ovim Rumunjima treba prvu skroz sigurno igrati, nikakvi hendikepi i dokazivanje u prvoj utakmici nije potrebno, pristajem odma na 0:1, sve više od toga je bonus. Preveliki je rizik i ulog, kad se to prođe bit će svima lakše.

Ako gledamo korak naprijed, u 3.pretkolu mi imamo skroz ok protivnike, dapače sve osim Ajaxa mislim da bi Rijeka 2023/24 prošla. Ona Rijeka do svibnja naravno. Braga je mina. Sve ostalo je  bi za Rijeku prošle sezone bile 50-50 utakmice, sad nije takva situacija nažalost.

Ajax - Vojvodina
Braga - Maccabi Petah Tikva
Molde - Silkeborg
Kilmarnock - Cercle Brugge
Wisła Kraków - Rapid Beč
Viktoria Plzen
Ludogorets - Dinamo Minsk

Quote from: Zelko Maler on 20.07.2024, 10:07dapače sve osim Ajaxa mislim da bi Rijeka 2023/24 prošla

Misli opet.

Problem kod Sopića jest da on ne zna igrati na rezultat. Tj. do sada nije znao. Njegov plan B je 5-4-1 formacija posljednjih 10 minuta kad treba sačuvati rezultat, uvođenjem trećeg stopera koji prema mom (selektivnom i subjektivnom) sjećanju napravi više konfuzije i češće rezultira šansom za protivnika nego mirnoćom. On se dosad nije pokazao kao kalibar koji će odraditi laganih 1-1 u gostima i onda 2-0 kući, a kod Keka smo se nagledali na desetke takvih pametno odrađenih utakmica. Sopa će radije 2:0 poraz vani pa 4:1 pobjeda doma, nabrijana sa "ko će koga da vidimo" i tim spikama.

Bojim se da u Europi iako je to samo neki Silkeborg, samo neka Vojvodina ili samo neki Brugge jednostavno ima više pametnijih trenera koji znaju odigrati na rezultat, naguzit se krađom vremena i na slične načine. Mi smo nekontroliranim pritiskom izgubili prvenstvo na Ruji, koji kod Keka ne bi postojao. Iako je stativa Smole mogla sve preokrenuti u našu korist, nećemo takvim pristupom uvijek moći sve svalit na nesreću. Nije se ni taj Hoxha slučajno našao sam nakon greške Pjace i izletavanja Smole, nije baš sve slučajnost.

Ako je Sopić na tome ipak nešto naučio i spreman je malo konzervativnije ući u zahtjevnije utakmice, onda smo na konju i slažem se da tu nema nemogućih momčadi. Al mislim da nam se neće svake sezone dogodit i Lille i Dinamo pa da ćemo na dvije stative ispušit oba puta. Nekad ćemo nabasat na organiziranijeg ili možda mi nećemo biti na vrhuncu kohezije i forme.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 20.07.2024, 10:23
Quote from: Zelko Maler on 20.07.2024, 10:07dapače sve osim Ajaxa mislim da bi Rijeka 2023/24 prošla

Misli opet.

Problem kod Sopića jest da on ne zna igrati na rezultat. Tj. do sada nije znao. Njegov plan B je 5-4-1 formacija posljednjih 10 minuta kad treba sačuvati rezultat, uvođenjem trećeg stopera koji prema mom (selektivnom i subjektivnom) sjećanju napravi više konfuzije i češće rezultira šansom za protivnika nego mirnoćom. On se dosad nije pokazao kao kalibar koji će odraditi laganih 1-1 u gostima i onda 2-0 kući, a kod Keka smo se nagledali na desetke takvih pametno odrađenih utakmica. Sopa će radije 2:0 poraz vani pa 4:1 pobjeda doma, nabrijana sa "ko će koga da vidimo" i tim spikama.

Bojim se da u Europi iako je to samo neki Silkeborg, samo neka Vojvodina ili samo neki Brugge jednostavno ima više pametnijih trenera koji znaju odigrati na rezultat, naguzit se krađom vremena i na slične načine. Mi smo nekontroliranim pritiskom izgubili prvenstvo na Ruji, koji kod Keka ne bi postojao. Iako je stativa Smole mogla sve preokrenuti u našu korist, nećemo takvim pristupom uvijek moći sve svalit na nesreću. Nije se ni taj Hoxha slučajno našao sam nakon greške Pjace i izletavanja Smole, nije baš sve slučajnost.

Ako je Sopić na tome ipak nešto naučio i spreman je malo konzervativnije ući u zahtjevnije utakmice, onda smo na konju i slažem se da tu nema nemogućih momčadi. Al mislim da nam se neće svake sezone dogodit i Lille i Dinamo pa da ćemo na dvije stative ispušit oba puta. Nekad ćemo nabasat na organiziranijeg ili možda mi nećemo biti na vrhuncu kohezije i forme.

slažem se sa svim napisanim, isključio sam faktor Sopića u mom postu, sve je istina što si napisao.

Čak je i jedan Tomić, koji nije defanzivan trener, dapače i mislim taktički dosta slab, odigrao protiv zajebanog Hiberniana mudru 1:1 u gostima i 4:1 doma utakmicu.

Quote from: Zelko Maler on 20.07.2024, 10:07s ovim Rumunjima treba prvu skroz sigurno igrati, nikakvi hendikepi i dokazivanje u prvoj utakmici nije potrebno, pristajem odma na 0:1, sve više od toga je bonus. Preveliki je rizik i ulog, kad se to prođe bit će svima lakše.

Ako gledamo korak naprijed, u 3.pretkolu mi imamo skroz ok protivnike, dapače sve osim Ajaxa mislim da bi Rijeka 2023/24 prošla. Ona Rijeka do svibnja naravno. Braga je mina. Sve ostalo je  bi za Rijeku prošle sezone bile 50-50 utakmice, sad nije takva situacija nažalost.

Ajax - Vojvodina
Molde - Silkeborg
Wisła Kraków - Rapid Beč
Viktoria Plzen

Ja ću reći da Rijeka u 3. pretkolu neće biti protiv nikoga favorit, ako prođemo Rumunje, naravno.

Z
Quote from: T.T.N.Y. on 20.07.2024, 10:38
Quote from: Zelko Maler on 20.07.2024, 10:07s ovim Rumunjima treba prvu skroz sigurno igrati, nikakvi hendikepi i dokazivanje u prvoj utakmici nije potrebno, pristajem odma na 0:1, sve više od toga je bonus. Preveliki je rizik i ulog, kad se to prođe bit će svima lakše.

Ajax - Vojvodina
Molde - Silkeborg
Wisła Kraków - Rapid Beč
Viktoria Plzen

Ja ću reći da Rijeka u 3. pretkolu neće biti protiv nikoga favorit, ako prođemo Rumunje, naravno.

neće sigurno, ja sam pisao Rijeka u sezoni 23/24, ne ova danas.

A
Znači mi MORAMO proći Rumunje kako znamo jer ispadanje od njih je sramota u rangu ispadanja od St Patricka i Renove. Iza toga imamo veliku i lijepu priliku

Ispravak krivog navoda.
Moguci protivnici su ovo:

Ajax/Vojvodina
SC Braga (POR) vs Maccabi Petah Tikva FC (ISR)
Molde FK (NOR) vs Silkeborg IF (DEN)
Wisła Kraków (POL) vs SK Rapid Wien (AUT)
FC Sheriff Tiraspol (MDA) vs IF Elfsborg (SWE)
Dinamo Kijev - Partizan  (poraženi)
Viktorija Plzen

Izbjec Ajax i Bragu, ostalo nemam nekih zelja. Mozda bolje Victoriju Plzen ili Sherif (ako prođe) ili Molde (ako prođe) zbog toga da eventualnim izbacivanjem budemo nositelji u play-offu.

J
Sheriff bi nam bio pun pogodak, ne znam da li je tko gledao njihov dvoboj protiv Zire, ali ono je nogomet na razini donjeg doma HNL-a

J
Mogući protivnici u 3. krugu: Braga, Viktoria Plzen, Sheriff... mislim da smo jako dobro prosli s obzirom kakva je druga grupa, samo da je izbjeci Bragu

22.07.2024, 09:11 #118 Last Edit: 22.07.2024, 09:12 by TIR
Dobro je, imamo 33% šanse za izvući najslabiji par u pretkolu.

33% šanse za neloše gostovanje u Plzen.
33% šanse za Bragu koja ima stadion u stijenama.
#navodninavijač

Prolazno. Slabiji od Lillea ili PAOK-a u svakom slučaju. Ali daj ti nama Sheriffa svejedno.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.